Kolay gelsin cnm allah ağız tadıyla yedirdim dün bende aksama kadar uğraştım menemenlik öyle ki öğlen yedigimle yorgunluktan kendimi yatağa zor attım sıcak domates kokusu derkenKızlar kışlık hazirliklara devam...Bugün yoğundum gelemedim araniza..Bütün gün ayakta kaldım ve çoook yoruldum.Bugün patlican kirmizı biber közlendi.Acı biber salcası yapıldı ve naneler ayıklandı..şeftali konservesi de tamamdır..Sebzeleri zaten önceden dondurucuya atmiştım.
Yarin da domates konservesi ve menemenlik yapıcam...En son da turşular
Allah hepimize yemeyi nasip etsin inşallah
Günaydın herkesee ben de menemen yapıcam kahvaltıyaKolay gelsin cnm allah ağız tadıyla yedirdim dün bende aksama kadar uğraştım menemenlik öyle ki öğlen yedigimle yorgunluktan kendimi yatağa zor attım sıcak domates kokusu derken
kolay gelsin canım. Benim o işleri sağolsun hep annemle ablam yapıyor. Bana da veriyorlarKızlar kışlık hazirliklara devam...Bugün yoğundum gelemedim araniza..Bütün gün ayakta kaldım ve çoook yoruldum.Bugün patlican kirmizı biber közlendi.Acı biber salcası yapıldı ve naneler ayıklandı..şeftali konservesi de tamamdır..Sebzeleri zaten önceden dondurucuya atmiştım.
Yarin da domates konservesi ve menemenlik yapıcam...En son da turşular
Allah hepimize yemeyi nasip etsin inşallah
Günaydın herkesee ben de menemen yapıcam kahvaltıya
Ay evet yaaaa bayılırım kedilere
Amin canım hepimiz ağız tadiyla yeriz inşallahKolay gelsin cnm allah ağız tadıyla yedirdim dün bende aksama kadar uğraştım menemenlik öyle ki öğlen yedigimle yorgunluktan kendimi yatağa zor attım sıcak domates kokusu derken
Ne kadar şanslısın.Ben de yapıp dağıtanlardanım..kolay gelsin canım. Benim o işleri sağolsun hep annemle ablam yapıyor. Bana da veriyorlar
Aynn katılıyorum günlük yaşama uygun birşey olmazsa en fazla 1 hafta gidip sonu hüsranla bitiyor kalori sayımı çok güzel bu yöndenÖğretmensiniz anladığım kadarıyla. Bende daha önce protein ağırlıklı diyetlerin hepsini denedim. Bir süre sonra insana gerçekten bıkkınlık geliyor et yemekten. Sürdürülebilir değiller benim için. Kalori saymak daha iyi gözüm bir şeyde kalmıyor az da olsa yiyorum
Gecmiş olsun tatlım..Önceden nohut dokunuyor muydu belki de başka yediğin bir şey dokundu,nohut yedikten sonra ortaya çıktıKızlar dün akşam haşlanmış nohut yemiştim sonra bir şişkinlik oldu sonra ishal olduhassasiyetim var galiba leblebi ya da haşlanmış mercimekte bişey olmuyo ama yaa çok üzgünüm yemeseydm keşke
Eminim cnm önceden de baklagil yemezdim çok ama dün emin oldm artık bağırsak floram düzelene kadar mercimek leblebi sadeceGecmiş olsun tatlım..Önceden nohut dokunuyor muydu belki de başka yediğin bir şey dokundu,nohut yedikten sonra ortaya çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?