Kalori Arkadaşım

çocugum da annesini özledi belki yaaa niye öle diyosunnn . ben bütün hesapları yaptım mayısyta tutması lazm

o markete gidemez evet.

pazar günü canımcım. sakin kafa dinlenik vucüt. ilk atışta hedefi tutturmak niyetimiz inşaellaaahhhhhhh

kızzz çok güldüm

Kiz ben kocama bile söylemedim sen niye söyluyo

bende söylemedim sonuçta yeri geliyor onun ailesinden bahsediyorum yeri geliyor kendisinden bahsediyorum ne gerek var zaten çok meraklıdır

ablasıyla telefonda konuşuruz o benle dedikodu paylaşır falan hemen o da öğrenmek ister falan

ben hiç denemedim ama vazgeçtim çünkü mankenin oyuyla benim boy bir değil kaldıramayabilirim

kızlarrr bu arada topikte isim kullanmamaya çalışalım en azından benim ismimi kullanmazsanız sevinirim deşifre olma ihtimalim varmış

bencede yaaa

Ben dün akşam benimkine çok açık verdim.
Bazı kelimelerle aratsa bulur burayı valla.

kızzzz eşe dosta söylenmez buralar, nolur ne olmaz her b.ku konuşuoz

Mesela arama çubuğuna piremses yazsa löngödenek biz çıkıyoruz, hem de koca 1 sayfa.

vala sopalıksın yaaaa haddini bil sıranı bekle

valla öğleni kılar başlarız pazar günleri geç kalkıyoruz malum ahahahahaha

bizde başlarız kız kuru sıkı

ayyyy benimki çok fena o konuda, doğum tarihimi bile profile yanlış yazdım nolur nolmaz

ben hiç denemedim ama vazgeçtim çünkü mankenin oyuyla benim boy bir değil kaldıramayabilirim

kız ben denedim kezban gibi duruo, bizim boy kaldırmıyo haberin olsun. yoksa çok şık

neyyyyn off yaa ne vardı acuk boyumuz uzun olaydı

TAM YOLUNACAK KAŞARMIŞ....Allah böylelerinin şerrinden korusun hepimizi..tedavi lazım bu vereklere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…