Kalori Arkadaşım

ben de jilliana başlamak istiyorum ilk hangi videosuyla başlamam gerekiyor acaba bilen var mı ?

hejirra sen youtube videosunu buraya koyuyorsun ya onu nasıl yapıyorsun ?

ben işyerindeyim ya youtub açılmıyor ama sen buraya video koyunca onu izleyebiliyorum.

bana jillian nın ilk başlama videosunu bulup youtube dan buraya koyabilirmisin nasıl zormuymuş bi bakayım yapabilirmiyim ki ? ben başka bi videoyu takip ediyorum ama o da çok uzun sürüyor. vaktim yok benim jillianın 6 week videosunu izledim de az önce yarım saatte heryerini çalıştırtıyor. bi denemek lazım. ama önce hangisinden başlamalıyım bu izlediğim biraz daha zoru sanırım.

ben de jilliana başlamak istiyorum ilk hangi videosuyla başlamam gerekiyor acaba bilen var mı ?

ben işyerindeyim ya youtub açılmıyor ama sen buraya video koyunca onu izleyebiliyorum.

bana jillian nın ilk başlama videosunu bulup youtube dan buraya koyabilirmisin nasıl zormuymuş bi bakayım yapabilirmiyim ki ? ben başka bi videoyu takip ediyorum ama o da çok uzun sürüyor. vaktim yok benim jillianın 6 week videosunu izledim de az önce yarım saatte heryerini çalıştırtıyor. bi denemek lazım. ama önce hangisinden başlamalıyım bu izlediğim biraz daha zoru sanırım.

ben yardımcı olayım :1:
ilk önce 30 day shred ile başlanmalı.. 3 level dan oluşuyo
her level 10 gün yapılıyo
bu da ilk level canım

[video=youtube;1Pc-NizMgg8]http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8[/video]

daha 7li hanelere inmek kısmet olmadı 2 haftadır aynyım.bu durum canımı sıkıyor :14:

ya hilalciğim beni beklemeden 7 li rakamlara inmek yok bak çok küserim :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ayy benmi geldim senin aklına canımmmmmm :16::16::16: evet çok sevindim kilom yakın birinin gelmesine :52::52::52::52:

ben yardımcı olayım :1:
ilk önce 30 day shred ile başlanmalı.. 3 level dan oluşuyo
her level 10 gün yapılıyo
bu da ilk level canım

[video=youtube;1Pc-NizMgg8]http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8[/video]
teşekkür ederim canım hemen izleyeyim bakalım zor mu ?

buna başlamadan önce cardio yapıyormusunuz?

bide ayakkabıyla çalışmak lazımmış dizlerde falan ağrı olabilirmiş yoksa. sen öyle mi yaptın canım ayakkabı giydin mi ?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=480919&page=490

burda bi kız var ismi balmem

benle aynı gün başlamış diyete 1100 kalorilik diyet yapıyormuş 77.2 ile başlamış şimdi 71.3 olmuş

ben de aynı gün başladım onla 79.2 ile aramızda 2 kilo varmış yani şimdi ben anca 2.5 kilo verdim kız 6 kilo vermiş 5 gün öncesi bugün dahada vermiştir herhalde.

jillian yapmış onun faydası diyor.

ben 900 kalorilik diyet yaptım o kadar veremedim gıcık oldum kendime.

bende başlayayım bari buna

bide ayakkabıyla çalışmak lazımmış dizlerde falan ağrı olabilirmiş yoksa. sen öyle mi yaptın canım ayakkabı giydin mi ?

benle aynı gün başlamış diyete 1100 kalorilik diyet yapıyormuş 77.2 ile başlamış şimdi 71.3 olmuş

ben de aynı gün başladım onla 79.2 ile aramızda 2 kilo varmış yani şimdi ben anca 2.5 kilo verdim kız 6 kilo vermiş 5 gün öncesi bugün dahada vermiştir herhalde.

yaaaaaaa benden çok zayıflamayın nolur yaa benide bekleyin :84:

içerisinde cardio var zaten ayrıyeten yapmaya gerek yok canım
ben ayakkabı kullanmadım çorapla yaptım sıkıntı olmadı bunda.. ama mesele leslie de muhakkak giyiyodum

günaydın kızlar
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık elma sirkesi + az limon sıkıp içtim ardından 20 dk 200 kalori ve 20 dk abs çalıştım acayip terledim duşumu yaptım şimdi kahvaltı zamanı:9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
hadi inşallah ne diyim:1::1: nasıl gidiyor canım

iyi diyelim iyi olsun cnm aldıklarımı vermeye çalışıyorum :1::1::1: sende ne var ne yok senin nasıl gidiyor.:31::31::31:

günaydın kızlar
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık elma sirkesi + az limon sıkıp içtim ardından 20 dk 200 kalori ve 20 dk abs çalıştım acayip terledim duşumu yaptım şimdi kahvaltı zamanı:9::9::9::9::9::9:

maşallah maşallah. Orkideciğim bana yaptığın program kaç kalori yakıyor :52::52::52::52:

kızlar hepinize günaydın sizi çok özledim :16::16::16:
Dün bütün gün site de bakım vardı görüşemedik . Nasılsınız :31::31::31:

Back
X