- 31 Temmuz 2020
- 20.455
- 60.407
- 598
Ucu kaçmış biraz cnmevde bulundurmama durumun varsa bulundurma istersen bende gözümün önünde olunca dayanamıyorum eve çok almamaya çalışıyorum abur cubur tarzını.yada patates pilav çok severim yerim diye yapmıyorum çocuklar istediği zaman onlara göre bi yemede bitecek sekilde yapıyorum
Geçen ay bende iki kez uyguladım hindistan cevizi yağını saçlarıma iyi geldi. Şimdi evden uzaktayım eve dönünce uyguluycam tekrarSaç dökülmesine hindistan cevizi yağı birebir kız tavsiye ederim yıkamadan önce ıslak saça sürün saç dipleri dahil dursun biraz sonra şampuanlayın 1 kez
Deneyeyim canım. Yoksa kel kalacağım.Saç dökülmesine hindistan cevizi yağı birebir kız tavsiye ederim yıkamadan önce ıslak saça sürün saç dipleri dahil dursun biraz sonra şampuanlayın 1 kez
Çok teşekkür ederim.Hayırlı kazasız belasız gidin gelin tatlım
Eşine de Allah kavuştursun...
Demek genel bir durum..bende panik olmustum...maske falan mi yapayim diyorum...yumurta,zeytinyag,yogurt ve bal karistirip deneyecegimBenim de öyle canım. Hiç saçım kalmadı neredeyse.
Bazen inat ediyor kilo ama sende inat et dusecektir....Allah kavustursunÇok teşekkür ederim.çok şükür Giresun a kadar ben sürdüm.Ustelik gece çıktık daha sakin ve serin olur diye . Allah'ın izniyle vardık.Simdi ise baya yorgunum fındık çok yoruyor tatlı asla yemiyorum.Birdr ekmek tuketmiyorum İnşallah biraz kilo veririz burda Reglim yeni bitti.Ama anolog tartıda tartıldım.65 geldim.Hic inmiyor
Bende alayim o zaman evde yok....saclarim cok kuru zaten onada iyi gelirGeçen ay bende iki kez uyguladım hindistan cevizi yağını saçlarıma iyi geldi. Şimdi evden uzaktayım eve dönünce uyguluycam tekrar
Ay ne maharetlisin ya benim hiç böyle şeylerde gözüm yoktur mutfakla aram pek yokturafiyet olsun tatlım..siyez unu alıp 30 ar gr lik küçük sandviç ekmekcikleri yapmayı düşünüyorum uzun suredir.Dondurucuya atmayi planliyorum.Güzel olursa paylaşirim kizlaar
Sen çoktan hakettin o kadar şımarıklığında olsun boşver sefan olsunKaloriler cok az geliyor bana sizlere helal olsun 900-1000 kaloriler hemde uzun suredir ....ben bu hafta cok yedim cekirdekler,dondurmalar,gofretler hafada ucustu...yarin bakalim ne kadar arti gorecegim
B12 ye bi baktır istersenSaclarim cok dokuluyor en son golge yaptirmistim 1 ay once ondqn mi yoksa mevsim gecisimi bilemedim...kendi kendime vitaminsiz mi kaldim korkusuyla bol bol yedim bu hafta ama degisen birsey olmadi..hala dokuluyor...
Ben de bakayım...Bu aralar sporda hiç gözüm yok.Sen biliyorsun canım , başlarda sporu çok yaptım..sanirım o yüzden bir bıkkınlık var üstümde..Sadece biraz yürüyüş ve plank yapabiliyorum.Kızlar spor topiğinde chloe ting diye bi kadın varmış onu gördüm.inanılmaz revaçta.15 günlük 1 aylık programları var sıkılaşma ve incelme için eve dönünce hedefim bu programlardan birine başlamak.öncesi sonrası fotolar da çok etkileyici.Belki bilenleriniz vardır bilmeyen varsa benim gibi araştırın çok aklıma yattı
Evet biliyorum çok istikrarlı yaptın sporu robot değiliz ki iniş çıkışlar oluyor haliyle.Toparlayacağına eminimBen de bakayım...Bu aralar sporda hiç gözüm yok.Sen biliyorsun canım , başlarda sporu çok yaptım..sanirım o yüzden bir bıkkınlık var üstümde..Sadece biraz yürüyüş ve plank yapabiliyorum.
Dediğin program belki beni bir dürter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?