Kalori Arkadaşım

ayşş çok utandım şimcikkk

Benim haftasonları şöyle bir sorunum var canım erken kalkıyorum Erken kalkan yol alır hesabı erkenden kalkıp işlerimim varsa onları yapıyorum yoksa güzel kahvaltılar hazırlıyorum sonra yiyip şişiyorum
Ev temizliğinide her zaman yapasım gelmiyor bazen içimden temizlik canavarı çıkıyor bazen pert olmuş uyuşuk kül kedisi :2::2::2:
kocişde bi pazar evde o yüzden cumartesi aldıklarımı vermemde etkisi azıcık oluyor [/QUOTE]

ay bi de utandım demişsin ya ona güldüm bende.

Canımcım benim kocam yokki kocam olmasını istediğim bi adam var ama

ne bilim kızım kocan var gibi konuşmuşsun gözümde bile canlandırdıydım kihkihkih kimlerin kocası var kimlerin yok bilmiyomki ben

bende haftada 2 kez wc ye çıkarım tembel benim bağırsaklarda. banane ben yinede kabul etmiyorum ben o göbeği bacağına düşmüş zenci kadına benzemiyoruuummm

ayşş çok utandım şimcikkk

Benim haftasonları şöyle bir sorunum var canım erken kalkıyorum Erken kalkan yol alır hesabı erkenden kalkıp işlerimim varsa onları yapıyorum yoksa güzel kahvaltılar hazırlıyorum sonra yiyip şişiyorum
Ev temizliğinide her zaman yapasım gelmiyor bazen içimden temizlik canavarı çıkıyor bazen pert olmuş uyuşuk kül kedisi :2::2::2:
kocişde bi pazar evde o yüzden cumartesi aldıklarımı vermemde etkisi azıcık oluyor [/QUOTE]

Utanacak bişey yok bebeğim hayatın gerçeği bu

vuhuuuu
ama bi işe yaramıyo bence verdirmiyor kilo yani

kızım sen 8 aydır koca diyeti yapıyorsun hemen karar vermişsin kilo verdirmediğine.

ben 4 yıldır yapıyorum 10 kilo aldım bu işte bi terslik var ama.

daha mı sık yapmalıyız acaba bu diyeti kihkihkih

zeytin çekirdeklerimi saydım tam 13 tane yemişim

ben bu zeytini bırakamıyorum ya zeytin bağımlısı oldum çıktım alo 182 zeytin bırakma hattı istiyorum ben

yoksa haftanın birinciliğini kaptıracam yaa olamazzz

Benim kocişim yok henüz Anaaammm ne cingen çıktın sen kız tamam benzeme zorlama mı benzettim seni

kızım sen 8 aydır koca diyeti yapıyorsun hemen karar vermişsin kilo verdirmediğine.

sana katılıyorum cnm .
Zaten verdirse bile efor sarf edildiği için acıkıyorsun ve gözlerin yiyecek güzel şeyler arıyor

bekarlarımızın terbiyesini bozmasak mı
ama öğrensinler hayatın gerçeğini
fan fini fin fon kilo verdirmiyor haberiniz olsun

Maşallah kız nasıl da yedin o kadar zeytini

Son düzenleyen: Moderatör:

Utanacak bişey yok bebeğim hayatın gerçeği bu [/QUOTE]

kızlar gülmekten bayılacağım pazartesi sendromu hiç birşey kalmadı çok tşkler

drydry cnm zeytin sevdiğinden değilde sevmediğinden al yada hiç alma 13 tane zeytin en az 100 kalori bebişim

Benim kocişim yok henüz Anaaammm ne cingen çıktın sen kız tamam benzeme zorlama mı benzettim seni

biz de mi bi yanlışlık var ki?.

fan fini tamam da acaba fin fon da bi hata mı yapıyoruz ki

Maşallah kız nasıl da yedin o kadar zeytini

çok güzel yedim valla siyah siyah ohh :)

Utanacak bişey yok bebeğim hayatın gerçeği bu

kızlar gülmekten bayılacağım pazartesi sendromu hiç birşey kalmadı çok tşkler

drydry cnm zeytin sevdiğinden değilde sevmediğinden al yada hiç alma 13 tane zeytin en az 100 kalori bebişim [/QUOTE]

öyle deme kız nerden çıktı 100 kalori filan yok öyle bişey almadım ben 100 kalori falan hissetmiyorum. şimdi oturduğum yerden karın kaslarımı çalıştırıveririm gider 13 zeytincik

öyle deme kız nerden çıktı 100 kalori filan yok öyle bişey almadım ben 100 kalori falan hissetmiyorum. şimdi oturduğum yerden karın kaslarımı çalıştırıveririm gider 13 zeytincik [/QUOTE]
oturduğun yerden karın kaslarını nasıl çalıştırıyorsun banada bizede öğret çabucak

hem okuyorum hem gülüyorum

ay yapayım dedim ama sandalye gacır gucur ediyor dairedeyim duysalar bu kadın odada ne yapıyor dicekler sonra :)

sandalyedeyim ayaklarımı birleştirip öne uzatıyorum indir kaldır yapıyorum . ama dediğim gibi sandalyem gacırdıyor . ses de ritmik olunca yanlış anlaşılmalara sebep olmayayım ben evde stepimi yaparım daha iyi ay varya dairedeki tek kadfın da benim ha başka bayan yok çalışan

tehlikeli hareketler bunlar

kızlar bana akşama yapabileceğim pratik lezzetli hafif yemekler söylermisiniz

ben kağıt kebab yaptım çok ama çok beğenildi hafif değil sanırım pek 1 porsiyonu 360 kalorimi neydi ama çok lezzetli yaa yanında bi de pilav olsaydı tabi ben yapmadım yaparsam çok yerim diye pilavsız yedik çok güzeldi tavsiye ederim gündüz az kalori al akşama yersin.

30 dk step 1 porsiyon kağıt kebap tercih senin haeheuheauheu

gerçi vermiş olduğum yemek tarifi sadece senin istediğinin lezzetli kısmına uyuyor. ne pratik ne de hafif :)

ama istersen pratikte yapabilirsin benim yapmam 10 dk sürmedi bile 20 dk da da pişti 30 dakikamı aldı anlayacağın.

evet tatlım çalışıyorum
kız kağıt kebabına bayılırım ama o olmaz hafif değil o
Bana az yağlı hafif lazım başka yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…