- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
bide sevgili rosalindacım nick isimlerimizi kullanınız pleaseGünaydın beybileeerrr :* ÖZlem kedin nazarımız değdi kıçına
Gamzencim senin de kandilin mübarek olsun tatlımmm.. ve herkesin..
Birbirimize dua edelimmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide sevgili rosalindacım nick isimlerimizi kullanınız pleaseGünaydın beybileeerrr :* ÖZlem kedin nazarımız değdi kıçına
Gamzencim senin de kandilin mübarek olsun tatlımmm.. ve herkesin..
Birbirimize dua edelimmm![]()
kuzum siz kesin kaynatıonuzdur öbür tarafta
buraya gelin laaa
iyi eferim :)))ne öbür tarafı pokocum, gamzene sor bişey yazmadık henüz :))
Yazdigim şeyi gormedin zaaaaar gamzen :)))))he öbür tarafda kurudu burda olalım eskısı gıbı ya
hehhh biri kilo vermişnerden geldi meelek hamile bekleme bence zayıflamaya çalışmasın hiç
lolayı bilmiyorum geçen hafta da bildirim yapmamıştı sanırım
sibel 80 de final haftasındaydı herhalde.
ben yaptım bildirimimi. çok heyecanlıyım çok merak ediyorum sonucu. kaçıncıyım acaba![]()
Yok kiz dalga geciyo . Vermemistir o :))) verse solemez.hehhh biri kilo vermiş
oynayın abi yaa oynayın tabi benm 3 haftalık saltanat buraya kadarmışYok kiz dalga geciyo . Vermemistir o :))) verse solemez.
Ayrica ben bu hafta belki de birincilige oynuyorim ama hic sesim cikmiyo. Neden acaba :))))
bunu bi totem olarak görüyorum .sen kilo alınca biz veriyoz. toptan zararsın zayıflama senoynayın abi yaa oynayın tabi benm 3 haftalık saltanat buraya kadarmış
ROSALİNDACIM TEBRİKSSSS SANA KABIZ OLMAK YARIO ANLAŞILAN
SONUNCU OLMUŞUM BENDE ZİRVEDEN DİBE ÇAKILIŞ ÖYKÜSÜ DİE Bİ BAŞLIKLA KENDİ HİKAYEMİ ANLATACAĞIM
Hoşgeldin canım.SelamS güzellikler.. uzun bi aradan sonra yine sizlerle olmanın verdiği haklı gurur ve buraların şenlenmiş olmasından duyduğum derin mutlulukla selamlıyorum sizleri..(bu ara çok yoğundum devreler yandı, idare edin gari..)..
öncelikle @nerdengeldibumelek Çoookkk sevindim.. hayırlı olsun canım..Allah sağlıkla kucağına almak ve mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin.. bizede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş..topikcenek üreyelim..
ulen 10 gün yok olduk piyasadan olmayan şey kalmamış..burda in cin top atarken kendikendime yazıştığım günleremi yanayıım.. septemberle möhendis kapışmış onamı yanayıım..kızı gaza getirmişiniz zati..KirazHanim cum sen onlara bakma, evlilik yolunda olan bi ilişkin varsa ben değil biz olcan..hepsi bu.. gurur yapcak bişide yok.. aynı atarı sende yaparsın
Ayrıca "KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN"
bu arada bildirim dış bilgi vereyim 83,5 oldum ya la kızlar ben.. 96 ile başladıydım rejime..![]()