Kalori Arkadaşım

Nerdengeldi bumelek

Kızın nasıl oldu nesi vardı merak ettim. İnşallah iyilesmistir. Allah şifa versin

Nerdengeldi bumelek

Kızın nasıl oldu nesi vardı merak ettim. İnşallah iyilesmistir. Allah şifa versin
Aydacim cok saol cnm suan iyi kixim elhamdulillah

Gecenlerde aksam uyudu hic biseyi yoktu, gece anne burnum akiyo dedi bi gittim odasina yawrum kanlar icinde, eli yuzu yastik yorgan herher kan.sok oldum hemenhastaneye gittik, o gece birsuru tahlil falan yapildi, cok korktuk.. en son dun goturduk iste burun damarlarinda catlaklar warmis, neyseki daha kotu bisey cikmadi..

çok geçmiş olsun Allah tan ciddi bir şey değişmiş benimde burnumun 2 damarı çatlamıştım 2 sene önce dr yaktı çok fenaydı 2 gün kendime gelememiştim

iyi aman sevindim. insanın aklına ilk lösemi geliyor tabi. allah korusun evlatlarımızı. uyurken kurcuklamıştır burnunu çatlatmıştır belki ondan olmuştur. geçmiş olsun canım. bi kaç günde gelmeyince merak ettim iyice.

Çok geçmiş olsun canım.

Saol cnm allah razi olsun, insanin aklina hersey geliyo walla su bi kac gunde omrumden omur gitti desem yeridir

cumaaaaa yaba daba duuuu yarın bir uyuyucam bir uyuyucam bir daha uyuyucam kaç haftadır c.tesi sabah karga kahvaltı yapmadan kapıda biri bitiyor yarın kimse gelmicek döne döne uyuyucam

NASILSIN CANM .KIZIN DAHA İYİ Mİ ?
Cok
NASILSIN CANM .KIZIN DAHA İYİ Mİ ?
Şükür iyiyim cnm, kuzucumda iyi okula götürdüm kac kere aradigimi bende bilmiyorum, sagolsun ögretmenimiz cok anlayisli guzelde ilgileniyo, bu ara burnundan ufakta olsa darbe almamasi gerekiyomus, we burnunun sürekli nemli olmasi gerekiyomus.

Bu arada aklinizda bulunsun hanimlar, cewrenizde burnu kanayan biri warsa mutlaka nemli olmasi gerekiyomus, burun ici kurudugunda damarlar daha hassas oluyomus we kanama riski artiyomus.biz sabah aksam dr.werdigi kremi kullaniyoruz, gun icindede en az 5 6 kere has zeytinyag ile yagliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…