Kalori Arkadaşım

sezai ye bende çok gülüyordum yaaa bi bölümde şaka olsun diye onun kupa bardaklarını yapıp kahvede o kupalarla çay içiyorlardı bir de dişlerinin arasına kaç kürdan girer diye iddaya girmişlerdi adamın ağzı kürdan dolmuştu bunlara çok gülmüştüm

1. yi teprik ederim.
Ve diğerleri hepimizden artık yüksek performans bekliyorum.
Bi silkenelim allah aşkına, rezil durumdayız.
yyuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gamzenn maşşaaallllaaahhhhhh. nası yaptın bunu ? tebriklerrrr. 500 gr artışla altıncı oluyorm grubun durumu vahim

gamzennn ne ettim gülümm böyle 1,7 ne yaaa naptın anlat bize topiğin sana ihtiyacı var
Valla kızlar birşeyicikde yapmıyorum ama bilemedimmm
gamzennn yuh diorum ve seni tebrikte etmiorum hıhhh

nazar etme ne olur çalış senınde olur hıhhh
ya zayıf gelmiyorum kendıme sıkıntı su yenı aldıklarımda bollaşmaya başladı benımkıyle kavga edıyoruz yeter sana her kılo verdıgınde kıyafet mı alcam dıyor

yyuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gamzenn maşşaaallllaaahhhhhh. nası yaptın bunu ? tebriklerrrr. 500 gr artışla altıncı oluyorm grubun durumu vahim

bilmem söylemiyecem
gamzenn den ses yok

geldimya kızlar yıne yogun buralar

septemper dogru mu yazdımya ellerıne saglık arkıdısım

kız iyice zayıflamadan niye kıyafet alıyorsun ki sen ayy bide daraltınca bişeyede benzemiyorlar çok sinir bozucu oluyor

utanmasan 2 kilo vercen

kız iyice zayıflamadan niye kıyafet alıyorsun ki sen ayy bide daraltınca bişeyede benzemiyorlar çok sinir bozucu oluyor
artık almak zorundaydım belımden dusup duruyorlar dı kız kucuk cocuklar gıbı askı takacaktım artık ya bellerı yıne bolardı popo genıs olunca bır beden daha kucuk alamadım cıcılerımı sımdıde belden bollastı ama yapcak bırsey yok kocısıme dıyemem daha bana cıcıler al dıye vurur bu sefer benı
utanmasan 2 kilo vercen
oda olur bır gun ınsallah canlar
yaaa dimi utanmışta 1,7 vermiş

senin boyun kaçtı??? popo kısmı bol değilse terzide bellerine pens attır işe yarıyor

1,65 cnm boy
gögüs -90
bel-71
kalça-100 canım
hiç sevmiyorum pens işini hep o şekilde giyordum toplanıyor hiç hoş durmuyor

aslında buydu hedefım 60 hep ama ramazanda 1,2 kılo oynar nıyetıyle 59-58 olursa da fena olmaz

Kızlar yine
Sessizlik sarmış 4 bir yanimizi, ama bu benim davlumbaz almama engel degil.. Önerisi olan varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…