Canım yapma böyle, belki şişliğin vardır, muhakkak o kadar hareket işe yarıyordur. Hemen umutsuzluğa sürüklenme
Sanırım jillian ın başka bi programına başlayacaksın, bide onu dene bakalım. Böyle böyle deneye yanıla bize neyin iyi geldiğini bulacağız.
Her şey güzel olacak, bahara kadar ipincecik bi hatun olup filmde gördüğün tişörtten giyebileceksin
son cümlen ile beni can evimden vurdun resmen
mayıs sonu tatile gidiyoruz minicik şortumu göbeği açık tişörtümü giyip salınıcam sokaklarda
tamam yılmak yok, bu hafta ara veriyorum p.tesi jillianın yeni bölümüne başlıcam
Biz de fotoğraflardan seyreyleriz seni artık
Kocanın sana güzel bakışlarını düşün, başka insanların bakışlarını düşün, mini etek-şortları düşün, küçücük tişörtleri düşün ve yılma!!!
bitanesiiiin
ben bu gazla neler yapmam
umutsuzluk yok, diyete devam
Yeni Jillian'a başla da fikirlerini alacağım. Bende 2. levelin sonuna gelmek üzereyim, sanırım cuma günü 3'e başlıyorum. Bende de öyle çok bi fark olmadı sanki, belki hareketleri yanlış bişey yapıyoruzdur.
günaydın kızlar nasılsınız bakayım.
Ben bu hafta hiç kilo veremeyeceğim sanırım, kaç gündğr haftasonu yediklerimi eritmeye çalışıyorum hala 83.9 a inemedim
Günaydın bebişim..
Bu hafta ben de artıya çıkmazsam şükredeceğim
Bozma moralini yaza daha çok var..
kızlar bende dün başladım kalori sayımına sizin sayfanızı yeni gördüm elimden geldiğince geçmişleri okudum.
bende sizle devam etmek istiyorum çok ama çok gazlıyım gazım sönmeden bu kiloları vermem lazım :)
79.7 ile başlıyorum kilo verme yolculuğuma hedefim 55 olmak. eskiden öyleydim çünkü.
gün içinde bilgisayar başında oluyorum sık sık girerim.
ben fittingo ya üye olmuştum ama sizler diyet arkadaşımı önermişsiniz ikisine birden üye olmuş olan var mı hangisi daha iyi sizce?
benim kalori günlük 902 olarak hesaplandı eğer günde 902 kalori alırsam 24 haftada 55 kilo olurmuşum öyle diyor fittingo. bakalım göreceğiz.
sizlerle devam etmem de bi sakınca yoktur inşallah
kızlar bende dün başladım kalori sayımına sizin sayfanızı yeni gördüm elimden geldiğince geçmişleri okudum.
bende sizle devam etmek istiyorum çok ama çok gazlıyım gazım sönmeden bu kiloları vermem lazım :)
79.7 ile başlıyorum kilo verme yolculuğuma hedefim 55 olmak. eskiden öyleydim çünkü.
ben fittingo ya üye olmuştum ama sizler diyet arkadaşımı önermişsiniz ikisine birden üye olmuş olan var mı hangisi daha iyi sizce?
benim kalori günlük 902 olarak hesaplandı eğer günde 902 kalori alırsam 24 haftada 55 kilo olurmuşum öyle diyor fittingo. bakalım göreceğiz.
hoşbulduk bende hem fittingoya hemde diyet arkadaşıma üye oldum bakalım kıyaslama yapacağım.hoş geldin dry
seni aramızda görmekten mutluluk duyarız tabi ki
evet çoğumuz diyetarkadaşım kullanıyoz, memnunum ben kendi adıma
teşekkür ederim hoş buldum :)Hoşgeldin Dry
Kalorisiz günler dilerim.
aramıza hoşgeldin cnm . İnş hep birlikte sağlıklı birşekilde istediğimiz kilolara ulaşacağız :)
hoşbulduk bende hem fittingoya hemde diyet arkadaşıma üye oldum bakalım kıyaslama yapacağım.
teşekkür ederim hoş buldum :)
inşallah inşallahherkes faal yazıyor anlaşılan bu daha da güzel motive olmamız için
Kızlar yemekten sonra bahçede 15 dk kadar hafif tempoda koştum, karnım nasıl acıdı anlatamam. Sabahta 10 dakika yürümüştüm yine bahçede, akşam 5 gibi yine koşacağım. Hareketin 10 dksı bile kardır.
incirim leslie ye baktın mı sen hiç?
merhaba
fittingoya da diyetarkadaşıma da üye oldum ilk başta fittingo daha kullanuşlı geldi ona devam ettim ama kalori değerleridietarkadaşımla kıyaslayıncabazı yiyeceklerde çok fazla bende artık diyetarkadaşımı kullanıyorum bu yüzden
kızlar bu hafta ben birinci olacağım hehehehhh3 gündür gram oynamıyor
Leslie'yi biliyorum canım, ama akşam evde jillian yapıyorum biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?