Kalori Arkadaşım

Kizzzzzzz büyük konuşmaa, simdi neyse kazayla olsa sorun deil ilk cocuk , bide bubu ikincisi üçüncüsü war ona göre:KK70::KK70:

evet büyük konuşmamak lazım

yaaa birde bu sonuncu kaza kurşunu oldu demiyorlar mı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: çocuğun adı kaza kurşunu kalıyor

bak hala konuşuyorum sus kızım ısır dilini

Benim anneminde 8. ayda olmuş, hiç korunmamışlar. Yani ben oluyorum o da :KK46:

bizimkiler abimden sonra 8 yıl korunmuşlar sonra babam hadi bir tane de kızımız olsun demiş ben olmuşum ama kaçıncı ayın meyvesiyim bilmiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

ama ailede şöyle bir istatistik var ilk çocuklar erkek oluyor 2. çocuklar kız oluyor inş bende tersi işler

ne kadar korunduktan sonra 6 ay sonra oldu ?
Hic korunmamistim cnm ben ewlendim 6 ay sonra kuzucuma hamile kaldim yani
eve tmantıklı. atıştırmalık gibi .tatlı da ekler alırım
Bimden hazir mantida alabilirsin dondurulmus yada kuru olan deil ama dolapta satilandan icinde gercek kiyma war cok da guzel oluyo
evet büyük konuşmamak lazım

yaaa birde bu sonuncu kaza kurşunu oldu demiyorlar mı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: çocuğun adı kaza kurşunu kalıyor

bak hala konuşuyorum sus kızım ısır dilini
Isır ısır bu kadar laftan sonra ise yararmi bilmem sma:KK70:

Hic korunmamistim cnm ben ewlendim 6 ay sonra kuzucuma hamile kaldim yani

Bimden hazir mantida alabilirsin dondurulmus yada kuru olan deil ama dolapta satilandan icinde gercek kiyma war cok da guzel oluyo

Isır ısır bu kadar laftan sonra ise yararmi bilmem sma:KK70:

yemek yiyip gelirler bence . mantıya gerek yok diye düşnüyorum :/

sen geçen sene çok hırslıydın hatta İtalya tatili öncesi göbeği açık badiler almıştın keşke bırakmasaydın neyse yine yaparsın yeter ki iste gerekli motivasyonu sağla

evetcanım o sıralar cidden kilom da güzeldi ama 1 senede bi istikrar tutturamadım valla
bütün diyet denemelerim gram gram sonuçlandı malesef ama bu sefer hırslıyım

ekimden sonra kısmetse bakalım :KK47:

hemen olursa yaz sonu gibi doğmasını planlıyorsun

benim tercihim ilkbahar da olmasından yana kış bitmiş olur hamilelik kışın daha kolay olur yaza kadar 2-3 aylık olur alıp gezmeye çıkılabilir

ayyy ne kadar rahatıma düşkünüm bu rahatlıkla nasıl anne olacaksam

:KK70: tatilleri bitirelim diyorsun yani :KK76:
Hayırlısı olsun canım, allah gönlünüze göre versin.

Şu yaptığın diyeti anlatır mısın biraz? -ay röportaj gibi oldu- :KK70:

tatiller biraz yalan olcak çünküm yeni ev aldık baya bi borca girdik o nedenle kemer sıkma politikasına başladık :KK49:
ekim ayı da hem taşınırız yeni evimize diye hem de ne bilim şu yazı bi atlatalım diye :KK24:

benim yaptığım diyet çok zor :KK45: 13 gün uygulanıyo ve ciddi kilolar verdiriyomuş 6 ay içerisinde tekrarlanmamalı falan
bugün 2. günüm mesela öğünlerimi yazayım; sabah 1 fincan kahve 1 kesme şeker, öğlen 1 dilim salam 100 gr yoğurt, akşam 1 biftek, yeşil salata, 1 meyve

öldürmeyecek kadar yediriyo yani :eek:

hemen olursa yaz sonu gibi doğmasını planlıyorsun

benim tercihim ilkbahar da olmasından yana kış bitmiş olur hamilelik kışın daha kolay olur yaza kadar 2-3 aylık olur alıp gezmeye çıkılabilir

ayyy ne kadar rahatıma düşkünüm bu rahatlıkla nasıl anne olacaksam

hemen olur mu hiç bilmiyom ama ne bilim çalışmalara ekim gibi falan başlamak istiyorum ben o zaman en uygun zamanmış gibi geliyo nedense :anneadayı::KK76:

tatiller biraz yalan olcak çünküm yeni ev aldık baya bi borca girdik o nedenle kemer sıkma politikasına başladık :KK49:
ekim ayı da hem taşınırız yeni evimize diye hem de ne bilim şu yazı bi atlatalım diye :KK24:

benim yaptığım diyet çok zor :KK45: 13 gün uygulanıyo ve ciddi kilolar verdiriyomuş 6 ay içerisinde tekrarlanmamalı falan
bugün 2. günüm mesela öğünlerimi yazayım; sabah 1 fincan kahve 1 kesme şeker, öğlen 1 dilim salam 100 gr yoğurt, akşam 1 biftek, yeşil salata, 1 meyve

Evin de hayırlı olsun kuzum. Ağız tadıyla oturun inşallah.

Çok zor bi diyet, ben ölürüm o diyetle be.

Nasıl dayandın dün?

Nasıl dayandın dün?

o diyet verdirdiği kiloları hızla geri aldırıyor kalıcı bir zayıflık değil o instagramdaki hatunda yapmıştı ve 2 hafta içinde verdiğini geri aldı

evin hayırlı uğurlu olsun Allah huzurla oturmayı nasip etsin

Nasıl dayandın dün?
dün daha kolaydı sanki en azından öğlen 2 yumurta ıspanak ve domates vardı da bugün çok sıkıntı bakalım
benim ciddi bi kilo vermem lazım öncelikle sonra onu korumaya çalışçam hedefim bu

o diyet verdirdiği kiloları hızla geri aldırıyor kalıcı bir zayıflık değil o instagramdaki hatunda yapmıştı ve 2 hafta içinde verdiğini geri aldı

evin hayırlı uğurlu olsun Allah huzurla oturmayı nasip etsin

bu bitince kendimi salmayıp korumaya çalışcam ama kısmet bakalım

Back
X