Kalori Arkadaşım

Bu diyeti daha öncede duymuştum ama bana sağlıklı gelmiyor açıkçası insanın gün içinde birçok besine ihtiyacı oluyo bir gün boyunca

patates yada et yenirse sürekli karbonhidrat yada protein alınmış olunacak hem 1 porsiyon yemekte yenilen et 72 saatte sindiriliyo gün boyu yenilen eti nasıl vücut sindirecek bilemedim bana sağlıksız geldi :44: ama tabi yapmak isteyen arkideşlere saygım sonsuz:34:

canım ben beşi bir yerde çayı içiyorum biberiye içemedim :(
yoğurdun içine kepek nerden alıyorsun bende onu bir deneyeyim :5:

Canım un satan yerlerde vardır mutlaka ben öyle bir yerden almıştım:34: Bun arada tabiki de seviliyorsun şekerim

Bu diyeti daha öncede duymuştum ama bana sağlıklı gelmiyor açıkçası insanın gün içinde birçok besine ihtiyacı oluyo bir gün boyunca

patates yada et yenirse sürekli karbonhidrat yada protein alınmış olunacak hem 1 porsiyon yemekte yenilen et 72 saatte sindiriliyo gün boyu yenilen eti nasıl vücut sindirecek bilemedim bana sağlıksız geldi :44: ama tabi yapmak isteyen arkideşlere saygım sonsuz:34:

bende tam olarak bunu demek istemiştim canım yani evet iyi işe yarıyor ama 6.gün yediğin şeyden alıyorsun kilo 3 kilo verdiysen 1 kilo alırsın ama demekten zararda gelmez bence...
patronum ve diğer arkadaşlar öğlen çok çeşit yiyorum ya acaba bir sakınca var mı ki ???

ay çok şükür bende de ağlama vs yok demekki hep beslenmeden kaynaklanıyor. Bende mi doktoro gitsem ilaç kullanmayıda hiç sevmem doktorlara gitmeyide :5::5:

doktora bende gitmiştim birşey yok dedi ailede varsa ondanda olabilir dedi ki var malesef :S hemoreit o yüzdenmiş ama zeytinyağını denicem

yemedim canım daha tamm pilav yemicem :) ki çook severim pilava dayanamadığım tek şey...melekcim umarım kızmazsın ama sana hep patron diyesim var kurucu sensin ya :) birde çeşit çok olunca sıkıntı olmaz demi ??????

Pilavı bende severim ama en fazla ayda 2 kere yemeye dikkat ediyorum canım bide pilav yiyince daha çok acıkıyorum sanki dün 3

tane biber dolması yedim normalde acıkmam pek ama dün doymadım hep acıktım

Canım rahat ol nasıl istersen öyle diyebilirsin:34: Adımda melek bu arada belki buda hoş gelir:1: Canım bilemem ki inşallah mideni bozmazsın onun dışında sağlıksız şeyler değil zaten hepsinde 1-2 kaşık yiyeceksin:26:

Kızlar form çayları bağırsak tembelliğine yol açıyor, tamamen ona bağlı kalıyorsun, eskiden bende içerdim öyle çıkardım tuvalete, artık 10 bardak dahi içsem faydasız :50:

Masalcığımın doktor tavsiyesine bende katılıyorum. Yalnız bende bu yüzden doktora gitmiştim, doktor bana "tuvalette ağlamıyorsan, çok zorlanmıyorsan kabız değilsin, beslenme alışkanlıklarını değiştir" demişti.

