- 31 Temmuz 2020
- 20.455
- 60.407
- 598
Harika cnm
yarın bol sıvı ve az tuzlu gıdalar da tükettik mi tamamdır.
Ben de yarın protein ve sebze ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.
Ben brokoli ve julyen havuçları süzgeçte buharda pişiyorum kızlaar..lezzetli oluyor tavsiye ediyorum
evet ...hem de daha lezzetli ve sağlıklırenkleri de canlı kalıyor di mi
maşallah canım..Harikasın vallaBugün 950 kalori aldım kızlar. 10bin adım attım.
evet ...hem de daha lezzetli ve sağlıklıoluyor
nohut cipsi yapıyorum...kabak yapmadım.Harikapeki hiç fırında kabak ya da nohut cipsi yaptınız mı kızlar
İlk defa duyuyorum çok hoşuma gitti denemeliyim. Teşekkürler canımnohut cipsi yapıyorum...kabak yapmadım.
haşlanmiş nohutları derin bir kasede baharatlayıp (kırmızı toz biber,kimyon,karabiber,tuz)azıcık da zeytin yağı koyup iyice harmanlayıp ...yağlı kağıda koyup 200 derecede fırinlıyorum.arada fırinı açıp nohutları karıştiriyorum.kizarinca alıyorum.Biraz durunca kıyir kıyir oluyor.Bizim aile bayılir valla...
siz nasıl yapiyorsunuz kizlarr..Kabak cipsini nette gordüm ama hiç denemedim canım.
Günaydın kizlaaar kaçamaksız bir PAZAR diliyorum...Yarın EKSİLME günüunutmayalım.Tartı bizi musmutlu etsin insallah
afiyet olsun tatlım..siyez unu alıp 30 ar gr lik küçük sandviç ekmekcikleri yapmayı düşünüyorum uzun suredir.Dondurucuya atmayi planliyorum.Güzel olursa paylaşirim kizlaarAynen :) sporla başladım güne ve siyez ekmeğine süzme peynirli tost, domates maydanoz yeşil zeytin türk kahvesi kahvaltımdı şimdi yeşil çay içiyorum
Diyetin yanında ,mevsimsel olduğunu düşünuyorum tatlım..çünkü kızimın da döküluyor saçları.Saclarim cok dokuluyor en son golge yaptirmistim 1 ay once ondqn mi yoksa mevsim gecisimi bilemedim...kendi kendime vitaminsiz mi kaldim korkusuyla bol bol yedim bu hafta ama degisen birsey olmadi..hala dokuluyor...
Benim de öyle canım. Hiç saçım kalmadı neredeyse.Saclarim cok dokuluyor en son golge yaptirmistim 1 ay once ondqn mi yoksa mevsim gecisimi bilemedim...kendi kendime vitaminsiz mi kaldim korkusuyla bol bol yedim bu hafta ama degisen birsey olmadi..hala dokuluyor...
Ucu kaçmış biraz cnmsaymadım sayamadımm yediğim yemeklerii
kızlar 800 kalori sağlıklı onun dışında yaklaşık 1.400 kalori ettiğini düşündüğüm köfte pilav pide patates sütlaç ve un kurabiyesi yedim
Yani 2.200 diyebiliriz
spor da yürüyüş 10 bin adım 420 kalori
Hadi inşallah cnm ya ben regl oldum ondan biraz korkum var fazla cikarim diye ama bu hafta çoğunluk yürüyüş yaptimBence de tatlım...Yarın çok önemli..Bu hafta herkes eksi çıkıcak eminim.Harika gitti herkes bu hafta
Bak bu iyi haber umarim mevsimseldir gecer....sagolDiyetin yanında ,mevsimsel olduğunu düşünuyorum tatlım..çünkü kızimın da döküluyor saçları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?