niye öyle diyorsun ya nasıl güzel sırıtıyor. hafif sempatiklik var bencedün kardeş payının finalini yaptım ordaki sezai usta, sanırım son bölümdeydi dişlerinin arasından su fışkırtıyordu gülmekden öldüm yaaa
yyuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh1. yi teprik ederim.
Ve diğerleri hepimizden artık yüksek performans bekliyorum.
Bi silkenelim allah aşkına, rezil durumdayız.
Valla kızlar birşeyicikde yapmıyorum ama bilemedimmmgamzennn ne ettim gülümm böyle 1,7 ne yaaa naptın anlat bize topiğin sana ihtiyacı var
gamzennn yuh diorum ve seni tebrikte etmiorum hıhhh
ya zayıf gelmiyorum kendıme sıkıntı su yenı aldıklarımda bollaşmaya başladı benımkıyle kavga edıyoruz yeter sana her kılo verdıgınde kıyafet mı alcam dıyorsahalara döndüm ya döndüm elbet
kız kilo alanları niye sıralamaya aldın ayol. gerçi sonuncu olan azcık utanır belkim
evet hızlı bir şekilde kilo vererek koçuma layık olmaya çalışacağım.
gamzen cim daha ne kadar zayıflayacaksın de bakiim ha nereye kadar
tebrik ederim.
ne diyeceğiz bu hafta sana.
bu arada koçum maşallah sende süpper kilo vermişsin. tebrik ederim50 li rakamlar yakındır.
yyuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgamzenn maşşaaallllaaahhhhhh. nası yaptın bunu ? tebriklerrrr. 500 gr artışla altıncı oluyorm grubun durumu vahim
gamzenn den ses yok
Valla kızlar birşeyicikde yapmıyorum ama bilemedimmm
nazar etme ne olur çalış senınde olur hıhhh
ya zayıf gelmiyorum kendıme sıkıntı su yenı aldıklarımda bollaşmaya başladı benımkıyle kavga edıyoruz yeter sana her kılo verdıgınde kıyafet mı alcam dıyor
bilmem söylemiyecem
geldimya kızlar yıne yogun buralar
septemper dogru mu yazdımya ellerıne saglık arkıdısım
utanmasan 2 kilo vercenValla kızlar birşeyicikde yapmıyorum ama bilemedimmm
nazar etme ne olur çalış senınde olur hıhhh
ya zayıf gelmiyorum kendıme sıkıntı su yenı aldıklarımda bollaşmaya başladı benımkıyle kavga edıyoruz yeter sana her kılo verdıgınde kıyafet mı alcam dıyor
bilmem söylemiyecem
geldimya kızlar yıne yogun buralar
septemper dogru mu yazdımya ellerıne saglık arkıdısım
utanmasan 2 kilo vercen
artık almak zorundaydım belımden dusup duruyorlar dı kız kucuk cocuklar gıbı askı takacaktım artık ya bellerı yıne bolardı popo genıs olunca bır beden daha kucuk alamadım cıcılerımı sımdıde belden bollastı ama yapcak bırsey yok kocısıme dıyemem daha bana cıcıler al dıye vurur bu sefer benıkız iyice zayıflamadan niye kıyafet alıyorsun ki senayy bide daraltınca bişeyede benzemiyorlar çok sinir bozucu oluyor
oda olur bır gun ınsallah canlarutanmasan 2 kilo vercen
yaaa dimi utanmışta 1,7 vermiş
artık almak zorundaydım belımden dusup duruyorlar dı kız kucuk cocuklar gıbı askı takacaktım artık ya bellerı yıne bolardı popo genıs olunca bır beden daha kucuk alamadım cıcılerımı sımdıde belden bollastı ama yapcak bırsey yok kocısıme dıyemem daha bana cıcıler al dıye vurur bu sefer benı
oda olur bır gun ınsallah canlar
1,65 cnm boy
gögüs -90
bel-71
kalça-100 canım
hiç sevmiyorum pens işini hep o şekilde giyordum toplanıyor hiç hoş durmuyor
Eline sağlık fistikim..1. yi teprik ederim.
Ve diğerleri hepimizden artık yüksek performans bekliyorum.
Bi silkenelim allah aşkına, rezil durumdayız.
aslında enerjık degıl streslıyım bu şekilde cıkıyorgunaydın beybileriimmmmmmm :)
gamzen nası enerccciikkkkseeee hemen yapıştırmışş gunaydınıııııı
Kızlar yine
Sessizlik sarmış 4 bir yanimizi, ama bu benim davlumbaz almama engel degil.. Önerisi olan varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?