Kalori sayarak zayıflıyoruz

Un kurabiyesini ben yapmıştım bir iki tane yerim diye :) yemeği dışarda yedik öğlen koymayın pide pilav demiştim 3 kere ama koymuşlar dayanamadım ben de

Saç dökülmesine hindistan cevizi yağı birebir kız tavsiye ederim yıkamadan önce ıslak saça sürün saç dipleri dahil dursun biraz sonra şampuanlayın 1 kez
Geçen ay bende iki kez uyguladım hindistan cevizi yağını saçlarıma iyi geldi. Şimdi evden uzaktayım eve dönünce uyguluycam tekrar

Hayırlı kazasız belasız gidin gelin tatlım
Eşine de Allah kavuştursun...
Çok teşekkür ederim.çok şükür Giresun a kadar ben sürdüm.Ustelik gece çıktık daha sakin ve serin olur diye . Allah'ın izniyle vardık.Simdi ise baya yorgunum fındık çok yoruyor tatlı asla yemiyorum.Birdr ekmek tuketmiyorum İnşallah biraz kilo veririz burda Reglim yeni bitti.Ama anolog tartıda tartıldım.65 geldim.Hic inmiyor

Bazen inat ediyor kilo ama sende inat et dusecektir....Allah kavustursun

Kaloriler cok az geliyor bana sizlere helal olsun 900-1000 kaloriler hemde uzun suredir ....ben bu hafta cok yedim cekirdekler,dondurmalar,gofretler hafada ucustu...yarin bakalim ne kadar arti gorecegim
Sen çoktan hakettin o kadar şımarıklığında olsun boşver sefan olsun

Kızlar spor topiğinde chloe ting diye bi kadın varmış onu gördüm.inanılmaz revaçta.15 günlük 1 aylık programları var sıkılaşma ve incelme için eve dönünce hedefim bu programlardan birine başlamak.öncesi sonrası fotolar da çok etkileyici.Belki bilenleriniz vardır bilmeyen varsa benim gibi araştırın çok aklıma yattı

Ben de bakayım...Bu aralar sporda hiç gözüm yok.Sen biliyorsun canım , başlarda sporu çok yaptım..sanirım o yüzden bir bıkkınlık var üstümde..Sadece biraz yürüyüş ve plank yapabiliyorum.
Dediğin program belki beni bir dürter

Evet biliyorum çok istikrarlı yaptın sporu robot değiliz ki iniş çıkışlar oluyor haliyle.Toparlayacağına eminim
Chloe thing in 15 günlük ya da 1 aylık programlarını yabancı Türk farketmeden bir çok youtuber uygulamış ve ilk ölçümleri ile son ölçümlerini karşılaştırmuşlar.En çok da o ölçümler motive etti beni.Yaklaşık 2 kilo vermişler bel ve bacaklarda ciddi incelme olmuş hatta karın kasları bile çıkmaya başlamış.Ama yaparken hepsi de ilk günler pert olmuşlar tabii sonuç muazzam eve dönüp başlamak için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…