- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Evet öğretmenim canım, aynen katılıyorum sana kalori sayımı daha eğlenceli oluyor...en azından sınırlandırmıyor insanı,şuan 45 dk leslie 3 mil 15 dakika chloe thing yaptım oturduğum yerden kalkamiyorum spor yapmak isteyen arkadaşlara şiddetle öneririm bu kombinasyonu ıpıslak oluyorsunuz resmen güzel yakıyo yağları hissediyorumÖğretmensiniz anladığım kadarıyla. Bende daha önce protein ağırlıklı diyetlerin hepsini denedim. Bir süre sonra insana gerçekten bıkkınlık geliyor et yemekten. Sürdürülebilir değiller benim için. Kalori saymak daha iyi gözüm bir şeyde kalmıyor az da olsa yiyorum
Tebrikler canım maşallah güzel bir yemeği hakketmişsin gercekten13bin adımoldu kızlar. Sanırım 15 bine tamamlarım. Güzel bir yemek yiyeceğim diye mecburen fazla adım yaptım.
çok sağol canım, vicdan yapıyorum ama yemek de istiyorum. Tek tesellim en azından abur cubur değil yemek. Biraz kendimi kandırıyorum sanırımTebrikler canım maşallah güzel bir yemeği hakketmişsin gercekten
Kendini kandırmak olur mu en güzeli işlenmiş gıdalar metabolizmayı mahvediyor en azından bu şekilde hücrelerin de doyuyorçok sağol canım, vicdan yapıyorum ama yemek de istiyorum. Tek tesellim en azından abur cubur değil yemek. Biraz kendimi kandırıyorum sanırım
Icin rahat olsun arada odullendirme her acidan iyi bence kisa surede dengelersen kilo yapmiyor..ben test ettimçok sağol canım, vicdan yapıyorum ama yemek de istiyorum. Tek tesellim en azından abur cubur değil yemek. Biraz kendimi kandırıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?