Kalori Arkadaşım

Kizlar tünaydın

kizin okulunda program wardi, ordan simdi geldim dağ gibi ütüm war, ütü bitincede tükana gitcemmm.lütfen benim şu ütü takıntıma bi care bulun yaaaa, yeminle psikolaga falan gitmeyi dusunuyorum, kızımda bana benzemeye basladi.offfffff gecen gun anne bana ütüsüz corap giydirdigine inanamiyorum dedi, corabin utulenmedigini anlatana kadar canim cikti..

ayrıca kızlarrr diyetteyken şekerli gıdalardan uzak durun eğer yiyecekseniz de süt ürünüyle beraber yiyin çünkü şeker kan şekerini çok hızlı çıkarır çok hızla çıkan kan şekeri çok hızlı düşer ve acıkmış hissedersiniz süt yoğurt ayran vb süt ürünleri kan şekerinin hızlı yükselmesini engelliyormuş
O zaman sütlü tatli yiyebilirizz:KK73:

bende kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1.5 dilim ekmek 3 zeytin birazda peynir yedim
ara öğün light sütümü içtim.
öğlene menü buymuş. çorba salata tatlı yerim heralde
KROTON ÇORBA
MEZGiT PANE
MEVSiM SALATA
BÜLBÜL YUVASI
Poko sen mardine bu haftamı gicektin kız yoksa gidip geldinmi

Nasil gecti anlatsana.bende cok merak ediyorum mardin antep urfa..turlami gittin
YOK CANM 3 ARK GİTTİK. SADECE MARDİNE GİTTİM DAHA ÖNCEDEN ZATEN URFAYA GİTMİŞTİM Bİ ANTEP DİYARBAKIR KALDI BENMDE ORALARDA GİTMEK İSTEDİĞİM GİDERSEN EĞER TURLA GİTME SAKIN AMA ÖNERMEM YARIŞ ATI GİBİ KOŞTURUR DURURSUN ORDAN ORAYA

Kizlar tünaydın

kizin okulunda program wardi, ordan simdi geldim dağ gibi ütüm war, ütü bitincede tükana gitcemmm.lütfen benim şu ütü takıntıma bi care bulun yaaaa, yeminle psikolaga falan gitmeyi dusunuyorum, kızımda bana benzemeye basladi.offfffff gecen gun anne bana ütüsüz corap giydirdigine inanamiyorum dedi, corabin utulenmedigini anlatana kadar canim cikti..

canım pantolon , tshirt , gömlek , etek ,eşarp gibi dış giyimleri ütüle gerisini güzelce katla kaldır dolabına çekmecene abartma iç çamaşırlar beyazlarla sıcak suda deterjanla yıkanıyor mikrop falan kapmazsınız o kadarcık bakteriye de vücudunuzun bağışlığı olsun

atletleri falan katlarken düzelterek katla kalıp gibi olur zaten , kazak vs zaten ütülenmez pörsür ütü takıntını bir an önce yenmelisin önümüz yaz pişer insan iğneden ipliğe herşeyi ütülerken

DUVAR KAĞIDI KESİNLİKLE KAPLATMAYIN. SAĞLIĞA ZARARLI. BİZİM EV İNANIN HİÇ HAVA ALMIYOR. BEN DE BİŞEY SANARDIM DUVAR KAĞIDINI AMA ŞİMDİ KENDİ EVİM OLSA HAYATTA KAPLATMAM. HELE Kİ ÇOCUK ODASINA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. BİZ ŞİMDİ KIZIMIN ODASINDAKİ KOLONDA KAPLI OLAN DUVAR KAĞIDINI USTA ÇAĞIRIP SÖKTÜRTTÜM ALÇI YAPTIRIP BOYA SÜRDÜRDÜM. EN KALİTELİ İTHAL DUVAR KAĞIDI OLMASINA RAĞMEN ALTINA SÜRDÜKLERİ YAPIŞTIRICI KOKU YAPIYORDU.
SÜPER ŞUANDA DURUM NASIL ACIKMIŞ HİSSEDİYORMUSUN.
Hayir acikmadim henüz su an adiyaman kervansaray kahvesi iciyorum.ama acikinca ne yiyecegim bilmiyorum

Keske basarabilsem cok denedim

çayını açık koy şekeri azaltarak dene mesela 1 bardağa 2 kaşık kullanıyorsan 1 kaşığa düşür 4-5 defa öyle iç sonra o 1 kaşığı da azat bir bakmışsın şeker koymuyorsun

denedim olmadı diye pes etme ayrıca 21 gün kuralını kullan bir yiyeceği 21 gün yemezsen vücut onu artık aramıyormuş

Back
X