Kalori Arkadaşım

Güzel menü bebeğim, bütün sarma yemişsin ama ben de pek hayır diyemem özellikle beyaz lahana sarmasına

Sabah 07.00 1 dilim kızarmış beyaz ekmek
1 dilim kızarmış çavdar
1 kk tulum peynir
1 parça burma peynir
2 siyah zeytin
2 yeşil zeytin

Ara 10.00 1 kutu süt

Öğle arası 13.30 Yarım elma
Yarım portakal
Yeşil çay
1 muz

Akşam yemeği 16.30 Yarım kase tarhana çorbası
1 kase etli patates
Salata
Yoğurt
1.5 kaşık sütlaç

Akşam 19.30 10 çiğ badem (Çiğ bademin 1 tanesi 7 kalori.)

Toplamda 928 kalori aldım bugün...Sınırım 1300.

Ve öylesine bir tartıldım. Pazartesiye inşallah daha güzel olacak.

iyi geceler kızlar
bugünkü kalori bildirimini es geçmek istiyorum çünküüü utanç verici
evlenmemizin 8. ayını kutladık mezeler, rakılar, balıklar havada uçuştu
bugünü es geçip yarın tam gaz aranızdayım

Bugünkü kalori miktarım 830.
Erkek arkadaşımla dışarıda olmama rağmen kendimi baya bi frenlemişim
Tabii bunda sevdiceğimin payı büyük, bütün gün çok güzel iltifatlarıyla beni motive edip durdu, o bana "gittikçe güzelleşiyorsun" dedikçe ben motive oluyorum

8. ayınız kutlu mutlu olsun bebişim, inşallah 80 yıl çok mutlu olursunuz, el ele göz göze

Özelden fiyat yazar mısın bana canım ?

ama sizin okul askerlik falan vardı di mi :26:
bizim okullar, askkerlik vs bitti herkes işinde gücünde.. yaşlar aldı başını gitti

Okulun bitmesi gerekiyordu 2013'te, benim saftiriğim uzattı bu sene bitecek inşallah.. E tabii daha askerlik var..
Yani bizim vuslata daha çoookkk varrrr

Okulun bitmesi gerekiyordu 2013'te, benim saftiriğim uzattı bu sene bitecek inşallah.. E tabii daha askerlik var..
Yani bizim vuslata daha çoookkk varrrr
okul askerlşk iş güç olmadan da yola çıkılmıyo işte canım
maddi manevi zor bi süreç
zaman çabucak geçsin de kavuşun inşallah

canım rekor kırdım ama gelecek bildirime inşallah artıya çıkmayacam annemin ameliyatından sonra gelen giden çok oldu dolayısıyla yemek dengem biraz bozuldu özellikle geçen hafta ama önümüzdeki hafta artık daha sakin olurum çünkü salıdan sonra son gelen kafile de gidecek ve tekrardan eski düzenime dönecem.bu hafta en iyisi tekrar iddaya girelim güzel gaz ve motive oluyoruz

8.ayınızı kutlarım canım allah bir ömür mutlu mesut etsin inşallah.sen de bugüne takma kafanı bence pazartesi sıkı bir başlangıç yaparsın sporunu da artırırsın dengelersin aldığın kaloriyi böylece.

Ben haftasonu sizden ayrı kalıyorum ama yaa okudum tüm yazdiklarinizi ben yarışa devam ediyorum yarışmak isteyenler buyursun .
bakalım kim 1. Olacak kihkihkih :)

Merhaba kızlar ayy dn pek yorulmuşum temizlikle bacaklarım nasıl da ağrıyo anlım da hala sızlıyo bugünde dışarıya çıktık annemle kitap almaya gittim dolaştık geldik yoruldum çarşıda birşey yemedim şuan çok açım ebe gümeci ve ısırgan otu yemeği yiycem

ben yarın jillianın ripped in 30 una başlıyorum
başlanfıç ölçülerimi kilomu falan not ettim

daha akşam yemeği yemedik kalorim bugün de fazla olcak benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…