Kalori Arkadaşım

hohooooyttt...bu september gacısı beni yimiş En Büyük KK..ben gene zeyna oldum..:KK71::KK71::KK9::KK9:

Günaydın kızlar sizleri çok özledim ama işlerim dehşet yoğun bildirimlerimi aksatmadan yapıyorum hepinizi kocaman öptüm görüşürüz beni unutmayın :)

kız yaşıon mu sen, uğra arada:KK11:

GÜNAYDIN KIZLAR

canım iyi misin? buaralar çok görünmüosun buralardao_O

Günaydın kızlar.
Bugün Dukan Express e başladım.

Bugün saf protein günüm.

Kahvaltı;
2 adet haşlanmış yumurta
Çok az peynir

bende 1 dene yumurta,1 dilim peynir yidim ama ben yulaf kepeği alamam yaaaa. walla onun yerine yulaf ezmesi yicem:KK14:
bi de bişey sorcam kuzu ya, ceviz yassak mı? ben ilk defa yapıom da 2 tane yesem nolur ki?

bende 1 dene yumurta,1 dilim peynir yidim ama ben yulaf kepeği alamam yaaaa. walla onun yerine yulaf ezmesi yicem:KK14:
bi de bişey sorcam kuzu ya, ceviz yassak mı? ben ilk defa yapıom da 2 tane yesem nolur ki?

yulaf ezmesiyle kepeği bir değil kii. kepeği işe yarıyo ama

Yapacaksan olması gerektiği gibi yap. Uymayacaksan hiç yapma. Ceviz yiyemezsin.

bu arada ben kahvaltı yapamadım..bir bardak süt içtim sadece..:kk77: açımm:KK75::KK75:

anammm ne gızıyonuz yaaa. bende protein ağırlıklı diyet yapam o zaman, çünkü beceremeyecek gibiyim bunu:KK70:
ben bide karbonatlı suya başladım..doğrumu yaptım bilmiom ama şu bildiğimiz yemek sodasından 1 lt suya 1 çay kaşığı kodum..tadı bile değişmedi..o_O

Back
X