- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
çok kızdım sana. çok.
o sigara içen anne baba yanında büyüyen çocukları görüyorum da geberteceğim geliyor anne ve babaları. her zaman demişimdir. sigara kullanan ebeveynlere Allah çocuk vermesin diye. o minicik lerin yanında nasıl içiyorlar. geçen parkda bi nine yeni yürümeyi öğrenmiş torununa bakıyor. pusete koydu çocuğu bi de sigara yaktı 70 yaşında en az pislik dedim. nasıl anane banannesin sen. anasına babasına da kızdım o kadına nasıl çocuk baktırtılır diye.
bu yazduıklarıma kızdıysan da kız yettimgari.bence kendine kızman gerek. git şimdi bi sigara yak da ciğerlerin bayram etsin.
ALLAHIM BU NE YOĞUNLUK YAAA DOKTORA GİTCEM İŞLERİ TOPARLAYIP GİDEMİOM
CANM MİMİKLERİN YANINDA İÇMELERİNİ GEÇTİM HAMİLEYKEN İÇEN ZAVALLI ANNE MÜSVETTLERİ VAR LÜTFEN ONLARDAN OLMA. ANNELİK BEBEK RAHİME DÜŞTÜĞÜ ANDA BAŞLIO. BUNU UNUTMAbunu demeyeydin eyiydi..Allah kimseye aratmasın..
BİRAZ YORGUNLUKTAN ZNNEDERSEM BİDE HASTA GİBİYİM. BOĞAZLARIM VE GÖZLERİM YANIO RESMEN HALSİZİMDE. MALUM HAFTASONU MARDİN GEZİM VAR ÖNLEM AMAÇLI GİDİM DİOM AMA KALKAMIOM Kİ MASA BAŞINDANHAYIRDIR CANIM hasta mısın?
bende hamilelik de dahil, bebek durumu oluştuğu andan itibaren içilmesine karşıyım. şahsen ben içmiyorum, bebk düşüneceğimiz zaman 3 ay eşimede içirmeyeceğim sonra hamile kalacağım. spermlerde etkileniyor sonuçta. bebek doğduktan sonra en büyük kavgamız sigara üstüne olur herhalde, hayatta evde içirmemCANM MİMİKLERİN YANINDA İÇMELERİNİ GEÇTİM HAMİLEYKEN İÇEN ZAVALLI ANNE MÜSVETTLERİ VAR LÜTFEN ONLARDAN OLMA. ANNELİK BEBEK RAHİME DÜŞTÜĞÜ ANDA BAŞLIO. BUNU UNUTMA
Geçmiş olsun canım.BİRAZ YORGUNLUKTAN ZNNEDERSEM BİDE HASTA GİBİYİM. BOĞAZLARIM VE GÖZLERİM YANIO RESMEN HALSİZİMDE. MALUM HAFTASONU MARDİN GEZİM VAR ÖNLEM AMAÇLI GİDİM DİOM AMA KALKAMIOM Kİ MASA BAŞINDAN
geçmiş olsun canımBİRAZ YORGUNLUKTAN ZNNEDERSEM BİDE HASTA GİBİYİM. BOĞAZLARIM VE GÖZLERİM YANIO RESMEN HALSİZİMDE. MALUM HAFTASONU MARDİN GEZİM VAR ÖNLEM AMAÇLI GİDİM DİOM AMA KALKAMIOM Kİ MASA BAŞINDAN
KESİNLİKLE ÇOK DOĞRU DÜŞÜNMÜŞSÜNbende hamilelik de dahil, bebek durumu oluştuğu andan itibaren içilmesine karşıyım. şahsen ben içmiyorum, bebk düşüneceğimiz zaman 3 ay eşimede içirmeyeceğim sonra hamile kalacağım. spermlerde etkileniyor sonuçta. bebek doğduktan sonra en büyük kavgamız sigara üstüne olur herhalde, hayatta evde içirmem
YA SORMA NORMALDE TADİLAT ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLICAKTI AMA DEĞİŞTİ USTALARIN VAKİTLERİ BİRBİRİNE UYMADI DÜN Bİ POSTA İŞ YAPILDI ÜSTÜNE TEMİZLİK YAPILDI. ŞİMDİ HAFTASONU DOLAPLAR TAKILACAK LAMİNATLAR DERKEN Bİ DAHA TEMİZLİK ÇOK SAÇMA OLDUGeçmiş olsun canım.
