Kalori Arkadaşım

tabiki de görebilceksin canım zamanla koyabilrsin hedefini ama bende nasıl oldu mesela hep çok kilom yok nasıl olsa diye diyete başlasam bile devam ettiremedim istikrarlı olmadı hep balık etli kaldım o yüzden sağdan soldan yağlarım fışkırdı göbeğim kat kat oldu madem hedefim yakın vereyim en iyisi dedim en sonunda ama veremiyorum orası da ayrı :1:

of of o katkatlığı gel sen bide bende gör :28::5::5:

Kızlar hepinizi okudum..

Loopdido bebişim, seni gerçekten tebrik ederim, bu kadar azimli olman çok güzel, benim annişim de kilolu önünden ekmeği yemeği almaktan sıkıldım artık, keşke o da senin gibi olsa, yani kilonuz yakın diye annemi şey yaptım yanlış anlama bebişim..

Cimcimişim sen artık sevdiceğini iyice özledin o yüzden boğazına dur diyemiyorsun :37: üzülme, o gelince sana destek olur, bide düğün stresi falan, bişeyciğin kalmaz :9:

Melinda, sen emin adımlarla ilerliyorsun canım. :9:

Melekcüğüm ben bu listeden bişey anlamadım :37:

Kızlar hepinizi okudum..

Cimcimişim sen artık sevdiceğini iyice özledin o yüzden boğazına dur diyemiyorsun :37: üzülme, o gelince sana destek olur, bide düğün stresi falan, bişeyciğin kalmaz :9:

eveeet çok doğru tesbitler inciirim ama o gelmeden kurtulmak istiyorum bu kilolar:8:

Kızlar hepinizi okudum..

Loopdido bebişim, seni gerçekten tebrik ederim, bu kadar azimli olman çok güzel, benim annişim de kilolu önünden ekmeği yemeği almaktan sıkıldım artık, keşke o da senin gibi olsa, yani kilonuz yakın diye annemi şey yaptım yanlış anlama bebişim..

Melinda, sen emin adımlarla ilerliyorsun canım. :9:

Melekcüğüm ben bu listeden bişey anlamadım :37:

saol cnm teşekkür ederim. İnş haftayıda böyle azimli bitiririm :1::1: Yarın gün var börekler çörekler havada uçuşacak bakalım napcam :37::37:
Kız anadır o ana alma ekmeğini :47::47: akşamdan yememeye çalışsın yeter :50:
Şişmanları en iyi ben anlarım zayıflara yememek kolay geliyor siz bizden çok yiyosunuz be :47::47::47::52::52::52:
Almican bir daha ekmeği annenin önünden terlik fırlatırım heeaaa :27::27::37::37:
Benim önümden herşeyi aalabilirsiniz izin veriyorum :43::52:

saol cnm teşekkür ederim. İnş haftayıda böyle azimli bitiririm :1::1: Yarın gün var börekler çörekler havada uçuşacak bakalım napcam :37::37:
Kız anadır o ana alma ekmeğini :47::47: akşamdan yememeye çalışsın yeter :50:
Şişmanları en iyi ben anlarım zayıflara yememek kolay geliyor siz bizden çok yiyosunuz be :47::47::47::52::52::52:
Almican bir daha ekmeği annenin önünden terlik fırlatırım heeaaa :27::27::37::37:
Benim önümden herşeyi aalabilirsiniz izin veriyorum :43::52:

Annemi erken kaybetmek istemiyorum ama :14:
Ben ona daha torun yapacağım, zaten beni geç doğurmuş, birlikte çok vakit geçirememekten korkuyorum :14:
Ama o beni anlamıyor..
Allah korusun ağır hasta olsa ben nasıl bakacağım ona kilolu olursa, kaldırıp indiremem doğrultamam :14::14:
Korkuyorum yani anlayacağın..

İyi akşamlar kızlar:3: kimsecikler uğramamış buraya:44:

Menümü paylaşayım

Sabah= 2 adet küçük gözleme+çay

Öğlen= 1 porsiyon kısır+ 8 tane marul+ 1 tane içli köfte

Ara Öğün= yarım kek

Alınan toplam kalori miktarı= 849:3:

iyi akşamlar kızlar :16:
bugünkü kalorim biraz fazla oldu malesef... adamakıllı kahvaltı yapınca :1:
1250 kalori almışım... ama 1 saat spor yaptım :52:

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar dilerim:16:

$1kx3.webp