- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
- 113
olsun tatlım.Kilo almamiş olmak ve devam etmek önemliGünaydınlar herkese. Benim kilomda değişiklik yok maalesefgeçen haftayla aynıyım. 84.1
Haklısın canım zaten çok kısamamıştım kalorileri geçen hafta.olsun tatlım.Kilo almamiş olmak ve devam etmek önemli
Maşallah cnm çok iyisin zaten kilonda kalmadı seninGünaydın fıstıklar..Bu hafta dogru durüst spor yapamadım ve kalorimi diğer haftalara göre artırmama rağmen 200 gr eksilmişim.Mutluyum ...zaten haftada artık 400-500 gr dan fazla vermek istemiyorum.
Artık tam 57.5 im
Aynı kaderi paylaşıyoruz cnm almadığımız a şükredelim artık dolu taraftan bakalimGünaydınlar herkese. Benim kilomda değişiklik yok maalesefgeçen haftayla aynıyım. 84.1
regl döneminde ciddi kilo oynaması oluyor..Abartmiyorum 1-2 kilo bile oynayabiliyor canım.Senin kilo kaybın haftaya belli olurMerhaba kızlar bende geçen haftayla aynı 70 çıktım regl oldum ondan mi acaba bi eksilme olmamış
Hadi inşallah cnm ya bu hafta umutluydum cunkuregl döneminde ciddi kilo oynaması oluyor..Abartmiyorum 1-2 kilo bile oynayabiliyor canım.Senin kilo kaybın haftaya belli olur
Hadi gözün aydın cnm bol bol eksiler insallahben de eksideyim kızlar. Geçen haftaki şişlikmiş sanırım. 70.8 geldim şükür.
SupersinSelam kızlar ben eksideyim çok şükür73.5 kg bugünkü kilom
çok sağol canım benim. haftaya da 69.9 görsem çok mutlu olurum ama sanki zor olur. Belki bir sonraki haftaya.Hadi gözün aydın cnm bol bol eksiler insallah
Büyük ihtimal görürsün cnm daha 1 hafta varçok sağol canım benim. haftaya da 69.9 görsem çok mutlu olurum ama sanki zor olur. Belki bir sonraki haftaya.
regl çok etkiliyor canım. Ben de geçen hafta ağır gelmiştim.Büyük ihtimal görürsün cnm daha 1 hafta var
çok sağol canım benim. haftaya da 69.9 görsem çok mutlu olurum ama sanki zor olur. Belki bir sonraki haftaya.
Çok teşekkür ederim.Kizlar elimden geldiğince gerçekten dikkat ediyorum.Ayrica sürekli hareket tatlı yok,ekmek yok ,hamur içi yok ,sabah kahvaltısı yok ama 65 imBazen inat ediyor kilo ama sende inat et dusecektir....Allah kavustursun
Evet aslinda 4-5 ay once durumu iyiydi b12 degerimin qma simdi kan vermeknicin bile hastaneye gitmek istemiyorumB12 ye bi baktır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?