- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
KIZ KOCACIĞIMLA GECE YARISINA KADAR TEMİZLİK YAPTIK KIYAMAM BEN ONAAAA HATIR HATIR YER SİLİODU ANASI BENİ GÖRSE VARYA BOKLU DEĞNEKLE KOVALAR HEEallah kolaylık versin canım, evde tadilat sıkıntılı oluyo(bi de dayanma sabrı versin tabi, bayan açısından gıcık bişey)
YAVRUM BANA GÖNDERDİLER SANADA GÖNDERDİLER AMA BEN HAZIRLAMADIM SEN HAZIRLA CANMKIZLAR tabloyu hazırlayamayacağım zaman sizlere haber veriyorum ben.
bugün hazırlayacağım ama poko ya yolladıysanız o da hazırlayabilir farketmez.
ya canım bizim profilin kenarında yeşil ışık yanıyo, niye? biz kime yeşil ışık yakıoz
KIZLAR tabloyu hazırlayamayacağım zaman sizlere haber veriyorum ben.
bugün hazırlayacağım ama poko ya yolladıysanız o da hazırlayabilir farketmez.
kız ben göremedim ya yeşil ışık neyin..sen erdinmi yoksam..ya canım bizim profilin kenarında yeşil ışık yanıyo, niye? biz kime yeşil ışık yakıoz
heee... taaam şindi gördüm..kız o çevrim içi olunca bi tek kendimizin gördüğü..ben sendekini görmüyom..sende bendekini..ulen ne kafa yodum kendi kendime ..kız ben göremedim ya yeşil ışık neyin..sen erdinmi yoksam..
çevrimiçi olduğunuzu gösterio gacılarkız ben göremedim ya yeşil ışık neyin..sen erdinmi yoksam..
ulen herşeye bu kadar kafa yorsak şindi aya yolculuk yapıoduk..çevrimiçi olduğunuzu gösterio gacılar
nie kıs..beğenmedinmi..o ne biçim isim yaaaa
nie kıs..beğenmedinmi..
hoyyyttt...noluyo kız orda..aldırmayın kılıcımı..ya ağzınızı kırcam bişey sorduk dimiii ? !!!!!!!!!!!!!!
ama yaaa...ben öle kokoş olmak istemiyom..paçoz ve cazgır olmak istiyom..hayırrrrr bak burda septemberrose , rosalında pokonhontas lola var sen gitmiş ne yapmışssın . bi karakter seç kendine hemennnn değiştir :)))))
resim zeyna isim arpacı mı argacımi ne biçim isimhoyyyttt...noluyo kız orda..aldırmayın kılıcımı..
hoplamaa bol miktarda :S onun dışında diye bşey pek yok :)))yaaaa çok üşeniom, sonra başlıım o zaman ben dukana
kız hoplama zıplama varsa yapma, onun haricindekileri yapabilirsin bence. leslie falan yap olmadı
KIZ KOCACIĞIMLA GECE YARISINA KADAR TEMİZLİK YAPTIK KIYAMAM BEN ONAAAA HATIR HATIR YER SİLİODU ANASI BENİ GÖRSE VARYA BOKLU DEĞNEKLE KOVALAR HEE
kız ben sendekini görüomheee... taaam şindi gördüm..kız o çevrim içi olunca bi tek kendimizin gördüğü..ben sendekini görmüyom..sende bendekini..ulen ne kafa yodum kendi kendime ..
resim zeyna isim arpacı mı argacımi ne biçim isim
Eki Görüntüle 1501673
leslie yap o zaman sakin sakin, bende yapıomhoplamaa bol miktarda :S onun dışında diye bşey pek yok :)))
eneee...sen ozman kesin erdin..ben kimsedekini görmüom..
kız ben sendekini görüom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?