1 ay 4 gündür ben de diyet yapıyorum...
57.8 ile başladım.En son 55.2 idim geçen hafta...
Kalori hesabı yapıyorum.
Günlük 1672 sınırımmış.
Her gün Leslie yapıyorum.5 gündür 3 mile başladım.
Böyle...![]()
oy ne güzel vermişsin maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay 4 gündür ben de diyet yapıyorum...
57.8 ile başladım.En son 55.2 idim geçen hafta...
Kalori hesabı yapıyorum.
Günlük 1672 sınırımmış.
Her gün Leslie yapıyorum.5 gündür 3 mile başladım.
Böyle...![]()
Maşallah canım iyi vermişsin1672 çokmuş ama tabi sen daha bilirsin herkesin kendi zayıflama yöntemi var umarım istediğin gibi incecik olursun
![]()
Merhaba, hoşgeldin![]()
Bana da çok gibi geldi, hatta gözlerim açıldı okuyunca
Ama hareketli bi yaşantısı varsa arkadaşımızın, bir de boyu falan uzunsa normal olabilir.![]()
harikasın cnm darısı basıma :)) bende leslie yapıyorum. ah su bacaklarım fit olsun baska bişi istemem![]()
oy ne güzel vermişsin maşallah![]()
Yok ya nerde boy uzunluğu...1.60 boyum...
Hareketli sayılırım ama bu kalori hesabını monotona göre ayarlamıştım,çünkü dersaneye gitmediğim zamanlarda hep evdeyim.
Neden dershaneye gidiyorsun kpss falan mı
Evet,malesef...Olmaz olasıca...
![]()
Yok yaaa hepsini hiç kullanmadım zaten o hakkın.
Merhaba,hoş buldum.
Yok ya nerde boy uzunluğu...1.60 boyum...
Hareketli sayılırım ama bu kalori hesabını monotona göre ayarlamıştım,çünkü dersaneye gitmediğim zamanlarda hep evdeyim.
Olacağız inşallah.
Daha da vereceğiz inşallah.![]()
Hangi branştansın canım bende o dertten muzdaribim![]()
Canım o zaman o kalori miktarı senin günlük alman gereken, yani hep o miktarı alırsan aynı kiloda kalırsın, altında kalırsan kilo verirsin, üstüne çıkarsan kilo alırsın.. :82:
Geçen Ramazan ayında 10 kilo verdim kalori hesabıyla ameliyat sonrası kortizon tedavisiyle almıştım o kiloları yine başladım bakalım
Ameliyat sonrası pek bilinçli değildim serumlar ilaçlar birde hareketsizlik ve kortizon şimdi yine 5 kilo vermek istiyorumİnşallah verirsiniz,babam da sürekli kullanıyor kortizon.
Tuz tüketimine dikkat ederseniz sorun olmuyor.![]()
Türkçe canım,alan mahvetti beni...![]()
Türkçe canım,alan mahvetti beni...
Evet,öyleymiş hejira.Ben de ona dikkat ediyorum,şükür aşmadım da.
![]()
Ameliyat sonrası pek bilinçli değildim serumlar ilaçlar birde hareketsizlik ve kortizon şimdi yine 5 kilo vermek istiyorum
Rabbim kolaylık versin canım bende fen bilgisi öğretmenliği ben daha alana başlayamadımdiğerlerini halletmeye çalışıyordum bu hafta kitap alıp başlayacam bakalım bende çok korkuyom alandan başlayamamak ayrı bir stres yaratıyo zaten dershaneye de gitmiyorum...
Maşallah![]()
İyi akşamlar kızlar bugün menüm;
Sabah=1 dilim kepekli ekmek+ 1 kaşık ev yapımı yoğurt+ 1 tatlı kaşığı marmelat+ yarım bardak şekersiz kompostodan meyve suyu
Öğle= 4 tane balık köftesi (ilk defa denedim tadı hoş tavsiye ederim)+ yarım porsiyon yeşil mercimek salatası+2 adet lokma
Ara Öğün= 1 Fincan şekerli türk kahvesi
Aranın Arası Öğün= Biberiyeli limonlu zencefilli çay
![]()
Alınan toplam kalori=633 kalori
Abooo...İki katın yemişim.
Zaten yarın çok koşuşturmacalı geçecek benim,1000'i bulamam.
Tebrikler meslektaşım.![]()