cok sukur duzeldı canım sımdıde bogazlarımızı usuttuk yıne antıbıyotıge başladıkSelam kızlar.. Bu aralar darlardayim.. Arada girip cikiyom.. Tam bir tuketim canavari gibiyim..3 ayda verdigimi 3 gunde alacak degilim ya mantigindan hareketle gittigim yol yol degil....
Aferin hep bole olun fazla geyik yapmayın..gamzenn geçmiş olsun oğlusun nasıl..
canım bende anlamadım babaanneden sanırım soguk bırseyler yedı soylemedı bana korkudan dıye dusunuyorum yaz okuluna yazdırdım bakalım orda ne maceralar bulcak bızı
Geçmiş olsun..Allah beterinden korusun.. Geçen bende tonsilit oldum 10 tane iğne yedim..titim kevgire donduydu..cok sukur duzeldı canım sımdıde bogazlarımızı usuttuk yıne antıbıyotıge başladık
Titim değil totom tabikiGeçmiş olsun..Allah beterinden korusun.. Geçen bende tonsilit oldum 10 tane iğne yedim..titim kevgire donduydu..
Enerjısı tam zaten cok hareketlı dun kac defa ust degıstırmıs terdenspor falan yapacaksa iyi bence enerjisini atar vücudu çalışır gelişir
sende çekim yasasını harekete geçirme iyi düşün iyi olsun
Enerjısı tam zaten cok hareketlı dun kac defa ust degıstırmıs terden
çekim yasası ? anlamadım
Hihoooyyytt biri banami seslendi..kizlar benim işler fena yoğun..giremiyom çok..yoksa kopeginizi uyutmam bilionuzkalmamış walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?