Kalori Arkadaşım

günaydın kızlar
34bta26 34bta26 cım bizim duvarlarda çok eser miktarda beyazın içinde siyah var. kırık bir beyaz elde etmek için, ilk boyacı söylediğinde gözlerim yuvalarından fırlamıştı ama herkes beyaz diyor bende içindeki siyahı farkedemedim. iyi bi usta bulursan duvarlar süper oluyor(siyah boyayı karıştırırken görmesem hayatta inanmazdım adama, ama beyaz renk çok göz alır ya,benim duvarlarda beyaz ama gözü almıyor)

duvar kağıdı ne renk yada desenleri hangi renklerle ağırlıklı birde bu adam kaç yaşında ????:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben de odamın bir duvarını duvar kağıdı ile kaplatmaya karar verdim.
English Home da çok güzel çiçek desenli duvar kağıtları var.
Bizim ev de tadilata girecek, o süreçte yaptıracağım.

Bu arada günaydın kızlar :KK60:

Ben de odamın bir duvarını duvar kağıdı ile kaplatmaya karar verdim.
English Home da çok güzel çiçek desenli duvar kağıtları var.
Bizim ev de tadilata girecek, o süreçte yaptıracağım.

Bu arada günaydın kızlar :KK60:

ben ileride hayırlısıyla bir bebeğim olduğunda onun odasını duvar kağıdı ile kaplamayı planlıyorum kapısını da erkekse mavi kızsa pembe gibi cinsiyet belirleyici bir renge boyayacağım :KK36:

bu arada günaydın kızlarrr ayy dün game of thrones ın 1 sezon son bölümlerini de izledim cücenin sülalesiyle starkların sülalesinin savaşının olduğu bölüm beni çok güldürdü yaaa cüce vahşilerle beraber savaşa katılacak diye heyecanlı korkuyor falan daha savaş başlamadan bir çekiç darbesiyle bayılıp kaldı öldüm gülmekten :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydin kizlar kahvaltida 2 haslama yumurta,1 domates,1 salatalık,tatlandirilicili cay ictim

tatlandırıcıyı kullanmamanı tavsiye ederim şekersiz içmeye alıştır kendini ben yıllardır çayı şekersiz içiyorum şekeri sadece Türk kahvesinde kullanıyorum

bende kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1.5 dilim ekmek 3 zeytin birazda peynir yedim
ara öğün light sütümü içtim.
öğlene menü buymuş. çorba salata tatlı yerim heralde
KROTON ÇORBA
MEZGiT PANE
MEVSiM SALATA
BÜLBÜL YUVASI

ben ileride hayırlısıyla bir bebeğim olduğunda onun odasını duvar kağıdı ile kaplamayı planlıyorum kapısını da erkekse mavi kızsa pembe gibi cinsiyet belirleyici bir renge boyayacağım :KK36:
DUVAR KAĞIDI KESİNLİKLE KAPLATMAYIN. SAĞLIĞA ZARARLI. BİZİM EV İNANIN HİÇ HAVA ALMIYOR. BEN DE BİŞEY SANARDIM DUVAR KAĞIDINI AMA ŞİMDİ KENDİ EVİM OLSA HAYATTA KAPLATMAM. HELE Kİ ÇOCUK ODASINA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. BİZ ŞİMDİ KIZIMIN ODASINDAKİ KOLONDA KAPLI OLAN DUVAR KAĞIDINI USTA ÇAĞIRIP SÖKTÜRTTÜM ALÇI YAPTIRIP BOYA SÜRDÜRDÜM. EN KALİTELİ İTHAL DUVAR KAĞIDI OLMASINA RAĞMEN ALTINA SÜRDÜKLERİ YAPIŞTIRICI KOKU YAPIYORDU.
Günaydin kizlar kahvaltida 2 haslama yumurta,1 domates,1 salatalık,tatlandirilicili cay ictim
SÜPER ŞUANDA DURUM NASIL ACIKMIŞ HİSSEDİYORMUSUN.

DUVAR KAĞIDI KESİNLİKLE KAPLATMAYIN. SAĞLIĞA ZARARLI. BİZİM EV İNANIN HİÇ HAVA ALMIYOR. BEN DE BİŞEY SANARDIM DUVAR KAĞIDINI AMA ŞİMDİ KENDİ EVİM OLSA HAYATTA KAPLATMAM. HELE Kİ ÇOCUK ODASINA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. BİZ ŞİMDİ KIZIMIN ODASINDAKİ KOLONDA KAPLI OLAN DUVAR KAĞIDINI USTA ÇAĞIRIP SÖKTÜRTTÜM ALÇI YAPTIRIP BOYA SÜRDÜRDÜM. EN KALİTELİ İTHAL DUVAR KAĞIDI OLMASINA RAĞMEN ALTINA SÜRDÜKLERİ YAPIŞTIRICI KOKU YAPIYORDU.
SÜPER ŞUANDA DURUM NASIL ACIKMIŞ HİSSEDİYORMUSUN.

hmmm doğru söylüyorsun teşekkürler beybiiiiii o zaman hayallerimin yönünü değiştireyim

ayrıca kızlarrr diyetteyken şekerli gıdalardan uzak durun eğer yiyecekseniz de süt ürünüyle beraber yiyin çünkü şeker kan şekerini çok hızlı çıkarır çok hızla çıkan kan şekeri çok hızlı düşer ve acıkmış hissedersiniz süt yoğurt ayran vb süt ürünleri kan şekerinin hızlı yükselmesini engelliyormuş

Back
X