- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
günaydın kızlar.
yarına kadar 500 gram veremessem yarın + da olucam
incirim ebru şallının platesini yapıyordum şimdi çok sıkıcı geliyo ama gerçekten etkiliydi
inşallah canım
hangisini seversen artık canım yaptığın videoları merak ettim paylaşabilir misin?
Merhaba kızlar İyi akşamlar herkese nasısınız neler yapıyosunuz bakim?
Bugünlük menüm
Sabah= 1 dilim kepek ekmeği+ 3-4 dilim tulum peyniri+ 1 çay kaşığı böğürtlen reçeli
Öğle= 1 porsiyon bakla yemeği+ 1 dilim ekmek+ 1 kaşık yoğurt
Ara Öğün= 1 fincan sütlü kahve
Akşam= 1/4 elma+ 1/4 armut+ 1/4 portakal
o zaman bol spor :) ben yarın listeye girmeyeyim bu 3 gün benim diyete hazırlık aşamam olsun
ahh cnm elimden geldiğince güya spor yapıyorum ama bazen gerçekten zor oluyor
günaydın kızlar ...
dün ben ne yaptım bi görün de bana dur deyin :)
sabah 6 yemek kaşığı ev yoğurdu
ara adaçayı 2 fincan
öğlen kepek ekmekli beyaz peynirli tost 10 tane zeytin yarım domates yarım salatalık
ara çay
akşam hazır kavurmalar oluyorya ondan 200 gr koyarak sebzeli kavurmalı bulgurpilavı yaptım.
1 kase yoğurt
yatmadan da nesfit yedim 1 porsiyon
şimcik aldığım kaloriyi söyliyim ortalama 1300 kaloriye ayarlamıştım yediklerimi akşamda 45 dk step yapıp bu 1300 ün 500 nü yakıp 850 gibi bi ortalamayla günü kapatacaktım.
ammavelakin o kadar nezleyim ki başımı kaldıramıyorum sinüsler dolmuş öyle olunca benim stepte yalan oldu. yediğim içtiğim 1300 kalori de yanıma kar kaldı
salı79.7 idim öğlen tartılmıştım
dün yatmadan tartıldım 80.2 idim
bu sabah 78.9 çıktım .ben kilo almışımdır diye üzülerek yattım gece. ama yine iyi değil mi . 78 leri gördüm bakalım şimdi sıra 77 lerde inşallah
ödemler gitti herhalde
günaydın kızlar.
yarına kadar 500 gram veremessem yarın + da olucam
günaydın kızlar ...
ara adaçayı 2 fincan
öğlen kepek ekmekli beyaz peynirli tost 10 tane zeytin yarım domates yarım salatalık
ara çay
akşam hazır kavurmalar oluyorya ondan 200 gr koyarak sebzeli kavurmalı bulgurpilavı yaptım.
1 kase yoğurt
şimcik aldığım kaloriyi söyliyim ortalama 1300 kaloriye ayarlamıştım yediklerimi akşamda 45 dk step yapıp bu 1300 ün 500 nü yakıp 850 gibi bi ortalamayla günü kapatacaktım.
ammavelakin o kadar nezleyim ki başımı kaldıramıyorum sinüsler dolmuş öyle olunca benim stepte yalan oldu. yediğim içtiğim 1300 kalori de yanıma kar kaldı
bu sabah 78.9 çıktım .ben kilo almışımdır diye üzülerek yattım gece. ama yine iyi değil mi . 78 leri gördüm bakalım şimdi sıra 77 lerde inşallah
ödemler gitti herhalde
ohh afiyet olsun cnm
Geçmişi boşver bizim için önemli olan gelecek sana tavsiyem akşamları hafif şeylerle atlatmya çalışman çok zor ama napalım
haklısın ilk başlarda zor gelecek ama eminim gittikçe alışacağım az yemeye.
şimdi kalori hesabı yaparken yediklerimizden sporu düşüyoruz öyle 900 falan dengeliyoruz değil mi. yoksa en fazla 900 yiyip bi de üstüne spor mu yapıyoruz
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrhayırlı sabahlar ve günler
Canım üzülme böyle stres yaparsan veremezsin bak benimde tartıda gördüğüm rakamlar mutlu edici değil ama vermeliyim diyip kendimi strese sokmuyorum çünkü vücudum hemen etkileniyor daha çok yiyesim geliyor ve metabolizmam korkup kaçıyorsende de öyle olabilir bu kadar stres yapma rahat bırak kendini eğer ki bir günde yediğin şeylerle hemen kilo alıyorsan bence yaptığın şeyleri ve kilo verme yöntemini bir daha gözden geçir derim verdiğin kilo hemen bir iki günde geri alınmaz :44:
tatlım şöyle söyleyeyim bazen insan kendini güzel şeyler alamıyorya haftasonu bende öyle oldum. Birde katı şeyler tüketince içimde kaldı malum bağırsak problemimde var :2:
Ben ömür boyu uygulayabileceğim şekilde yeme ve içmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Az yiyip çok kilo vermektense istediğim herşeyden tadına bakarak sabahları dahada fazla yiyerek kilo vermeye çalışıyorum. Ben en can alıcı noktam akşamları, akşamları tıka basa yemediğim sürece inş kilo almayacağım
Herşeyden yiyerek zayıflamak istiyorum güzel şeylerden sonsuza kadar vazgeçmek istemiyorum
günaydın kızlar ...
