Merhaba kızlar bugün menüm
Sabah= 1 tane peynirli gözleme+ şekersiz çay
Öğle= 1 porsiyon zeytinyağlı sarma+1 tane zeytinyağlı biber dolma +çeyrek kepekli ekmek
Akşam= 1 porsiyon zeytinyağlı sarma
Ara Öğün= 2 tane fıstık
iyi geceler kızlar
bugünkü kalori bildirimini es geçmek istiyorum çünküüü utanç verici
evlenmemizin 8. ayını kutladıkmezeler, rakılar, balıklar havada uçuştu
bugünü es geçip yarın tam gaz aranızdayım
Kızlar size bir şey sormak istiyorum, belki aranızda konuyla ilgili bilgisi olan vardır.
Elimde yaklaşık 35 adet içi polarlı eşofman var, sıfır, hiç giyilmemiş, paketinde duruyorlar, babam tekstilci olduğu için yani bunlar bende.
Bunları satmak istiyorum burada, fakat konuyu nerede açacağımı bilemedim, Bit Pazarı bölümüne uygun değil, onun açıklamasında sıfır ürün satılmaz yazıyor. Adminlerden birine mesaj atıp sordum, hala cevap gelmedi. Biliyor musunuz nereye açacağımı?
8. ayınız kutlu mutlu olsun bebişim, inşallah 80 yıl çok mutlu olursunuz, el ele göz göze
çok teşekkür ederim canım benim hepimiz hep çok mutlu olalım
Benimki daha evlenme teklifi bile etmedi
ama sizin okul askerlik falan vardı di mi :26:
bizim okullar, askkerlik vs bitti herkes işinde gücünde.. yaşlar aldı başını gitti
okul askerlşk iş güç olmadan da yola çıkılmıyo işte canımOkulun bitmesi gerekiyordu 2013'te, benim saftiriğim uzattıbu sene bitecek inşallah.. E tabii daha askerlik var..
Yani bizim vuslata daha çoookkk varrrr
okul askerlşk iş güç olmadan da yola çıkılmıyo işte canım
maddi manevi zor bi süreç
zaman çabucak geçsin de kavuşun inşallah
Gunaydin kizlar. Hepinize az kalorili bol neseli haftasonu diliyorum. Yazdiklarinizi tek tek okudum aramiza yeni katilan ark varmis hos gelmislerr... melinda ve melekcigim 1. Olmuşsun uz tebrik ederim. Hejira cnm 2. Olmussun senide kocaman tebrik ediyorum. Orkide cnm gecen hafta gaza geldik guzel kilo verdik bu hafta ikimizde sistik + da rekor kirdik. Bu hafta 81 olmak istiyorum artik yaaaaaaaaaaa aranizda hala en sisko benm. Oyyy oyyy oyyyy cildirecegimmmm
iyi geceler kızlar
bugünkü kalori bildirimini es geçmek istiyorum çünküüü utanç verici
evlenmemizin 8. ayını kutladıkmezeler, rakılar, balıklar havada uçuştu
bugünü es geçip yarın tam gaz aranızdayım
Ben haftasonu sizden ayrı kalıyorum ama yaa okudum tüm yazdiklarinizi ben yarışa devam ediyorum yarışmak isteyenler buyursun .
bakalım kim 1. Olacak kihkihkih :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?