Kalori Arkadaşım

hemencik geçsin şimdiden heyecan basıyor van ercişte canım

yemeğe gidiyorum dedğinde bırakmasa mıydım acaba

Bundan sonra bırakma Gerçi çok bişey yemedim, pirinç yerine bulgur istedim, yine de pirinç göndermişler

Akşam lahanalı bişeyler yiyeceğim sanırım, hafif atlatırım diye inanıyorum

kızlar ben size yağsız hafif birşey soruyorum neden ısrarla nefis leziz ve yiyip şişeceğim yemekler söylüyonuz yoksa siz beni şişirip kendinizmi zayıflayıp 1. olmaya çalışıyorsunuz (şaka yapıyom yafrilar alınmayın)

yoğurtlu karnabahar o zaman

Aaaa evet, karnabahar, brokoli, havuç, kabak, patates hepsini haşla, üstüne de yoğurt dökün.. Ohhh misssss

ben akşama biraz patates patlıcan kabak havuç yeşil biber 2 kaşık zeytinyağına bulayacam tuzla beraber harmanlayıp fırın tepsisine yayacam fanınıda çalıştırıcam fırının biraz kurusunlar kızartma gibi olsunlar sonrada üstüne sarımsaklı yoğurt döküp sınırsız yiyecem patlayana kadar . yanınada 1 bardak buz gibi kola ya bunlarda ekmeksiz yenmezki ama . belki eklerim yanına 1 dilim kepek ekmeği bakalım.

Canım mantarın varsa yapabilirsin yada buzdolabında bamya falan varsa bağırsakların da çalışır bari ıspanağın varsa kavurmasını yap hafif oluyo yoksa karnıbahar brokoli fırına at yoksa tavuk göğsü haşla en hafifi hiçbirşey yemeyin

forum takipte denk geldim yorumunuza bayıldım ya hatta bende kabak var acaba ne yapsam diye düşünüyordum :) kabağı görünce atladım yorum süper sınırsız yicem patlayana kadar :) ne zor dimi bogazı tutmak bende bu aralar ona ugrasıyorum da

Evet canım 5 kiloyu verip sonrasındada dikkatli yemek hedefim

diyet yaparken patlayana kadar yenir mi bide patates yediğin yani en masumu bile kalorili çok ye ama patlayana kadar değil tamam bide kola diyon e o da diyete uymaz bide sen kız şimdi bana

Zero iç bari bide patlayana kadar yeme, ayarında bırak.

Patlayana kadar ye de görelim seni tabloda

bende yeni başladım bu boğazı tutma işine bakalım ne kadar tutabilecem

diyet yaparken patlayana kadar yenir mi bide patates yediğin yani en masumu bile kalorili çok ye ama patlayana kadar değil tamam bide kola diyon e o da diyete uymaz bide sen kız şimdi bana

kız patates azıcık olacak sebze ağırlıklı yiyecem. kalorisi düşük oluyor zaten az yağlı. öyle kızartma gibi olmayacak ki kolada koca migrosta zero yoktu sinir oldum aldım 2 şişe onlar bitene kadar zero içemicem kalori alacam maalesef

Zero iç bari bide patlayana kadar yeme, ayarında bırak.

zerom yok maalesef. patlayana kadar yicektim ama ben yaa akşamı dört gözle bekliyordum uff hevesimi kaçırdınız

Patlayana kadar ye de görelim seni tabloda

ay aman tamam heves meves kalmadı yaw yemeyecem . yiyecem de patlamadan duracam. kolamı içeyim ona bari bişi demeyin ayol.

kalorisiz fırın kızartma yapıyom sözde uyy amma söylendiniz anacım

görürsünüz siz hele bi kaçamaklarınızı yazın buraya benden kaçışınız yok ona göre

hevesim gursağımda kaldı boğazıma dizildi şimdiden kabaklar patlıcanlar üfff

birincilik iddaam da devam ediyor hala.

kağıt kebaplar fırında kızartmalar yiye yiye birinci olacam görceksiniz kihkihkih

çok şekersiniz kızlar ya

kola mola olmaz yasak light olanı bile yalan çok zararlı içmeyin onu ayran gibisi var mı ya çok güzel için için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…