hemencik geçsin şimdiden heyecan basıyorvan ercişte canım
yemeğe gidiyorum dedğinde bırakmasa mıydım acaba
Ayy bende 503 olmuşumBaktım yediklerine canım çokta abartı birşey yok akşam hafif şeler yersin tamamdır
Rica ederimm
Ayy canım rabbim kabvuştursundarısı ennnnnn çabucak geçeninden benim başıma
Akşam yemeğinde ne yapayım yavrular
Bundan sonra bırakmaGerçi çok bişey yemedim, pirinç yerine bulgur istedim, yine de pirinç göndermişler
sen masumsun canım evet
Akşam lahanalı bişeyler yiyeceğim sanırım, hafif atlatırım diye inanıyorum
Akşam yemeğinde ne yapayım yavrular
kızlar ben size yağsız hafif birşey soruyorum neden ısrarla nefis leziz ve yiyip şişeceğim yemekler söylüyonuz yoksa siz beni şişirip kendinizmi zayıflayıp 1. olmaya çalışıyorsunuz(şaka yapıyom yafrilar alınmayın)
kızlar ben size yağsız hafif birşey soruyorum neden ısrarla nefis leziz ve yiyip şişeceğim yemekler söylüyonuz yoksa siz beni şişirip kendinizmi zayıflayıp 1. olmaya çalışıyorsunuz(şaka yapıyom yafrilar alınmayın)
yoğurtlu karnabahar o zaman
yoğurtlu karnabahar o zaman
Aaaa evet, karnabahar, brokoli, havuç, kabak, patates hepsini haşla, üstüne de yoğurt dökün.. Ohhh misssss
Dün akşam abarttım dışarda yiyince abartılıyor bugün az kalorili bir şeyler yemeyi düşünüyorum
Evet canım 5 kiloyu verip sonrasındada dikkatli yemek hedefimahh cnm bendensin :2::2::2::2: yılmak yok aynen devam
ben akşama biraz patates patlıcan kabak havuç yeşil biber 2 kaşık zeytinyağına bulayacam tuzla beraber harmanlayıp fırın tepsisine yayacam fanınıda çalıştırıcam fırının biraz kurusunlar kızartma gibi olsunlar sonrada üstüne sarımsaklı yoğurt döküp sınırsız yiyecem patlayana kadar . yanınada 1 bardak buz gibi kolaya bunlarda ekmeksiz yenmezki ama . belki eklerim yanına 1 dilim kepek ekmeği bakalım.
ben akşama biraz patates patlıcan kabak havuç yeşil biber 2 kaşık zeytinyağına bulayacam tuzla beraber harmanlayıp fırın tepsisine yayacam fanınıda çalıştırıcam fırının biraz kurusunlar kızartma gibi olsunlar sonrada üstüne sarımsaklı yoğurt döküp sınırsız yiyecem patlayana kadar . yanınada 1 bardak buz gibi kolaya bunlarda ekmeksiz yenmezki ama . belki eklerim yanına 1 dilim kepek ekmeği bakalım.
Evet canım 5 kiloyu verip sonrasındada dikkatli yemek hedefim
forum takipte denk geldim yorumunuza bayıldım ya hatta bende kabak var acaba ne yapsam diye düşünüyordum :) kabağı görünce atladım yorum süper sınırsız yicem patlayana kadar :) ne zor dimi bogazı tutmak bende bu aralar ona ugrasıyorum da
forum takipte denk geldim yorumunuza bayıldım ya hatta bende kabak var acaba ne yapsam diye düşünüyordum :) kabağı görünce atladım yorum süper sınırsız yicem patlayana kadar :) ne zor dimi bogazı tutmak bende bu aralar ona ugrasıyorum da
diyet yaparken patlayana kadar yenir mi bide patates yediğin yani en masumu bile kaloriliçok ye ama patlayana kadar değil tamam bide kola diyon e o da diyete uymaz bide sen kız şimdi bana
Zero iç bari bide patlayana kadar yeme, ayarında bırak.
Patlayana kadar ye de görelim seni tabloda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?