- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
aynen kilolarımız yakın benim dişime göresin diye sahiplenmişsinSana ilk cevabı da ben vermişim![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen kilolarımız yakın benim dişime göresin diye sahiplenmişsinSana ilk cevabı da ben vermişim![]()
Bu uzun yazinin hatirina canim yarin yeniden basliyorum.allah razi olsun
bizim evin her yeri duvar kağıdı kaplı tavanlar bile.senin ev sahibi ne renk boyatmıştı adamda gelişmiş dekorasyon zevkleri varmış
bizim evin her yeri duvar kağıdı kaplı tavanlar bile.![]()
Ben de odamın bir duvarını duvar kağıdı ile kaplatmaya karar verdim.duvar kağıdı ne renk yada desenleri hangi renklerle ağırlıklı birde bu adam kaç yaşında ????![]()
Ben de odamın bir duvarını duvar kağıdı ile kaplatmaya karar verdim.
English Home da çok güzel çiçek desenli duvar kağıtları var.
Bizim ev de tadilata girecek, o süreçte yaptıracağım.
Bu arada günaydın kızlar![]()
Bence kapısı evin kapıları ne renkse o şekilde kalsın.ben ileride hayırlısıyla bir bebeğim olduğunda onun odasını duvar kağıdı ile kaplamayı planlıyorum kapısını da erkekse mavi kızsa pembe gibi cinsiyet belirleyici bir renge boyayacağım![]()
Bence kapısı evin kapıları ne renkse o şekilde kalsın.
Bence kapısı evin kapıları ne renkse o şekilde kalsın.
Günaydin kizlar kahvaltida 2 haslama yumurta,1 domates,1 salatalık,tatlandirilicili cay ictim
evet kemik erimesine sebep olduğunu duymuştum bende senelerdir şekersiz içiorum çayın asıl tadı bu bencetatlandırıcıyı kullanmamanı tavsiye ederim şekersiz içmeye alıştır kendini ben yıllardır çayı şekersiz içiyorum şekeri sadece Türk kahvesinde kullanıyorum
Bİ ARA FOTOĞRAF ÇEKER KOYARIMduvar kağıdı ne renk yada desenleri hangi renklerle ağırlıklı birde bu adam kaç yaşında ????![]()
Bİ ARA FOTOĞRAF ÇEKER KOYARIM
DUVAR KAĞIDI KESİNLİKLE KAPLATMAYIN. SAĞLIĞA ZARARLI. BİZİM EV İNANIN HİÇ HAVA ALMIYOR. BEN DE BİŞEY SANARDIM DUVAR KAĞIDINI AMA ŞİMDİ KENDİ EVİM OLSA HAYATTA KAPLATMAM. HELE Kİ ÇOCUK ODASINA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. BİZ ŞİMDİ KIZIMIN ODASINDAKİ KOLONDA KAPLI OLAN DUVAR KAĞIDINI USTA ÇAĞIRIP SÖKTÜRTTÜM ALÇI YAPTIRIP BOYA SÜRDÜRDÜM. EN KALİTELİ İTHAL DUVAR KAĞIDI OLMASINA RAĞMEN ALTINA SÜRDÜKLERİ YAPIŞTIRICI KOKU YAPIYORDU.ben ileride hayırlısıyla bir bebeğim olduğunda onun odasını duvar kağıdı ile kaplamayı planlıyorum kapısını da erkekse mavi kızsa pembe gibi cinsiyet belirleyici bir renge boyayacağım![]()
SÜPER ŞUANDA DURUM NASIL ACIKMIŞ HİSSEDİYORMUSUN.Günaydin kizlar kahvaltida 2 haslama yumurta,1 domates,1 salatalık,tatlandirilicili cay ictim
DUVAR KAĞIDI KESİNLİKLE KAPLATMAYIN. SAĞLIĞA ZARARLI. BİZİM EV İNANIN HİÇ HAVA ALMIYOR. BEN DE BİŞEY SANARDIM DUVAR KAĞIDINI AMA ŞİMDİ KENDİ EVİM OLSA HAYATTA KAPLATMAM. HELE Kİ ÇOCUK ODASINA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. BİZ ŞİMDİ KIZIMIN ODASINDAKİ KOLONDA KAPLI OLAN DUVAR KAĞIDINI USTA ÇAĞIRIP SÖKTÜRTTÜM ALÇI YAPTIRIP BOYA SÜRDÜRDÜM. EN KALİTELİ İTHAL DUVAR KAĞIDI OLMASINA RAĞMEN ALTINA SÜRDÜKLERİ YAPIŞTIRICI KOKU YAPIYORDU.
SÜPER ŞUANDA DURUM NASIL ACIKMIŞ HİSSEDİYORMUSUN.