- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Canım benim h.sonları sokağa çıkmayacaksın, öğleye kadar uyuyacaksın, öğünlerini 2'ye indireceksin ve kendini ev temizliğine vereceksin, sonra sa kocişinle haşır neşir ol, bak gör otomatikman düşecek kalorilerin
Canımcım benim kocam yokkikocam olmasını istediğim bi adam var ama
Kız senin tıpatıp aynını nerden bulayım benbu arada diyet bırakma lafları falan ayıp şeyler söylenmez bende anlamadım bağırsaklarımın çalışmadığıyla ilgili bir gerçekte var ama bilemedim:44:
Canım benim h.sonları sokağa çıkmayacaksın, öğleye kadar uyuyacaksın, öğünlerini 2'ye indireceksin ve kendini ev temizliğine vereceksin, sonra sa kocişinle haşır neşir ol, bak gör otomatikman düşecek kalorilerin
vuhuuuu
ama bi işe yaramıyo benceverdirmiyor kilo yani
vuhuuuu
ama bi işe yaramıyo benceverdirmiyor kilo yani
ne bilim kızım kocan var gibi konuşmuşsun gözümde bile canlandırdıydım kihkihkihkimlerin kocası var kimlerin yok bilmiyomki ben
bende haftada 2 kez wc ye çıkarım tembel benim bağırsaklarda. banane ben yinede kabul etmiyorum ben o göbeği bacağına düşmüş zenci kadına benzemiyoruuummm
kızım sen 8 aydır koca diyeti yapıyorsun hemen karar vermişsin kilo verdirmediğine.
ben 4 yıldır yapıyorum 10 kilo aldım bu işte bi terslik var ama.
daha mı sık yapmalıyız acaba bu diyeti kihkihkih
sana katılıyorum cnm .
Zaten verdirse bile efor sarf edildiği için acıkıyorsun ve gözlerin yiyecek güzel şeyler arıyor
zeytin çekirdeklerimi saydım tam 13 tane yemişim
ben bu zeytini bırakamıyorum ya zeytin bağımlısı oldum çıktım alo 182 zeytin bırakma hattı istiyorum ben
yoksa haftanın birinciliğini kaptıracam yaa olamazzz
ayşş çok utandım şimcikkk
Benim haftasonları şöyle bir sorunum var canım erken kalkıyorumErken kalkan yol alır hesabı erkenden kalkıp işlerimim varsa onları yapıyorum yoksa güzel kahvaltılar hazırlıyorum sonra yiyip şişiyorum
Ev temizliğinide her zaman yapasım gelmiyor bazen içimden temizlik canavarı çıkıyor bazen pert olmuş uyuşuk kül kedisi :2::2::2:
kocişde bi pazar evde o yüzden cumartesi aldıklarımı vermemde etkisi azıcık oluyor
kızım sen 8 aydır koca diyeti yapıyorsun hemen karar vermişsin kilo verdirmediğine.
ben 4 yıldır yapıyorum 10 kilo aldım bu işte bi terslik var ama.
daha mı sık yapmalıyız acaba bu diyeti kihkihkih
zeytin çekirdeklerimi saydım tam 13 tane yemişim
ben bu zeytini bırakamıyorum ya zeytin bağımlısı oldum çıktım alo 182 zeytin bırakma hattı istiyorum ben
yoksa haftanın birinciliğini kaptıracam yaa olamazzz
Benim kocişim yok henüzAnaaammm ne cingen çıktın sen kız tamam benzeme zorlama mı benzettim seni
bekarlarımızın terbiyesini bozmasak mı
ama öğrensinler hayatın gerçeğini
fan fini fin fon kilo verdirmiyor haberiniz olsun
Maşallah kız nasıl da yedin o kadar zeytini
Utanacak bişey yok bebeğim hayatın gerçeği bu
bekarlarımızın terbiyesini bozmasak mı
ama öğrensinler hayatın gerçeğini
fan fini fin fon kilo verdirmiyor haberiniz olsun
biz de mi bi yanlışlık var ki?.
fan fini tamam da acaba fin fon da bi hata mı yapıyoruz ki
çok güzel yedim valla siyah siyah ohh :)
kızlar gülmekten bayılacağımpazartesi sendromu hiç birşey kalmadı çok tşkler
drydry cnm zeytin sevdiğinden değilde sevmediğinden al yada hiç alma 13 tane zeytin en az 100 kalori bebişim
öyle deme kız nerden çıktı 100 kalori filan yok öyle bişey almadım ben 100 kalori falan hissetmiyorum. şimdi oturduğum yerden karın kaslarımı çalıştırıveririm gider 13 zeytincik
oturduğun yerden karın kaslarını nasıl çalıştırıyorsun banada bizede öğret çabucak
hem okuyorum hem gülüyorum
ay yapayım dedim ama sandalye gacır gucur ediyor dairedeyim duysalar bu kadın odada ne yapıyor dicekler sonra :)
sandalyedeyim ayaklarımı birleştirip öne uzatıyorum indir kaldır yapıyorum . ama dediğim gibi sandalyem gacırdıyor . ses de ritmik olunca yanlış anlaşılmalara sebep olmayayım ben evde stepimi yaparım daha iyiay varya dairedeki tek kadfın da benim ha başka bayan yok çalışan
kızlar bana akşama yapabileceğim pratik lezzetli hafif yemekler söylermisiniz
kızlar bana akşama yapabileceğim pratik lezzetli hafif yemekler söylermisiniz
gerçi vermiş olduğum yemek tarifi sadece senin istediğinin lezzetli kısmına uyuyor. ne pratik ne de hafif :)
ama istersen pratikte yapabilirsin benim yapmam 10 dk sürmedi bile 20 dk da da pişti 30 dakikamı aldı anlayacağın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?