ivit..haklısın..hamile kalınca bırakcam...hem diet yapıp hem sigarayı bırakamam..çok denedim..
kız iyi misin diye sorduk sana, niye cevap vermionKIZLAR GEÇEN HAFTAKİ KİLOLARIDA YAZARMISNIZ Bİ ZAHMET AAA KIZDIRMAYIN BENİ İSİM VERİP RENCİDE ETMEK İSTEMİOM HEEEE
KIZLAR GEÇEN HAFTAKİ KİLOLARIDA YAZARMISNIZ Bİ ZAHMET AAA KIZDIRMAYIN BENİ İSİM VERİP RENCİDE ETMEK İSTEMİOM HEEEE
Ya sabah odaya giriyorum, "günaydın" diyorum, yarım ağızla günaydın diyor, insan kafasını bi çevirir bakar.
Sabahtan beri tek kelime etmedi.
Lan burada bana muhtaçsın sen, bari numaradan da olsa az güler yüz göster.
Valla sinirlerim hopluyor iyice.
Ben böyle bi insan görmedim hayatımda ya.
Kompleksli ve sonradan görme..
canım
leslie 3 mile(bununla ısınıyorum)+
15x2 squat
Eki Görüntüle 1501645
15x2 ileri hamle
15x2 bundan
15x2 bundan
veeee en son 20 sn plank
Eki Görüntüle 1501647
tirtir titriyorsun bu hareketten sonra
bende 1 çk atayım, iki litre içsem bana da yeter
teşekkürler..bildirmlerin orda kendi ismin var ya ona tıkla açılan sayfada sol tarafta altta kullanıcı adı değiştirme var ordan kuşum
ilk 2 gün yaptım sonra yürüyemedimwayyy kız hergün mü yapıyorsun bunları ???? ne kadar zaman da 2 cm inceldin?
KIZLAR GEÇEN HAFTAKİ KİLOLARIDA YAZARMISNIZ Bİ ZAHMET AAA KIZDIRMAYIN BENİ İSİM VERİP RENCİDE ETMEK İSTEMİOM HEEEE
poko ya yapıoz ayda gözükmüyo..Günaydın kızlar
liste acıklandımı daha yazamadım aydaya yazıyoruz degılmı gecmıs okumadım tekım 1 hafta hemen kılo bıldırıp kacacagım opuldunuz
ilk 2 gün yaptım sonra yürüyemedimiki gün ara verdim. sonra bi daha öyle olmadı şükür.
10 günde 2 cm. etim çok cıvıkmış herhalde
kızlar konuşmayın bak böle şeyler..gaza gelip squat neyin yapıom penguen gibi dolanıyom 1 hafta..ilk 2 gün yaptım sonra yürüyemedimiki gün ara verdim. sonra bi daha öyle olmadı şükür.
10 günde 2 cm. etim çok cıvıkmış herhalde
hmm 10 günde 2 cm çokta yüksek değil sonuçta her gün yapıyorsun
kızlar konuşmayın bak böle şeyler..gaza gelip squat neyin yapıom penguen gibi dolanıyom 1 hafta..
CANMMMMMM FARKETMEDİM İYİYİM AMA ÇOK YORGUNUM EVDE TADİLAT BAŞLADI 2 HAFTA MAHVOLDUM BENNNNNkız iyi misin diye sorduk sana, niye cevap vermion
ya canım bizim profilin kenarında yeşil ışık yanıyo, niye? biz kime yeşil ışık yakıozkızlar konuşmayın bak böle şeyler..gaza gelip squat neyin yapıom penguen gibi dolanıyom 1 hafta..
allah kolaylık versin canım, evde tadilat sıkıntılı oluyo(bi de dayanma sabrı versin tabi, bayan açısından gıcık bişey)CANMMMMMM FARKETMEDİM İYİYİM AMA ÇOK YORGUNUM EVDE TADİLAT BAŞLADI 2 HAFTA MAHVOLDUM BENNNNN
anammm nerelerdesin kız sen? iyi misin? moralin mi bozuk?KIZLAR tabloyu hazırlayamayacağım zaman sizlere haber veriyorum ben.
bugün hazırlayacağım ama poko ya yolladıysanız o da hazırlayabilir farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?