kızzz sen iyi bir iş bulsan adamı eve kapatırsın sensiz dışarı çıkarmazsın
adamın totosunu kaldıracaksın bu davranışlarınla bari kudurduğunu ona belli etme
zaten o daşuşu ya bir atsalar da bende tutayım diye bekliyordu
o markete gidemez evet.
Eleleyiz daha napalımmm . Kızın afedersin kş.....lığı benim sinirlerimi bozdu . eşim yapı olarak kuzenleriyle bile konuşmaz samimi olmaz doğru dürüst benim ona güvenim tam. onun öyle olmadığını biliyorum ve öyle bi havası da yok hani kendine baktırsın falan buna ragmen o kızın bu tavrı sinirlerimi bozdu . hayır bi de bizimkinin boyu 1,85 ben 1,63 kısayım diye üzülüyorum. kız 1,5 metre anca var yani neyine güvenerek adama yanaşıyo . bu akşam gidiyim de kızın suratına domates falan atıyım yaaa. çok sinirlendim gene . geçmicek başka türlü
D
pazar günü canımcım. sakin kafa dinlenik vucüt. ilk atışta hedefi tutturmak niyetimiz inşaellaaahhhhhhh
Kiz ben kocama bile söylemedim sen niye söyluyo
Hepinizden önce ben doğurmam inşallah
Bu işler sıraya bakmıyoradam atar ben tutarım, ooooo bi bakmışın iş işten geçmiş
kıskanç susu, kız benimkine de benim yanımda bakıolar. azmış kızceğizler ellamm
kız bu tarz hırkalar beni çok basık gösterio, boyumuz aynı senle. seni basık göstermio mu?
yırtarııımmmm, içimdeki mahalle karısını çıkarmasınlar ortaya. hamfendiliğimi bozdurtmasınlar bana
kıııızzzz bunlar ne güzel bilgiler, bundan sonra dikkat ederim bende
açılınlola_bunny geliyor
kızlarrr bu arada topikte isim kullanmamaya çalışalım en azından benim ismimi kullanmazsanız sevinirim deşifre olma ihtimalim varmış
Ben dün akşam benimkine çok açık verdim.
Bazı kelimelerle aratsa bulur burayı valla.
Mesela arama çubuğuna piremses yazsa löngödenek biz çıkıyoruz, hem de koca 1 sayfa.
vala sopalıksın yaaaahaddini bil sıranı bekle
valla öğleni kılar başlarızpazar günleri geç kalkıyoruz malum ahahahahaha
bende söylemedim sonuçta yeri geliyor onun ailesinden bahsediyorum yeri geliyor kendisinden bahsediyorum ne gerek var zaten çok meraklıdır
ablasıyla telefonda konuşuruz o benle dedikodu paylaşır falan hemen o da öğrenmek ister falan
ben hiç denemedim ama vazgeçtim çünkü mankenin oyuyla benim boy bir değil kaldıramayabilirim
çocugum da annesini özledi belki yaaa niye öle diyosunnn . ben bütün hesapları yaptım mayısyta tutması lazm
bencede yaaa
kızzzz eşe dosta söylenmez buralar, nolur ne olmaz her b.ku konuşuoz
bizde başlarız kız kuru sıkı
ayyyy benimki çok fena o konuda, doğum tarihimi bile profile yanlış yazdım nolur nolmaz
kız ben denedim kezban gibi duruo, bizim boy kaldırmıyo haberin olsun. yoksa çok şık
aynen yaaaaa, hayır topuklu ayakkabı giymeyi de sevmiyorum kineyyyyn off yaa ne vardı acuk boyumuz uzun olaydı
aynen yaaaaa, hayır topuklu ayakkabı giymeyi de sevmiyorum ki
dolgu topuk dene çok klasik kaçmıyor onlar
rahatıma çoookkk düşkünüm, eşim bayılır benim arasıra onun yanında giyiyorum
Mesela arama çubuğuna piremses yazsa löngödenek biz çıkıyoruz, hem de koca 1 sayfa.
172 canımeşini boyu kaç
Mal werdigimiz bi dikim atolyesi war cok salak bi kiz calisiyo..dikilecek mallarin malzemelerini ben hazirliyorum, kiz esimi gunde en wz 3 defa ariyo malzeme eksik diye, ésimde deliriyo tabi niye dikkat etmiyosunda ikijere ugrastiriyosun beni diye..bu sabah kiz gene wradi ben actim israrla esimi istiyo bende bwna söyle dedim, malzeme eksik dedi bende pacalari desteledim oraya gittim sagi solu aradim kizin makinesinin yanindan eksik dedigi malzemeleri buldum çikardim..meger gerizekali esimle konusmak icin, bizi kawga ettirmek icin yapiyomus bunu daha sonradan ogrendim bunu orda calisan kadindan...
Baska bigunde numune diktirmeye goturdum eşim alcak dedim, kiz dikmis ustunede parfumu doldurmus redmen, esimin işi cikti ben gittim almaya numuneyi cok bozuldu kiz ama bende salaklik anlamadim niyetini
Neyse bugun ortaligi birbirine kattim, salak ahlayarak viktigitti..sira esime grldi ama saftirigin hicbiseyden haberiyokki bi dunya laf saydim. Ciktim ewe geldim resmen sinir krizi gecircektimm
kız sayende verek diye bi kelime olduğunu öğrendimTAM YOLUNACAK KAŞARMIŞ....Allah böylelerinin şerrinden korusun hepimizi..tedavi lazım bu vereklere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?