Kalori sayarak zayıflıyoruz

Harika peki hiç fırında kabak ya da nohut cipsi yaptınız mı kızlar
nohut cipsi yapıyorum...kabak yapmadım.
haşlanmiş nohutları derin bir kasede baharatlayıp (kırmızı toz biber,kimyon,karabiber,tuz)azıcık da zeytin yağı koyup iyice harmanlayıp ...yağlı kağıda koyup 200 derecede fırinlıyorum.arada fırinı açıp nohutları karıştiriyorum.kizarinca alıyorum.Biraz durunca kıyir kıyir oluyor.Bizim aile bayılir valla...
siz nasıl yapiyorsunuz kizlarr..Kabak cipsini nette gordüm ama hiç denemedim canım.

İlk defa duyuyorum çok hoşuma gitti denemeliyim. Teşekkürler canım

Günaydın kizlaaar kaçamaksız bir PAZAR diliyorum...Yarın EKSİLME günü unutmayalım.Tartı bizi musmutlu etsin insallah

Aynen :) sporla başladım güne ve siyez ekmeğine süzme peynirli tost, domates maydanoz yeşil zeytin türk kahvesi kahvaltımdı şimdi yeşil çay içiyorum

Aynen :) sporla başladım güne ve siyez ekmeğine süzme peynirli tost, domates maydanoz yeşil zeytin türk kahvesi kahvaltımdı şimdi yeşil çay içiyorum
afiyet olsun tatlım..siyez unu alıp 30 ar gr lik küçük sandviç ekmekcikleri yapmayı düşünüyorum uzun suredir.Dondurucuya atmayi planliyorum.Güzel olursa paylaşirim kizlaar

Tamam cnm. Öğle yemeğim balık buğulama ve köz kırmızı biber salatasıydı şimdi sade nescafe yanında 1 hurma yedim.Biraz sonra da çilek ve naneli şekersiz limonata yapıcam sabah 15 dk programdan spor yaptım. Gün içinde leslie gibi yerimde hafif koşu yaparak 10 bine tamamlıcam 5 bin oldu şu an

Saclarim cok dokuluyor en son golge yaptirmistim 1 ay once ondqn mi yoksa mevsim gecisimi bilemedim...kendi kendime vitaminsiz mi kaldim korkusuyla bol bol yedim bu hafta ama degisen birsey olmadi..hala dokuluyor...
Diyetin yanında ,mevsimsel olduğunu düşünuyorum tatlım..çünkü kızimın da döküluyor saçları.

Ucu kaçmış biraz cnmevde bulundurmama durumun varsa bulundurma istersen bende gözümün önünde olunca dayanamıyorum eve çok almamaya çalışıyorum abur cubur tarzını.yada patates pilav çok severim yerim diye yapmıyorum çocuklar istediği zaman onlara göre bi yemede bitecek sekilde yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…