Ev tadilattayken nasıl gideceksin Mardin'e acaba?
Keşke bi mimarlık ofisiyle anlaşsaydınız canım. Geçen gün KK'da okudum. 30.000 TL vermiş kadın, evi tesisatlarına varana kadar yenilemişler.YA SORMA NORMALDE TADİLAT ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLICAKTI AMA DEĞİŞTİ USTALARIN VAKİTLERİ BİRBİRİNE UYMADI DÜN Bİ POSTA İŞ YAPILDI ÜSTÜNE TEMİZLİK YAPILDI. ŞİMDİ HAFTASONU DOLAPLAR TAKILACAK LAMİNATLAR DERKEN Bİ DAHA TEMİZLİK ÇOK SAÇMA OLDU
tabi canım benim allah isteyen herkese nasip etsin, çok güzel bi duyguCANLARIM BENDE BİLİYORUM HAMİLEYKEN VE ÇOCUK BÜYÜTÜRKEN SİGARANIN İÇİLMEMESİ GEREKTİĞİNİ...BUNUNLA İLGİLİ DOKTORUMLA DA KONUŞUYORUZ... İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..ÇEKİLEN SIKINTIYI BU NU YAŞAYAN BİLİR...Ancak SİGARA İÇEN EBEVEYNLERE ALLAH ÇOCUK VERMESİN DEMEK BEDDUA YERİNE GEÇER..bilin istedim..
BİZİM AİLE KOMPLE BU İŞLERLE UĞRAŞIO HAYATIM YAA 15000 LİK İŞİ 6000 E HALLEDİOZ BÖYLE OLUNCADA İŞTE AYARLAMAK FALAN SIKINTI OLUUYOKeşke bi mimarlık ofisiyle anlaşsaydınız canım. Geçen gün KK'da okudum. 30.000 TL vermiş kadın, evi tesisatlarına varana kadar yenilemişler.
YOO ÖYLE DEĞİLİM Kİ .kız noldu sana? patlamak üzere olan saatli bomba gibisin
HASTALIK MI.vuhhuuu..hakketen ha..2 saattir sigara içmiom..gidem içem bi dene..
kızım hastalık bu ne atar yapıon..Allah Allah ya... daha dicen; arkadaşım dicen sen günde 1 paket sigara içiyon masrafın çok oluyodur..ver adresini bi karton gönderem dicen..ama nerdeeeee öle düşünceli arkidiş..anca fırça, anca azar..
NEREMLEN TUTACAM KIZ ELİ KOLU MU VARDA BENİM HABERİM Mİ YOK. VAR SA ÖYLE BİŞEY CİNSEL HAYATIMA YENİ BİR ZEVK KATABİLİRİMayda yaaaa nası atıp tutmadan yaptın, kocan attı sen tutmadın mı
BRONŞİT BAŞLANGICI DEDİ DR. TŞK EDERİM. BİRAZ DAHA İYİ ŞİMDİ.geçmiş olsun canım. neyi var kızının?
TAKIL SEN BENCE DE İŞ YOK DİYON RAHAT RAHAT GİT GEL HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKAR.zaten dönmeyi düşünen kimm hahaayyyyyytttt totomun kenarlarışimdiden sıkıldım valla. ama işte madem bi boka girdik, çocuk olsun da şöyle bi 6 aylık falan olsun diye bakıyom.
DIŞARDA İÇMESİ DE ÇÖZÜM DEĞİL ÜSTÜNE SAÇINA SİNMESİ BİLE YETİYORMUŞ MİNİK BEBEĞİNİN ASTIM OLMASI İÇİN. İÇİP GELECEK GÖĞSUNE YATIRACAK BEBEĞİNİ BABASI İŞ TAMAM. MİNİK BEBEĞİN DE İÇMİŞ OLACAK O ZEHİRİ.HİÇ DE BİLE DOĞRU FİLAN DEĞİL.doğru tespit..
TŞKLER CANIM.geçmiş olsun..
