Kalori Arkadaşım

Deli olcammmmmmm deliiiiiiiiiii
kendini bilmez biri yuzunden esimle birbirimize girdikkkkkkkk
yarabbim sinirden elim ayagim titriyoo
biraz geç kaldım emme o kıza çok kızdım delimidir nedir.

ya kızlarrr ben iş değiştirmek istiyorum :S
nik değiştirmene bakılırsa bu iş te çok bile durmuşsun cicim

kız dur zaten doğumda bırakırsın. hamileyken yoğun çalışılan bi yerde yorulursun. ayrıca zaten genel de özel de doğum iznine ayrılınca geri aynı işe dönmek çok zor oluyor. kurumsal bi şirket olmadıkça. yeni işe girsen 9 ay sonra doğuma gidince ondan da olursun. bence doğur büyüt canın çalışmak istediğinde yeni bi iş ararsın gönlüne göre.

ben sana şunu söyleyeyim. şimdi kız telefonda eşine kumaş eksik dediğinde senin kocan da alla alla kaç kere dedim hanıma falan diye sana kızgın olduğunu belirtiyorsa kıza. mesela : kaç kere dedim hanıma yaa bi işi de beceremiyor yine mi eksik bi öğrenemedi bilmem ne diyordur gibi geldi bana.kocanın sana fırça atacağını ordan anlamıştır kız. diğer kadın demiş ya kocan sana fırça atsın diye yapıyor diye. bence kocan da çok saftirik değil ben sana söyleyeyim. orda demesi gereken eşinin öyle mi bi yanlışlık olmuş demekki hemen gönderelim . 2. sin de aa yine mi hata olmuş tamam daha dikkatli olacağız gibi konuşmalıydı. eşin benim diğer dediğim gibi konuşmuş olmalı ki kız eşinin seni azarlayacağını nerden bilecek yoksa.
o markete gidemez evet.

Sende ic kiz folik asik, cocugun beyin gelisimine
için evet için.
Bu işler sıraya bakmıyor adam atar ben tutarım, ooooo bi bakmışın iş işten geçmiş
kızım sen bu işin nasıl yapıldığını bildiğine emin misin. atıp tutmak ne ya biz atıp tutmadan yaptık benim fıstığı

valla öğleni kılar başlarız pazar günleri geç kalkıyoruz malum ahahahahaha
kızım sen var ya bi deşifre olsan seni deşifre edenin yüzüne bakacak halin olmaz söyliim. b.kundan, g.tünden, oynaşmandan bahsetmediğin şey kalmadı burda nik değiştirmeler de işe yaramayacak bundan sonra
kızlar hadi sinoki kayıplarda da, ayda nerde yaa?
burdayım burda

Ucana kacana vermesi olan demek..selam yani..

Allah ın selamı alınır ama günah. bence bu başka bişey veresi olan gibi geldi bana.
nasıl tatlıya bağlandı ayol bu olay
Vuhhhuuu... Ayda an itibari ile topikteteee...
evet okudum okudum 300 mesaj birikmiş. gece 1710 a geldim yattım sabah da kalanını okuyana kadar sizler tabloyu poko ya hazırlatmaya karar vermişsiniz bilem.

Kizlar gunydn
bildirimi pokoya yaptm ben.ayda yok ortada diye.cikiyom
yap yap sende poko ya yap.
bende pokoya yapıcam bildirimimi gali
kızlar bildirimleri aydaya mı yapıyoz pokoyamı..
pokoya yap pokoya hem poko seni listeden de silmez.
kızlar bildirim yapılıo mu? ayda bayadır yok
poko ya yap canım sende yokum ben bu yazan da hayalim

bilmiomki..vardır heralde..hergün 1 tane içiyom ben ya..günde bi paket sigara tüketen biri olarak sinamekinin zararı bana devede kulak geliyo..
çok kızdım sana. çok.

o sigara içen anne baba yanında büyüyen çocukları görüyorum da geberteceğim geliyor anne ve babaları. her zaman demişimdir. sigara kullanan ebeveynlere Allah çocuk vermesin diye. o minicik lerin yanında nasıl içiyorlar. geçen parkda bi nine yeni yürümeyi öğrenmiş torununa bakıyor. pusete koydu çocuğu bi de sigara yaktı 70 yaşında en az pislik dedim. nasıl anane banannesin sen. anasına babasına da kızdım o kadına nasıl çocuk baktırtılır diye.

bu yazduıklarıma kızdıysan da kız yettimgari. bence kendine kızman gerek. git şimdi bi sigara yak da ciğerlerin bayram etsin.

maaşşşaaaalllaaaaaaahhh aydaaaaa

kuşum çıkmadım diyelim tamam, ben sosyal haklarımı alabilmek için 9 ay boyunca burda çalışmak zorunda mıyım peki ?

Ben nerden bileceğim kız bu işleri, koklanmamış bir gülüm ben daha
Atıyorum işte kafadan

kız noldu sana? patlamak üzere olan saatli bomba gibisin

vuhhuuu..hakketen ha..2 saattir sigara içmiom..gidem içem bi dene..

kızım hastalık bu ne atar yapıon..Allah Allah ya... daha dicen; arkadaşım dicen sen günde 1 paket sigara içiyon masrafın çok oluyodur..ver adresini bi karton gönderem dicen..ama nerdeeeee öle düşünceli arkidiş..anca fırça, anca azar..

ayda yaaaa nası atıp tutmadan yaptın, kocan attı sen tutmadın mı

anammm nerelerdesin kız sen? iyi misin? moralin mi bozuk?
iyiyim kızım hasta biraz . işleri de cuma teslim ettim. az bişi kaldı rahatladım şimdilik.
YAVRUM BANA GÖNDERDİLER SANADA GÖNDERDİLER AMA BEN HAZIRLAMADIM SEN HAZIRLA CANM
farketmez.
maaşşşaaaalllaaaaaaahhh aydaaaaa

kuşum çıkmadım diyelim tamam, ben sosyal haklarımı alabilmek için 9 ay boyunca burda çalışmak zorunda mıyım peki ?
ayrıntısını bilmiyorum canım. genel de doğuma gidenleri işten çıkarıp tazminat veriyorlar dönünce de işe almıyorlar. çocuk mocuk diyip bu durmadan izin alır falan diye.

sen yazdğımı gördün müüüüüüü?

geçmiş olsun canım. neyi var kızının?

zaten dönmeyi düşünen kimm hahaayyyyyytttt totomun kenarları şimdiden sıkıldım valla. ama işte madem bi boka girdik, çocuk olsun da şöyle bi 6 aylık falan olsun diye bakıyom.

[QUOTE="ayda2kilogo, post: 40587761, member:
evet okudum okudum 300 mesaj birikmiş. gece 1710 a geldim yattım sabah da kalanını okuyana kadar sizler tabloyu poko ya hazırlatmaya karar vermişsiniz bilem.

yap yap sende poko ya yap.
bende pokoya yapıcam bildirimimi gali

pokoya yap pokoya hem poko seni listeden de silmez.
poko ya yap canım sende yokum ben bu yazan da hayalim

[/QUOTE]
kız sabah okurkene 1-2 beğene tıklasaydın ya anlardık burda olduğunu..herkescikler sana yaptı..ses çıkmayınca pokoya yaptık..valla daha tartı tepesinden yaptıydım sabah bak özel msjlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…