Kalori sayarak zayıflıyoruz

Cnm bikaç kişiden daha duymuştum youtube da sen de deyince bugün baktm 10 dk iç bacak yaptım güzeldi

Çok teşekkür ederim.Kizlar elimden geldiğince gerçekten dikkat ediyorum.Ayrica sürekli hareket tatlı yok,ekmek yok ,hamur içi yok ,sabah kahvaltısı yok ama 65 im anlamadım bu işten .

Et tavuk yumurta tarzı protein alıyo musun cnm nasıl geçiyor bir günün

Evet aslinda 4-5 ay once durumu iyiydi b12 degerimin qma simdi kan vermeknicin bile hastaneye gitmek istemiyorum
Ben pandemi döneminde baya bi gitmek zorunda kaldım için rahat olsun bence en dikkatli olunan yerler hastaneler.Girişten itibaren herkes tetikte ve sürekli kontrol altında olıyorsun git bi baktır istersen için rahat eder

Ben pandemi döneminde baya bi gitmek zorunda kaldım için rahat olsun bence en dikkatli olunan yerler hastaneler.Girişten itibaren herkes tetikte ve sürekli kontrol altında olıyorsun git bi baktır istersen için rahat eder
Evet olabilir daha butik bir yere gidebilirim

Regl misin cnm ya da yaklaştı mı 2-3 gün detoks yap istersen

Çok teşekkür ederim.Kizlar elimden geldiğince gerçekten dikkat ediyorum.Ayrica sürekli hareket tatlı yok,ekmek yok ,hamur içi yok ,sabah kahvaltısı yok ama 65 im anlamadım bu işten .
Bazen bi şaşırtmak lazım cnm istersen kahvaltı yap öğün saatlerini değiştir benimde bi ara durmuştu arkadaşların önerisiyle öyle yaptım devam etti inmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…