Kalori sayarak zayıflıyoruz

Cnm baktım, biraz aktif yaşam dedim ama sonuçlar korkutucu:

Karbonhidrat:301 gr1204 Kalori
Protein:50 gr201 Kalori
Yağ:67 gr602 Kalori
almam lazımmış diyor

almam lazımmış diyor
Anladığım kadarıyla bu kilonu muhafaza etmek için alman gereken kalori miktarı tatlım. Yazının devamında kilo vermek için bu miktarların yüzde on veya yirmi azaltılması gerektiği yazıyor.

almam lazımmış diyor
Bu kilo koruma için alman gereken miktar kilo vermek için bunun %10-15 daha azaltmış halini alman gerekiyor

Kızlar hadi 1600-1800 olmasın ama lütfen 1200ün altına inmeyin hiç ama hiç sağlıklı değil bunun üstüne bir de spor yapıyorsunuz hem azminizi takdir ediyorum hem de bi olumsuzluk yaşayacaksınız diye endişeleniyorum.Anneler gibi konuştum ama inanın nerede okudum ve dinlediysem 1200 sınır lütfen altına inmeyin
Ben döndüğümde ne kadar kilo almışsam almış olayım 1500ün altına inmeyi düşünmüyorum.Hadi vücut şaşırsın diye haftada 2 gün belki 1200 olabilir ama düzenli bir şekilde 1200ün altında kalmak beni korkutuyor
Ben bildiğimi yazayım uygulayıp uygulamamak size kalmış

Ya çok zor evet biz de o zamanları yaşadık atlattık çok şükür.Zümre odası ya da boş sınıflardan birinde diğer anne ve çocuklarla baş başa takılırsınız belki. Stres yapma yine de çocuklu diğer annelerle bir kolayını bulursunuz inş

işte 2000 den 400 bile çıksa 1600 yetmiyor şu an yani fazla gösteriyo. A Asya-Hedef 65 kilo cım sen de yapsana,sen geçen hafta 1600-1800 filan almıştın veremedin bak
Benimde 2400 çıktı günlük almam gereken kalori. Soruna geçmiş tecrübelerimden cevap vericem tatlım. Geçen yıl günde 2.500 kalori civarında beslenerek üç ayda 5 kilo vermiştim. Boy ve kilo olarak iri bir yapım olduğu için minyon yapılılara göre daha fazla kalori yakıyormuşum. İki yıl önce gittiğim ufak tefek bayan bir diyetisyen size yazdıklarımı ben yesem kilo alırım demişti ben iki haftada 4 kilo vermiştim. Ortalama günlük 1400 kalorilik bir diyetti. Yani aslında ikibinin altında her halükarda kilo veriyorum ancak aldığım günlük kalori arttıkça süre üzüyor.

Kesinlikle katılıyorum.

Süre uzasın canım manken miyiz podyuma mı çıkıcazyavaş vermek her zaman kalıcı olması demek

Yanlış hatırlamıyorsam benim kızımla yaşıttı demi 1.5 yaşında benimde küçük akşam çıkıyoruz yürüyüşe ortalık sakinlesin diye o halde gördüğü herkese koşuyor el sallıyor yerde ne bulsa merakla eline aliyor en zor zamanları dediğin gibi birini eve almakta çok güven vermiyor allah kolaylık versin cnm

Günaydın kizlar fındık toplama işine biraz ara verdik . Cumartesi günü ikinci toplamaya gecicez.Ben günlük toplamda 1300 kalori civarı alıyorum.Tartim yanımda yok ama tahmini hesap yapıyorum.Dun sabah aç ve kiyafetsiz tartildim 65 ten yavas yavaş düşüyorum.Gerci burdaki tartı analog tartı ama olsun en azından kilo almadan devam ediyorum.1 Eylül gibi evimizde olucaz inşallah.Bakalim dijital tartıda ne gorucem Tatlılardan , ekmekten tamamen uzağım .Ama sarma ,dolma ,pilav ,et az miktarda da olsa yiyorum.Sabahlari kahvaltı yapmıyorum.Ama çiğ fındık yiyorum Bu tatilde bu şekilde dikkat etmeye devam edersem kendi evimde hayaliyle devam ederim.

Süre uzasın canım manken miyiz podyuma mı çıkıcazyavaş vermek her zaman kalıcı olması demek
Çok haklısın tatlım ancak şu beş kilo fazlayı hızlıca verip 79 u görebilsem süper olacak. Bugün işe başladım hiçbir kıyafetime sığmıyorum.

Günaydın canim kalori alımın gayet iyi kontrollü gidiyorsun muhtemelen kilo almış olmazsın korkma.bende bu sabah dayanamadim tartildim yine 62,8e Dusmusum muhtemelen ödem atıyorum,belkide hızlı kilo veriyorum 900 kalori alımı ve 1 saat sporla bilemiyorum şuan ....bu sabah 15 gr peynir ,4 yeşil zeytin,1 tam buğday ekmeği 2 ceviz ve 1 tatlı kaşığı balla kahvaltımı tamamladım toplam 245 kalori 2 öğün yiyorum 4 den sonra sadece sivi bakalim nekadar sürede verecegim 6 kiloyu

Süper moral olmuştur bir kilo inmiş olmak. Belliki metabolizman hızlı çalışıyor. Bence bir aya kalmaz verirsin 6 kiloyu tatlım. 20 li yaşlarımda ben haftada 5 kilo verdiğimi bile hatırlıyorum.

Süper moral olmuştur bir kilo inmiş olmak. Belliki metabolizman hızlı çalışıyor. Bence bir aya kalmaz verirsin 6 kiloyu tatlım. 20 li yaşlarımda ben haftada 5 kilo verdiğimi bile hatırlıyorum.
Ahh malesef metabolizma hızlı degil canim aldığım kiloları görünce moralim bozuldu bi hırsla 3 gündür saldırıyorum yaşım 37 2 yıl önce 69 kilodan 57 kiloya düşmüştüm dükan diyetiyle ama artık dükan yapamıyorum midem bulandı etten tavuktan neredeyse...bu defa kalori sayarak sağlıklı gıdalardan tüketmeye çalışıyorum ve yesil cay içiyorum...günde 1 saat su gibi olane dek spor yapıyorum ve bol su iciyorum benim vücudum en fazla 1000 kalorice kilo veriyor onu anladim 900 sınır yapıyorum ekstradan çok acikirsam 4 e kadar 2 ceviz 2 hurma yiyorum tok tutsun diye...gidebildiği kadar Bu şekilde yapmaya çalışacağım okullar acılana dek çalışmaya başlayınca düzen nasıl olur bilmiyorum.

Öğretmensiniz anladığım kadarıyla. Bende daha önce protein ağırlıklı diyetlerin hepsini denedim. Bir süre sonra insana gerçekten bıkkınlık geliyor et yemekten. Sürdürülebilir değiller benim için. Kalori saymak daha iyi gözüm bir şeyde kalmıyor az da olsa yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…