Kalori Arkadaşım

Zor valla..Allah yardim etsin..ama susmayi becerebilmek lazim..değiştir etmeyeceği şeylerle uğraşmak insani yoruyo..susabilmek takmamak da ayri bir beceri zaten..

Zor valla..Allah yardim etsin..ama susmayi becerebilmek lazim..değiştir etmeyeceği şeylerle uğraşmak insani yoruyo..susabilmek takmamak da ayri bir beceri zaten..
ya sorma, olay bitti herkes sakin sakin konuşuyo , o hala durmadan laf sokuyo yaa durmadann. herkes iğneli konuşma diyo ellerini de bağlıyo karnında hala aynı tavırda devam ediyo bişey demiyorum ki ne demişim diyo bi de. kadnda müthiş bi nefs var kibir var. inanamazsnız.

Prensip olarak yakin arkadaslarimi agirlama şeklin odur..gelin,yapak, yiyek..
prensibine tüküriim. Kaynanam diyodu ilk evlendiğimde , yabancı gbi olmayın, gelin yapın yiyin için bize de verin.. yani diyo ki gel yemeklerimi yap evimi sil süpür göz hakkı işte siz de yersiniz. (Yumruk ! )

prensibine tüküriim. Kaynanam diyodu ilk evlendiğimde , yabancı gbi olmayın, gelin yapın yiyin için bize de verin.. yani diyo ki gel yemeklerimi yap evimi sil süpür göz hakkı işte siz de yersiniz. (Yumruk ! )
Oooldu caanim..boşver ya...düşünüp durma, ssen evindeki huzura bak gerisi bos..

Ya bizim topikte hafta sonu resmi tatilmikine..kimsecikler yok..canim sıkıldı..siz yokken zeyna oldum..sönüm hayrola..

Niki mide degistircem kimse yokken hepten taniyamacaniz Die korkuyom..

Koz o zeynami..sari ya kiz o..yeni midelmi o ben bilmiyodum..90 larin zeynasiyim bu..

Golgelerin gucu adina Shera oldum ya la ben... Kiz september oralar sana emanet.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…