Kalori Arkadaşım

prensibine tüküriim. Kaynanam diyodu ilk evlendiğimde , yabancı gbi olmayın, gelin yapın yiyin için bize de verin.. yani diyo ki gel yemeklerimi yap evimi sil süpür göz hakkı işte siz de yersiniz. (Yumruk ! ) :KK4::KK4:

kızzzz benim kaynana da çok meraklı, yakında olsaydınız gelirdim temizliğini yapardım beraber yerdik felan diyo. kadınla tanışır tanışmaz anladıydım meraklı oluşunu(evime karışacağını). şehrin teeee öbür ucunda ev aldırdım o yüzden. hala bunu satınca evi dayından alırsınız diyo.(dayısının hep annesigilin civarında ev yaptığını söylememe gerek yoktur :KK70:) bu bünye yemez, b.k taşınırım yakınına:KK62:

Kiz hakket zeynami seninki..cikmiyo ya goggle amcada bu resim..gorseydim koymazdim..

yok kız onun ki zeyna değil. khalessi yaz google direk çıkar onun avatarı:KK19:

günaydıınnn kızlarrrr

bildirimi mi yaptımm işimin başına döneceğimmm

kızz Hamburger Hamburger öldün mü kaldın mı nirelerdesin sen yaaaa

yaa kızlar hafta sonu yazışmalarınıza bakındım biraz biri adını değiştirmiş ama kim olduğunu çözemedim kızzzz rozalinda kimsin sen kızz

günaydıınnn kızlarrrr

bildirimi mi yaptımm işimin başına döneceğimmm

kızz Hamburger Hamburger öldün mü kaldın mı nirelerdesin sen yaaaa

yaa kızlar hafta sonu yazışmalarınıza bakındım biraz biri adını değiştirmiş ama kim olduğunu çözemedim kızzzz rozalinda kimsin sen kızz
yok artıkkkkkk nası çözemedin len :KK67:
şüşüüüüüüüü

Günaydın kızlar.
Bugün Dukan Express e başladım.

Bugün saf protein günüm.

Kahvaltı;
2 adet haşlanmış yumurta
Çok az peynir

kızzzz benim kaynana da çok meraklı, yakında olsaydınız gelirdim temizliğini yapardım beraber yerdik felan diyo. kadınla tanışır tanışmaz anladıydım meraklı oluşunu(evime karışacağını). şehrin teeee öbür ucunda ev aldırdım o yüzden. hala bunu satınca evi dayından alırsınız diyo.(dayısının hep annesigilin civarında ev yaptığını söylememe gerek yoktur :KK70:) bu bünye yemez, b.k taşınırım yakınına:KK62:

yok kız onun ki zeyna değil. khalessi yaz google direk çıkar onun avatarı:KK19:

Kız ayaküstü yedimi september beni şindi..:KK51::cry:..

Günaydın kızlar sizleri çok özledim ama işlerim dehşet yoğun bildirimlerimi aksatmadan yapıyorum hepinizi kocaman öptüm görüşürüz beni unutmayın :)
idolüüüümmm...nerdesin..sensiz ben eriyemiyoom..:KK37:

Back
X