- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
- 113
Benimde aldığım kalorilerim fazlaydı bu hafta. Tartılmadım ama görüntüde vermemiş gibiyim sanki.Bence sen olursun kuzum benim 2 gün kilom aynıydı sen hiç bozmadın maşallah
Benimde aldığım kalorilerim fazlaydı bu hafta. Tartılmadım ama görüntüde vermemiş gibiyim sanki.
Geçen haftaya koysalar günlük ortalama 200 kalori kadar fazlaydı bu hafta. İki gün 1200 kaloride tutmaya çalışacağım o zaman dengeleyebilirim sanırım. Pazartesi bakcaz artık duruma.Geçen hafta da bu ortalama değil miydi cnm ben mi kaçırdım
Çocuklar küçük olunca oturmak lüks gibi geliyor normalde de harekete alıştım herhalde çok sarsmıyor cnmBravo valla. Bin kaloriyle 10 bin adım atacak enerjiyi bulabiliyorsun. Benim bacaklarımda takatim kalmazdı valla.
Yalnız değilsin şekerim bugün benimde 2 bin kalori oldu. Olsun yine de iyi. Benimde 8 bin adım yürüyüş.saymadım sayamadımm yediğim yemeklerii
kızlar 800 kalori sağlıklı onun dışında yaklaşık 1.400 kalori ettiğini düşündüğüm köfte pilav pide patates sütlaç ve un kurabiyesi yedim
Yani 2.200 diyebiliriz
spor da yürüyüş 10 bin adım 420 kalori
Yalnız değilsin şekerim bugün benimde 2 bin kalori oldu. Olsun yine de iyi. Benimde 8 bin adım yürüyüş.
2200-420=1780saymadım sayamadımm yediğim yemeklerii
kızlar 800 kalori sağlıklı onun dışında yaklaşık 1.400 kalori ettiğini düşündüğüm köfte pilav pide patates sütlaç ve un kurabiyesi yedim
Yani 2.200 diyebiliriz
spor da yürüyüş 10 bin adım 420 kalori
Kızlar bugün 1200 kalori aldım.Fakat yürüyüş yapamadim.Siz daha kārlısınız valla
ama plank programımı yaptım.Bu arada Pazar günleri size neler oluyor bilemedim.Her pazar tutamıyorsunuz kendinizi ayol
şaka bir yana yarın siz çok verirseniz de şaşırmam vallavücut şaşırmış olabilir
asıl sen cansın...öyle güzel yazmişsın ki hadi hesaplayın der gibiydi...Benbde dayanamadım hesapladım.İç güdüsel ve meslekten herhalde dayanamadım,tutamadım kendimi hesapladımYaa canımsın
aaaaaaa bana ne oluyor yawwwBugün daha cumartesi ayol
Yarın ne yapıp edip tutmamız lazım kendimizi. Koyvermek yok Pazartesi günü tartıya çıkana kadar anacım.Bugün daha cumartesi ayol
Bence de tatlım...Yarın çok önemli..Bu hafta herkes eksi çıkıcak eminim.Harika gitti herkes bu haftaYarın ne yapıp edip tutmamız lazım kendimizi. Koyvermek yok Pazartesi günü tartıya çıkana kadar anacım.
Haklısın şekerim. Ya tartıda eksi görücez ya da moralmanımızdaBence de tatlım...Yarın çok önemli..Bu hafta herkes eksi çıkıcak eminim.Harika gitti herkes bu hafta
Haklısın şekerim. Ya tartıda eksi görücez ya da moralmanımızda
Tartıda görcesss yarın menüm belli kızlar endişelenmeyin güzel ve 1200 kalori olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?