Kalori sayarak zayıflıyoruz

Evet öğretmenim canım, aynen katılıyorum sana kalori sayımı daha eğlenceli oluyor...en azından sınırlandırmıyor insanı,şuan 45 dk leslie 3 mil 15 dakika chloe thing yaptım oturduğum yerden kalkamiyorum spor yapmak isteyen arkadaşlara şiddetle öneririm bu kombinasyonu ıpıslak oluyorsunuz resmen güzel yakıyo yağları hissediyorum

çok sağol canım, vicdan yapıyorum ama yemek de istiyorum. Tek tesellim en azından abur cubur değil yemek. Biraz kendimi kandırıyorum sanırım
Kendini kandırmak olur mu en güzeli işlenmiş gıdalar metabolizmayı mahvediyor en azından bu şekilde hücrelerin de doyuyor

1016 kaloriyle günü kapatıyorum kızlar. 2-3gün evvel gece 11 de 1 hamburger yemiştim hala günah çıkarıyorum hoş az önce canım istedi diye 5 kaju yedim ama sınırlandırabildim diye ayıplamadım kendimi, cici ben

Eklentiler

• Screenshot_20200819-212013.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar kışlık hazirliklara devam...Bugün yoğundum gelemedim araniza..Bütün gün ayakta kaldım ve çoook yoruldum.Bugün patlican kirmizı biber közlendi.Acı biber salcası yapıldı ve naneler ayıklandı..şeftali konservesi de tamamdır.. Sebzeleri zaten önceden dondurucuya atmiştım.
Yarin da domates konservesi ve menemenlik yapıcam...En son da turşular
Allah hepimize yemeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…