ara adaçayı 2 fincan
ara çay
1 kase yoğurt
ödemler gitti herhalde
tatlım şöyle söyleyeyim bazen insan kendini güzel şeyler alamıyorya haftasonu bende öyle oldum. Birde katı şeyler tüketince içimde kaldı malum bağırsak problemimde var :2:
Ben ömür boyu uygulayabileceğim şekilde yeme ve içmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Az yiyip çok kilo vermektense istediğim herşeyden tadına bakarak sabahları dahada fazla yiyerek kilo vermeye çalışıyorum. Ben en can alıcı noktam akşamları, akşamları tıka basa yemediğim sürece inş kilo almayacağım
Herşeyden yiyerek zayıflamak istiyorum güzel şeylerden sonsuza kadar vazgeçmek istemiyorum
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrhayırlı sabahlar ve günler
Canım üzülme böyle stres yaparsan veremezsin bak benimde tartıda gördüğüm rakamlar mutlu edici değil ama vermeliyim diyip kendimi strese sokmuyorum çünkü vücudum hemen etkileniyor daha çok yiyesim geliyor ve metabolizmam korkup kaçıyorsende de öyle olabilir bu kadar stres yapma rahat bırak kendini eğer ki bir günde yediğin şeylerle hemen kilo alıyorsan bence yaptığın şeyleri ve kilo verme yöntemini bir daha gözden geçir derim verdiğin kilo hemen bir iki günde geri alınmaz :44:
Çok geçmiş olsun canım bu ara yine salgın coştu herkes hasta oluyor umarım hemen iyileşirsin sapasağlam olursunkilo vermen çok güzel dikkatli yersen neden alasın ki tebrikler ama gece yatmadan önce ki nesfiti anlamadım onun yerine yarım yeşil elma falan yeseydin hem tok tutardı hemde metabolizmanı çalıştırırdı tabi yine sen biliyorsun
canım ben spor yapıyorum diye fazla yeme taraftarı değilim. Günlük öğünlerime dikkat ederek yiyorum. Yapabiliyorsamda sporumu yürüyüşümü yapıyor. Dolayısıyla yaptığım spor yürüyüş bana bonus kazandırıyor.
Bu kadar çok zeytin yemeeeeeeeee
haklısın aslında öyle daha iyi olur 900 kalori falan yiyip üstüne de spor yapsam süper kilo veririm . inştabi dayanabilirsem 900 kalori ile :)
baktım kalorisi fazla değil ye gitsin dedim protein olsun diye ama bencede fazla gibi . bide bitmesin diye her lokmamda zeytinin yarısını ıssırdım diğer yarısını diğer lokmamla yedim 10 zeytin bana 20 zeytin yemişim hissi verdi :)))
teşekkür ederim inşallah geçer evde dinlenmem lazım ama küçük kızım var bütün gün beni görmeyince akşamda sırtımdan inmiyor.
inan varya o nesfiti bende anlayamadım nerden çıktı :)
dün almıştım sabah kahvaltısında yerim diye . daha önce yemedim hiç. herhalde çocuk gibi merak ettim yemeden duramadım yatmadan yedim deli gibi ya :)
zeytinde bende aynısını yapıyorum. O mis gibi zeytinleri ekmekle yemenin hele birde nefis peynirle yemenin verdiği tad paha biçilemez
900 kalori diye kendini sınırlandırma sadece 1 tabak mercimek çorbası 120 kalori 1 baklava da 120 kalori daha çok yemekle daha az kalori alacağın şeyleri düşün hem doy hem az kalori al ben öyle yapmaya çalışıyorum faydasınıda gördüm çok şükür
Alemsin ayolneyse geçmiş geçmişte kaldı artık önüne bak tadını da biliyon artık yemezsin akşam
kızlar çok mutluyum
diyet arkadaşımda 10 kilo vererek gümüş madalya kazandm yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar çok mutluyum
diyet arkadaşımda 10 kilo vererek gümüş madalya kazandm yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok yok yemem zaten sevmedim bişeye benzemiyormuş tadı bi daha almicamkırmızı meyvelisini almıştım. içinden kuru çilek çıktı çilekten soğuttu beni yaw alırsam bitter çikolatalısını alacam bidahaya.
maşallah maşallahdarısı bizlerin başına inşallah kaç kiloydun ne kadar zamanda verdin bu kiloyu söle bakiimm
Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahh cnlarım teşekkür ederim.
Bu kiloyu aralıktan beri verdim.
95 kilo ile başladım bu sabah 84.5 çıktım .
Hayatımda ilk defa bu kadar uzun az yemeye dayandım ama süre uzadıkça insan bunu yaşam tarzı olarak alıyor. Şuan her yediğim lokmaya kalori gözü ile bakıyorum
Geçen süre zarfında daha fazla kilo verebilirdim belki ama pazar günleri o muhteşem kahvaltımdan vazgeçemiyorum birde az az her sevdiğim şeyden yiyorum. Diyet gibi değil benm uyguladığım sadece az yemek. Gözümün doymasını sağlamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?