kız zavallı çocuğun canı çıktı yazıkben ölsem bunu yapamam zaten yaparken ölürüm
![]()
Canım ben dün akşam bunu yaparken o kadar terlemedim, bence ben de sorun var. 3 mil Leslie yaparken de öyle şıpır şıpır terlemedim, sırtım nemleniyor sadece. :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız zavallı çocuğun canı çıktı yazıkben ölsem bunu yapamam zaten yaparken ölürüm
![]()
ben leslei ve egzersizlerimi yapınca acayip terliyorum hemde 1 mil de galiba bende sorun var![]()
ayy canım bende aynı. Bizde sorun yok bizde kilo var o yüzden çabuk terliyoruz. Onların yaptığı ile bizimki bir mi onlar kuş kadar ben deve kuşu kadar![]()
Canım ben dün akşam bunu yaparken o kadar terlemedim, bence ben de sorun var. 3 mil Leslie yaparken de öyle şıpır şıpır terlemedim, sırtım nemleniyor sadece. :26:
ayy cnm alemsin ama haklısın gerçekten de öyle![]()
Günaydın kızlar hayırlı günler herkese ben dün ipin ucunu çok kaçırdım ya hastaydım halbu ki öğle 1 porsiyon lahana sarması yedim akşamda 1 porsiyon fırın makarna yedimoyy kalorim 1050 oldu
![]()
bence iyi olmuş vücudu şaşırtmak lazım arada merak etme kilo olmaz onlar![]()
![]()
umarım yedikten sonra pek hareket de edemedim hep uzandım inşallah olmamışlardır![]()
cnm üzülme lütfen vucudun bazen ihtiyacı oluyor insan durduramıyor kendini
Kilo olmaz inş. olmayacakta.
Günaydın hepinize kızlar![]()
Günaydın canım inşallah![]()
ayrıca lahana sarmasıda yenir yani![]()
1 porsiyon lahana sarması 232 kalori
sabah öğlen akşam 1 er porsiyon yersem 690 kalori süper
hem beyaz lahana zayıflatıyorda değil mi![]()
1 porsiyon lahana sarması 232 kalori
sabah öğlen akşam 1 er porsiyon yersem 690 kalori süper
hem beyaz lahana zayıflatıyorda değil mi![]()
günaydın kızlar
cuma günü için yarıştan çekiliyorum ben
hastalıktan dolayı spor yapamıyom.. kilom cumayla aynı çıktı bi de bu sabah