HER ZAMAN KIZIM İÇİN DUA EDERKEN DERİM ALLAH IM İSTEYEN HERKESE EVLAT SEVGİSİ YAŞAT DİYE. AMA BU SİGARA İÇEN HERKESE AYRI Bİ NEFRET BESLİYORUM ANLATAMAM SANA. İNAN SENİ SEVİYORDUM AMA AZ DA OLSA SOĞUDUM SENDEN DE NE YALAN SÖYLEYEYİM.bunu demeyeydin eyiydi..Allah kimseye aratmasın.. İÇTİĞİN SİGARANIN DUMANI TAA BURAYA GELDİ
SÖZDE DOĞAYI SEVEN İNSANLARSINIZ KAMP KURMALAR CADIR DA YAŞAMALAR MOTORDA GEZMELER AMA ELLERİNDE SİGARALARLA.HELE ŞİMDİ İÇERDE SİGARA İÇMEK YASAKLANDI YA SEFİL SEFİL KIŞIN DIDIDIM DIDIDIM NASIL O ZEHİRİ İÇMEYE ÇIKIYORLAR VARYA OH OLSUN HEPİNİZE DİYORUM. AY NE NEFRET BİRİKTİRMİŞİM SİGARA İÇENLERE.
bende hamilelik de dahil, bebek durumu oluştuğu andan itibaren içilmesine karşıyım. şahsen ben içmiyorum, bebk düşüneceğimiz zaman 3 ay eşimede içirmeyeceğim sonra hamile kalacağım. spermlerde etkileniyor sonuçta. bebek doğduktan sonra en büyük kavgamız sigara üstüne olur herhalde, hayatta evde içirmem
ben de nefret ediyorm yaaaa. bir gram tahammulum yok. allahtan kocamm içmiyoitirazimvar ALINTININ İÇİNDE KALMIŞ YAZDIĞIM Bİ DAHA YOLLUYORUM HER ZAMAN KIZIM İÇİN DUA EDERKEN DERİM ALLAH IM İSTEYEN HERKESE EVLAT SEVGİSİ YAŞAT DİYE. AMA BU SİGARA İÇEN HERKESE AYRI Bİ NEFRET BESLİYORUM ANLATAMAM SANA. İNAN SENİ SEVİYORDUM AMA AZ DA OLSA SOĞUDUM SENDEN DE NE YALAN SÖYLEYEYİM. İÇTİĞİN SİGARANIN DUMANI TAA BURAYA GELDİ
SÖZDE DOĞAYI SEVEN İNSANLARSINIZ KAMP KURMALAR CADIR DA YAŞAMALAR MOTORDA GEZMELER AMA ELLERİNDE SİGARALARLA.HELE ŞİMDİ İÇERDE SİGARA İÇMEK YASAKLANDI YA SEFİL SEFİL KIŞIN DIDIDIM DIDIDIM NASIL O ZEHİRİ İÇMEYE ÇIKIYORLAR VARYA OH OLSUN HEPİNİZE DİYORUM. AY NE NEFRET BİRİKTİRMİŞİM SİGARA İÇENLERE.
YOO ÖYLE DEĞİLİM Kİ .
HASTALIK MI.
NEREMLEN TUTACAM KIZ ELİ KOLU MU VARDA BENİM HABERİM Mİ YOK. VAR SA ÖYLE BİŞEY CİNSEL HAYATIMA YENİ BİR ZEVK KATABİLİRİM
BRONŞİT BAŞLANGICI DEDİ DR. TŞK EDERİM. BİRAZ DAHA İYİ ŞİMDİ.
TAKIL SEN BENCE DE İŞ YOK DİYON RAHAT RAHAT GİT GEL HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKAR.
DIŞARDA İÇMESİ DE ÇÖZÜM DEĞİL ÜSTÜNE SAÇINA SİNMESİ BİLE YETİYORMUŞ MİNİK BEBEĞİNİN ASTIM OLMASI İÇİN. İÇİP GELECEK GÖĞSUNE YATIRACAK BEBEĞİNİ BABASI İŞ TAMAM. MİNİK BEBEĞİN DE İÇMİŞ OLACAK O ZEHİRİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?