- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
Zor valla..Allah yardim etsin..ama susmayi becerebilmek lazim..değiştir etmeyeceği şeylerle uğraşmak insani yoruyo..susabilmek takmamak da ayri bir beceri zaten..günaydınn sevgi pötürcüklerimmmm... dün çok kötü şeyler oldu.
benim bugun misafirim var ya, vee gidince hazırlık yapıcaktım, dün de temizlik yapıcaktm hepsini bi güne skıştırıp yorulmıyım dedim. biizm herif de sen git dün akşam annelerini çağır. kızdım ben de neden bana sormadan çağırıyosun bilmiyo musun misafirim var temizlik yapıcaktm yarın da hazırlık yapıcaktm dedm. o da anladı yanlış yaptıgını ama üste çıkmak için nolcak sanki ne hazırlıcaksın bi kek çırparsın dedi. gelecek olanlar benm arkadaşlarım ve kocaları. ilk kez geliyolar ve bi daha kimbilir ne zaman gelicekler. ki ben onun arkadaşları artık 10 uncu kez gelicek belki aynı kişi mesela halaa çok güzel şekilde eksizsiz hazırlık yapıyorum. bunu söleyince çıııllldddıırrdmmmm. telefonda konuşuyoduk bu arada. neyse ben eve gittim başladm temizlik yapmaya yemek falan da hazırlamadm . annemler gelmicek haberin olsun dedi. niye dedim . iptal ettiği için bissrü şey sölicekler tahmin ediyodum. abime söledim o sölemiş dedi. anladm ki whatspptan yazışmışlar. o içerdeyken açtm telefonunu mesjlara baktm. söledin mi anneye demiş bizimki . o da 'söledim, alıştık artık diyo' yazmş. hemen üstümü başımı giydim gittm onlara , yan binadalar. bizimki de arkamdan geldi tabi . gittm anne abi böle böle yazmış ismete siz neye alıştınız dedim hepsi şok oldu. abi kıvırmaya çalışıyo kıvıramıyo. kaynanam sen ne diye sölersin herşeyi falan diye ona kızıyo . anlatamıcam şimdi çoook uzun. köpeklrin sölediği şey biz ayrı ev verdik sanki bizimle yaşadın daha 1 senelik gelinsin karşımıza neyle geliyosun . senn evine gelince rahat olamıyoruz bilmem ne . ben de sizin evinze gelmek istemiyorm. her geldiğimde bi kusur buluyosunuz dedim . kaynanam yine müthiş bi haklılık içinde söylendi durdu. bissrü bağrış çağrış sonunda bi daha böyle şeyler olmasn falan dendi işte kalktık eve geldik. eve gelince de aradı napıyosunuz diye. olmasın bi daha böle şeyler üzmeyelim birbirimizi dedi. bakalım bundan sonra neler olcak
Kiz oturuyonmu daha garip garip..
ya sorma, olay bitti herkes sakin sakin konuşuyo , o hala durmadan laf sokuyo yaa durmadann. herkes iğneli konuşma diyo ellerini de bağlıyo karnında hala aynı tavırda devam ediyo bişey demiyorum ki ne demişim diyo bi de. kadnda müthiş bi nefs var kibir var. inanamazsnız.Zor valla..Allah yardim etsin..ama susmayi becerebilmek lazim..değiştir etmeyeceği şeylerle uğraşmak insani yoruyo..susabilmek takmamak da ayri bir beceri zaten..
Valla işte olmasaydın gelirdim saat 10.30 gibi ama benim de 14.00 de sınavım var.
Prensip olarak yakin arkadaslarimi agirlama şeklin odur..gelin,yapak, yiyek..ayyy gelmiş kadannn oldun kuşummm. bi dahakine affetmem ama söliimya da geldiğinizde gelir hazırlıgınzıı kendınız yaparsınız pokohontas
Seklim diceedimPrensip olarak yakin arkadaslarimi agirlama şeklin odur..gelin,yapak, yiyek..
prensibine tüküriim. Kaynanam diyodu ilk evlendiğimde , yabancı gbi olmayın, gelin yapın yiyin için bize de verin.. yani diyo ki gel yemeklerimi yap evimi sil süpür göz hakkı işte siz de yersiniz. (Yumruk ! )Prensip olarak yakin arkadaslarimi agirlama şeklin odur..gelin,yapak, yiyek..
Oooldu caanim..boşver ya...düşünüp durma, ssen evindeki huzura bak gerisi bos..prensibine tüküriim. Kaynanam diyodu ilk evlendiğimde , yabancı gbi olmayın, gelin yapın yiyin için bize de verin.. yani diyo ki gel yemeklerimi yap evimi sil süpür göz hakkı işte siz de yersiniz. (Yumruk ! )
Farkittimdiydi..:*TİKKAT TİKKAT !
ismim değişti gene
Kiz oturuyonmu daha garip garip..
Bugünkü Sınavlar bitti aşkımlar. Ama hala kafe köşelerinde oturuyorum fakat garip garip değil, kardeşim ve sevgilisi gelecek az sonra. Soğuk kahvemle birlikte öpüyoruz yanaklarınızdanayyy gelmiş kadannn oldun kuşummm. bi dahakine affetmem ama söliimya da geldiğinizde gelir hazırlıgınzıı kendınız yaparsınız pokohontas
Ooh..misss...afiyet olsun..Bugünkü Sınavlar bitti aşkımlar. Ama hala kafe köşelerinde oturuyorum fakat garip garip değil, kardeşim ve sevgilisi gelecek az sonra. Soğuk kahvemle birlikte öpüyoruz yanaklarınızdan
Bennnnnnn ZeynayımmmmmmmmYa bizim topikte hafta sonu resmi tatilmikine..kimsecikler yok..canim sıkıldı..siz yokken zeyna oldum..sönüm hayrola..
Kiz hakket zeynami seninki..cikmiyo ya goggle amcada bu resim..gorseydim koymazdim..Bennnnnnn Zeynayımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?