Canım aramıza hoşgeldinnnnnnnnnne sakıncası mutluluk duyarız inşallah istediğin sürede istediğin kiloya gelirsin
Canım gidecek sabır sabır
cuma günü göreceğiz melekciğimger çi şimdeden kalorim 500 olmuş ya olsun
Merhaba kızlar hayırlı ve güzel bir gün dilerim herkeseeee
Annemle rutin kontrol için hastaneye gittik sabah o yüzden yazamadım iki gündür egzersiz yapıyorum diye bacak kaslarım nasıl ağrıyor bi bilseniz galiba hamlamışım 2 haftada inşallah toparlanırım :44:
ağrısın ağrısın güzel ağrılar onlar severim ben çalştığını görüyorsun en azından 1 haftaya birşeyin kalmaz canım
Benimde öyle canım 477 olmuş kalorim ama yılmak yok daha meyveler yiyecez çaylar içiçez
İnşallah canımcım yüzün nasıl oldu toparlandı mı biraz
tuniği çok beğendim kuzum çok güzelmiş güle güle kullan
ben yüzümde birşey farketmiyorum şuanda canım bilemiyorum ki o yüzden
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsunİnşallah düzelir canım beslenmene dikkat et :26:
sağol canım dikkae etmeliyim zayıf olacamm diye güzelliğimden olmayayım bide
Aynen canım sağlık ve güzellik çok önemli hem Allah'tan o kadarda kilon yok 3-4 kilo içinde değmez oluruna bırak bide bakmışsın gitmişşşşş
aslında bende jilliana başlamyı düşünmüştüm ama şimdi siz pek faydası olmadı deyince bilemedim aslında plates yapmıştım geçen yıl kilom daha fazla olmasına rağmen göbeğim midem dümdüzdü ama çok sıkılıyorum plates yaparkende yie bir karmaşa içerisindeyim leslie çok iyi gidiyor aslında iyi terliyorum ama daha bi sonuç alamadım gibi:26: bananeee ya sihirli değnek istiyorum ben dokunsun fit olalım
Ben de pilates yapmak istiyorum aslında ama evde kendi kendime yapabilir miyim bilmiyorum..
Sporda pek hoplayıp zıplamayı sevmiyorum ben, sakinliği seviyorum, spor yaparken aynı zamanda düşünebilmeyi seviyorum ama jillian'da öyle bir şey pek mümkün olmuyor
jillianda nefes almak bile pek mümkün değil canım
öyle canım pek dikkat etmiyorum diyet havasında değilim pek zaten ama bipantolonum var onu denedim hiç giremiyordum şimdi düğmesini kapatabiliyorum ama oturunca patlayacakmış gibi oluyor ona rahat rahat girene kadar devam
bende 8-5 çalışıyorum hafta içi bilg başındayım yaniFaal olmaya çalışıyoruz işte canım, ben sürekli buralardayım bilgisayar başında çalıştığım için, seni de beklerim
bende sanki fittingoyu sevecek gibi duruyorum kalorileri fazla yazıyorsa daha iyi eksik yazmasından sa :)merhaba
fittingoya da diyetarkadaşıma da üye oldum ilk başta fittingo daha kullanuşlı geldi ona devam ettim ama kalori değerleridietarkadaşımla kıyaslayıncabazı yiyeceklerde çok fazla bende artık diyetarkadaşımı kullanıyorum bu yüzden
kızlar bu hafta ben birinci olacağım hehehehhh3 gündür gram oynamıyor
Canım aramıza hoşgeldinnnnnnnnnne sakıncası mutluluk duyarız inşallah istediğin sürede istediğin kiloya gelirsin
Canım gidecek sabır sabır
benim dün lk günümdü ya bi heves step yaptım evde 45 dk 500 kalori falan süper ben çok sevdim. telefonumdan step müzikleri açtım yutuptan kulaklıklan tv karşısında çok eğlenceli oldu vaktin nasıl geçtiğini anlamadım hareketlerede kendim karar verdiğim için sevdiğim şeyleri yaptım ama 45 dk hiç durmadım. sonrada üstüne 10 tane plates topuylan mekik çektim bide topla kalça hareketleri yaptım 5 dk falan da. zevkliydi .aslında bende jilliana başlamyı düşünmüştüm ama şimdi siz pek faydası olmadı deyince bilemedim aslında plates yapmıştım geçen yıl kilom daha fazla olmasına rağmen göbeğim midem dümdüzdü ama çok sıkılıyorum plates yaparkende yie bir karmaşa içerisindeyim leslie çok iyi gidiyor aslında iyi terliyorum ama daha bi sonuç alamadım gibi:26: bananeee ya sihirli değnek istiyorum ben dokunsun fit olalım
hoşbulduk inşallah gidecek bu kilolarımız çabucak:)
benim dün lk günümdü ya bi heves step yaptım evde 45 dk 500 kalori falan süper ben çok sevdim. telefonumdan step müzikleri açtım yutuptan kulaklıklan tv karşısında çok eğlenceli oldu vaktin nasıl geçtiğini anlamadım hareketlerede kendim karar verdiğim için sevdiğim şeyleri yaptım ama 45 dk hiç durmadım. sonrada üstüne 10 tane plates topuylan mekik çektim bide topla kalça hareketleri yaptım 5 dk falan da. zevkliydi .
ama bende step tahtası yoktu. kızımın lavobaya ulaşması için aldığımız yükselticisine inip çıktım o da baya yüksek olduğundan zorladı biraz. o yüzden bugün netten step tahtası siparişi verdim 35 tl çok pahalı değilmiş. haftasonu gelir herhalde o zaman daha güzel devam ederim stepime :)
step yapmanızı şiddetle öneriyorum.
güle güle giy bu renk benimde favorimdir çok beğendim.
incirim ebru şallının platesini yapıyordum şimdi çok sıkıcı geliyo ama gerçekten etkiliydiSen evde mi yapıyordun pilatesi cimcimişim?
inşallah canımAyy içine girdiysen devamı da gelir canım sen hiç merak etme az kaldı ha gayret
hangisini seversen artık canım yaptığın videoları merak ettim paylaşabilir misin?bende 8-5 çalışıyorum hafta içi bilg başındayım yani
bende sanki fittingoyu sevecek gibi duruyorum kalorileri fazla yazıyorsa daha iyi eksik yazmasından sa :)
hoşbulduk inşallah gidecek bu kilolarımız çabucak:)
benim dün lk günümdü ya bi heves step yaptım evde 45 dk 500 kalori falan süper ben çok sevdim. telefonumdan step müzikleri açtım yutuptan kulaklıklan tv karşısında çok eğlenceli oldu vaktin nasıl geçtiğini anlamadım hareketlerede kendim karar verdiğim için sevdiğim şeyleri yaptım ama 45 dk hiç durmadım. sonrada üstüne 10 tane plates topuylan mekik çektim bide topla kalça hareketleri yaptım 5 dk falan da. zevkliydi .
ama bende step tahtası yoktu. kızımın lavobaya ulaşması için aldığımız yükselticisine inip çıktım o da baya yüksek olduğundan zorladı biraz. o yüzden bugün netten step tahtası siparişi verdim 35 tl çok pahalı değilmiş. haftasonu gelir herhalde o zaman daha güzel devam ederim stepime :)
step yapmanızı şiddetle öneriyorum.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?