- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
iyi yönden bak, benim bitecek bi tatilim bile yoktu meselagünaydınlar tatilim bitti
hakketen ha onu bile bulamayanlar var hatta resmi tatilde bile çalışanlar variyi yönden bak, benim bitecek bi tatilim bile yoktu mesela
yazıyorum bu sevinci bi kenara
hakketen ha onu bile bulamayanlar var hatta resmi tatilde bile çalışanlar varolley be hiç yoktan tatil edebildim ben yaşasın yuppiiee
yazıyorum bu sevinci bi kenara
hala sana oy vermem için yeterli değil canımseçimlere aday olcam seçilirsem hepinizin sigortalarını yatırıp ev hanımı yapıcam
seçimlere aday olcam seçilirsem hepinizin sigortalarını yatırıp ev hanımı yapıcam
Aydacim cok saol cnm suan iyi kixim elhamdulillahNerdengeldi bumelek
Kızın nasıl oldu nesi vardı merak ettim. İnşallah iyilesmistir. Allah şifa versin
Aydacim cok saol cnm suan iyi kixim elhamdulillah
Gecenlerde aksam uyudu hic biseyi yoktu, gece anne burnum akiyo dedi bi gittim odasina yawrum kanlar icinde, eli yuzu yastik yorgan herher kan.sok oldum hemenhastaneye gittik, o gece birsuru tahlil falan yapildi, cok korktuk.. en son dun goturduk iste burun damarlarinda catlaklar warmis, neyseki daha kotu bisey cikmadi..
iyi aman sevindim. insanın aklına ilk lösemi geliyor tabi. allah korusun evlatlarımızı. uyurken kurcuklamıştır burnunu çatlatmıştır belki ondan olmuştur. geçmiş olsun canım. bi kaç günde gelmeyince merak ettim iyice.Aydacim cok saol cnm suan iyi kixim elhamdulillah
Gecenlerde aksam uyudu hic biseyi yoktu, gece anne burnum akiyo dedi bi gittim odasina yawrum kanlar icinde, eli yuzu yastik yorgan herher kan.sok oldum hemenhastaneye gittik, o gece birsuru tahlil falan yapildi, cok korktuk.. en son dun goturduk iste burun damarlarinda catlaklar warmis, neyseki daha kotu bisey cikmadi..
Çok geçmiş olsun canım.Aydacim cok saol cnm suan iyi kixim elhamdulillah
Saol cnm bizede dr yasi kucuk kendi kendine toparlar dedi,son ihtimal buyudugunde yakilabilir dedi..çok geçmiş olsun Allah tan ciddi bir şey değişmiş benimde burnumun 2 damarı çatlamıştım 2 sene önce dr yaktı çok fenaydı 2 gün kendime gelememiştim
Saol cnm allah razi olsun, insanin aklina hersey geliyo walla su bi kac gunde omrumden omur gitti desem yeridiriyi aman sevindim. insanın aklına ilk lösemi geliyor tabi. allah korusun evlatlarımızı. uyurken kurcuklamıştır burnunu çatlatmıştır belki ondan olmuştur. geçmiş olsun canım. bi kaç günde gelmeyince merak ettim iyice.
Saol piremsesimmÇok geçmiş olsun canım.
HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRR..
Sanada hayirli cumalar canimmmmmHAYIRLI CUMALAR KIZLARRRR..
NASILSIN CANM .KIZIN DAHA İYİ Mİ ?Sanada hayirli cumalar canimmmmm
CokNASILSIN CANM .KIZIN DAHA İYİ Mİ ?
Şükür iyiyim cnm, kuzucumda iyi okula götürdüm kac kere aradigimi bende bilmiyorum, sagolsun ögretmenimiz cok anlayisli guzelde ilgileniyo, bu ara burnundan ufakta olsa darbe almamasi gerekiyomus, we burnunun sürekli nemli olmasi gerekiyomus.NASILSIN CANM .KIZIN DAHA İYİ Mİ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?