- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 103
- 51
Evet biliyorum çok istikrarlı yaptın sporu robot değiliz ki iniş çıkışlar oluyor haliyle.Toparlayacağına eminim
Chloe thing in 15 günlük ya da 1 aylık programlarını yabancı Türk farketmeden bir çok youtuber uygulamış ve ilk ölçümleri ile son ölçümlerini karşılaştırmuşlar.En çok da o ölçümler motive etti beni.Yaklaşık 2 kilo vermişler bel ve bacaklarda ciddi incelme olmuş hatta karın kasları bile çıkmaya başlamış.Ama yaparken hepsi de ilk günler pert olmuşlar tabii sonuç muazzam eve dönüp başlamak için sabırsızlanıyorum
Çok teşekkür ederim.Kizlar elimden geldiğince gerçekten dikkat ediyorum.Ayrica sürekli hareket tatlı yok,ekmek yok ,hamur içi yok ,sabah kahvaltısı yok ama 65 imanlamadım bu işten .
Ben pandemi döneminde baya bi gitmek zorunda kaldım için rahat olsun bence en dikkatli olunan yerler hastaneler.Girişten itibaren herkes tetikte ve sürekli kontrol altında olıyorsun git bi baktır istersen için rahat ederEvet aslinda 4-5 ay once durumu iyiydi b12 degerimin qma simdi kan vermeknicin bile hastaneye gitmek istemiyorum
Canım 62 kiloyum. Bu aralar çok yoğunum giremedim hiç.
Evet olabilir daha butik bir yere gidebilirimBen pandemi döneminde baya bi gitmek zorunda kaldım için rahat olsun bence en dikkatli olunan yerler hastaneler.Girişten itibaren herkes tetikte ve sürekli kontrol altında olıyorsun git bi baktır istersen için rahat eder
Hadi inşallah ondandirda haftaya 68 i görürüm artık 69 70 arasından bi kurtulamadımregl çok etkiliyor canım. Ben de geçen hafta ağır gelmiştim.
Ya kızlar benim 2 gündür motivasyonum düştü sanırım kilo vermem yavaşladı diye bi gün 62 bigün 63 dengesiz gidiyor ona da canımı sıkıyorum. Spor yapacak moitivasyonumda kalmadı öyle napcam beni bilmiyorum
Yok canım hatta 50 gün oldu olmadım doğumdan sonra gecikme sorunu yaşıyorum.Regl misin cnm ya da yaklaştı mı 2-3 gün detoks yap istersen
Yok canım hatta 50 gün oldu olmadım doğumdan sonra gecikme sorunu yaşıyorum.
Ayyy canım sen yeni doğum mu yaptın hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğiniYok canım hatta 50 gün oldu olmadım doğumdan sonra gecikme sorunu yaşıyorum.
Bazen bi şaşırtmak lazım cnm istersen kahvaltı yap öğün saatlerini değiştir benimde bi ara durmuştu arkadaşların önerisiyle öyle yaptım devam etti inmeyeÇok teşekkür ederim.Kizlar elimden geldiğince gerçekten dikkat ediyorum.Ayrica sürekli hareket tatlı yok,ekmek yok ,hamur içi yok ,sabah kahvaltısı yok ama 65 imanlamadım bu işten .
Burası hem motivasyon olarak güzel oluyor hemde diyeti başladım bitirdim yapamıyorsun birşey yerken bile aklına burası geliyorİyi katılmışım size yaa tatlışlarkendi başıma veremiyodum uzun zamandır
Cnm etkili önerebileceğim detox içeceği varmi ben tarçın karanfil nane limon madensuyu yapıyorum aradada farklı şeyler de denemek istiyorumRegl misin cnm ya da yaklaştı mı 2-3 gün detoks yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?