Kalori Arkadaşım

Selam arkadaşlar 56 kilo ile başladığım kalori diyetine şu an 52.8 ile devam ediyorum bi ayda bu sonuca ulaştım. 800 kalori diyeti uuyguluyorum günlük :)

cok sukur duzeldı canım sımdıde bogazlarımızı usuttuk yıne antıbıyotıge başladık

gamzenn noluyor oğluna sürekli hasta sokağa falan çıkıyor mu ? okullar da tatil oldu kalabalığa girmiyor dondurmaya ara versin biraz

canım bende anlamadım babaanneden sanırım soguk bırseyler yedı soylemedı bana korkudan dıye dusunuyorum yaz okuluna yazdırdım bakalım orda ne maceralar bulcak bızı

canım bende anlamadım babaanneden sanırım soguk bırseyler yedı soylemedı bana korkudan dıye dusunuyorum yaz okuluna yazdırdım bakalım orda ne maceralar bulcak bızı

spor falan yapacaksa iyi bence enerjisini atar vücudu çalışır gelişir

sende çekim yasasını harekete geçirme iyi düşün iyi olsun

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
yaz geçince yine hareketlenir buralar

kızlar bi ses verin nasıl gidiyor ramazan ben 59,00 kapatıyorum cok sukur ramazanı bayramda bıraz musade edecegım kendıme sonra devam yüzme plates gıdeceğim sizler ne yapıyorsunuz

merhaba hanimlar ilk olarak 16 haziranda yazmistim buraya uzunca hikayemi.. 81 kilo ile baslamistim bir ayda 4 kilo verdm bunun sadece 15 gununde spor yapabldm dger 15 gun maalesef imkanim olmadi yediklerime dikkat ederek ve yeme tarzimi tamamen degstirerek cok sukur kilolar gtmeye basladi bugun spor merkezine kayit oldm insallah tekrar spora basliyorum bir sonraki mesajimda bakalm kac kilo gitmis olacak Allah hepmzn yrdmcsi olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…