Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kolay gelsin cnm allah ağız tadıyla yedirdim dün bende aksama kadar uğraştım menemenlik öyle ki öğlen yedigimle yorgunluktan kendimi yatağa zor attım sıcak domates kokusu derken

kolay gelsin canım. Benim o işleri sağolsun hep annemle ablam yapıyor. Bana da veriyorlar

Merhabalar herkese sabah kahvaltımı 1 yemek kaşığı bal 4 adet ceviz,15 gr süzme peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,7 yesil zeytin olarak 290 kalori ile,
Akşam yemeğini saat 4 de 5 izgara kofte,mahsum salata ve 1 bardak ayran ile 427 kalori olarak,
Ayrıca atistirmalik olarak 2 tane hurma 56 kalori ile tamamlamış bulunuyorum .1 saat de aktif spor yaptım 200 kalori yaktığımi varsayarsak bu günü istediğim gibi kapamış bulunmaktayım,800 kalori oluyor toplamda ama aşırı tok hissediyorum.artık bu saatten sonra sadece yesil cay ve su içerim artık....

Aynn katılıyorum günlük yaşama uygun birşey olmazsa en fazla 1 hafta gidip sonu hüsranla bitiyor kalori sayımı çok güzel bu yönden

Kızlar dün akşam haşlanmış nohut yemiştim sonra bir şişkinlik oldu sonra ishal oldu hassasiyetim var galiba leblebi ya da haşlanmış mercimekte bişey olmuyo ama yaa çok üzgünüm yemeseydm keşke
Gecmiş olsun tatlım..Önceden nohut dokunuyor muydu belki de başka yediğin bir şey dokundu,nohut yedikten sonra ortaya çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…