Aramızda kalsın ama ben ağlıyorum bazen:14::14::14:

Pilavı bende severim ama en fazla ayda 2 kere yemeye dikkat ediyorum canım bide pilav yiyince daha çok acıkıyorum sanki dün 3

tane biber dolması yedim normalde acıkmam pek ama dün doymadım hep acıktım

Canım rahat ol nasıl istersen öyle diyebilirsin:34: Adımda melek bu arada belki buda hoş gelir:1: Canım bilemem ki inşallah mideni bozmazsın onun dışında sağlıksız şeyler değil zaten hepsinde 1-2 kaşık yiyeceksin:26:

canım bu yüzden 2 yıldır böyle yani midemde herhangi bir sorun olmadı plastik kaşıklardanda 1 kaşık en fazla 2 kaşık düşüyor payımızda çok değil yani..

canım bu yüzden 2 yıldır böyle yani midemde herhangi bir sorun olmadı plastik kaşıklardanda 1 kaşık en fazla 2 kaşık düşüyor payımızda çok değil yani..

o zaman birşey olmaz canım yağlı hamur işleri pasta tatlı gibi şeylerden uzak duruldukça bence çok rahat kilo veriliyor mesala 1

porsiyon tavuklu patates yemeği 250 kalori ama bir kase sütlaç 347 kalori arada çok fark var ve ana yemekle doyuyorsun tatlıyı

yedikçe yiyesin geliyo:50: Neden güzel şeyler bu kadar çok kalori kiiiiii:5:

o zaman birşey olmaz canım yağlı hamur işleri pasta tatlı gibi şeylerden uzak duruldukça bence çok rahat kilo veriliyor mesala 1

porsiyon tavuklu patates yemeği 250 kalori ama bir kase sütlaç 347 kalori arada çok fark var ve ana yemekle doyuyorsun tatlıyı

kim öğretmişki bize bu hamur işlerini :26::26:
hayatımızda hiç hamur işi olmayaydı ne gzüzel olurdu :8::8::8:
dapidap kaçk kiloydun sen cnm :51:

lezzetli herşey zararlı gibi birşey canım yaaa :2: :2: ben ekmek cola ve pilav ondan uzak durdum mu olmuş bu iş diye düşünüyorum.inşallah yanılmam:26:

Canım bilemiyorum ben yani senin kilon yaşın boyun yaşam tarzın hepsi bunları belirleyen faktörler dediğim gibi eğer bi kalori sitesiyle birlikte devam edersen o sana kaç kalori alacağını söyler ama beni girdiğim sitede şunlar yazıyo

• Günde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -6.41 kg verirsiniz
  • Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -5.44 kg verirsiniz
  • Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.46 kg verirsiniz
  • Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.49 kg verirsiniz
  • Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.52 kg verirsiniz
  • Günde 1750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.54 kg verirsiniz
  • Günde 2000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -0.57 kg verirsiniz
  • Günde 2500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 1.38 kg alırsınız
  • Günde 3000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 3.33 kg alırsınız
  • Günde 4000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 7.22 kg alırsınız
  • Günde 5000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 11.12 kg alırsınız

Ama tabi bu insandan insana ve kilodan kilo ya değişir. bunlar yaşam durumları adı altında hesaplıyorlar

bu bilgiler tam aradıklarımdı çok tşk ediorum canım.ben 1000 KALORİ almayı hedefliyorm günde ama bazen 1200 oluyor ama üstüne çıkmamaya çalışıyorum

Canım bilemiyorum ben yani senin kilon yaşın boyun yaşam tarzın hepsi bunları belirleyen faktörler dediğim gibi eğer bi kalori sitesiyle birlikte devam edersen o sana kaç kalori alacağını söyler ama beni girdiğim sitede şunlar yazıyo

• Günde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -6.41 kg verirsiniz
  • Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -5.44 kg verirsiniz
  • Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.46 kg verirsiniz
  • Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.49 kg verirsiniz
  • Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.52 kg verirsiniz
  • Günde 1750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.54 kg verirsiniz
  • Günde 2000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -0.57 kg verirsiniz
  • Günde 2500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 1.38 kg alırsınız
  • Günde 3000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 3.33 kg alırsınız
  • Günde 4000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 7.22 kg alırsınız
  • Günde 5000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 11.12 kg alırsınız

Ama tabi bu insandan insana ve kilodan kilo ya değişir. bunlar yaşam durumları adı altında hesaplıyorlar

çok tşk ediyorum canım

kızlaaaar redberry diye bir çay varmış internette karşıma çıktı sizce nasıl ??? yani kullananlar memnun gibi

Back
X