Kalori Arkadaşım

ivit..haklısın..hamile kalınca bırakcam...hem diet yapıp hem sigarayı bırakamam..çok denedim..

yaaa kızım benm babam mora terapiyle 2 seansta bitirdi. teyzem tek seansta bitirdi. üstelik 1 aylık sigara parası bile değil.. hemen deneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım hiç muhattap olma..sinirlenip onuda mutlu etme..hiiiç rahatsız olmuyormuş gibi davran..mesela benimde amirlerimde zamanında onların pis işlerine alet olmadım diye bana selam vermiyo... toplantı yapıyorlar beni çağırmıyorlar..benim işimle alakalı üst yönetimden gelenler oluyo haber vermiyorlar..ama onların ne mal olduğunu bilen insanlar var çok şükür..kimse bilmese Allah biliyo..Allahın adaletine güvenince dayanıyo insan..sabırlı olmak çok zor ama sana güç veren bişey olursa herşey kolay geliyo..

Günaydın kızlar
liste acıklandımı daha yazamadım aydaya yazıyoruz degılmı gecmıs okumadım tekım 1 hafta hemen kılo bıldırıp kacacagım opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…