- 1 Mayıs 2017
- 1.232
- 1.284
- 133
Yok canım yeni değil ben de istisnayi bi durum oldu süt regl görmemi engelledi 1 bucuk yıl adet görmedim normalde yumurta rezervi azlığı problemim var ondan korktum doktora gittim tüm hormonlar normal sadece süt hormonu baskılıyormuş emzirdiğin sürece olmayabilir desi. 50 gün önce ilk defa oldum oda belli belirsiz gibiydi 50 gündür yine yok ama ara ara adet olacakmışım gibi sancı oluyorAyyy canım sen yeni doğum mu yaptın hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini
Diyet için erken değil mi
Canım aşağıdakini karışımı ayran gibi yapıp 10 gün sabahları aç karnına kahvaltıdan yarım saat kadar önce iç. Çok çok etkili bir kür hem yağ yakıyor hem bağışıklığı da güçlendiriyor. Bende çok etkisi olmuştu.Cnm etkili önerebileceğim detox içeceği varmi ben tarçın karanfil nane limon madensuyu yapıyorum aradada farklı şeyler de denemek istiyorum
Bi de miden hassas değilse yıllar önce yine kalori sayarak 11 kilo verip 61 den 50 ye düştüğümde elma sirkesi kürü yapıyordum sabah aç karnına bir bardak gece yatmadan önce 1 bardak acayip iştah kesiyor ve yağ yaktırıyordu. O da;Cnm etkili önerebileceğim detox içeceği varmi ben tarçın karanfil nane limon madensuyu yapıyorum aradada farklı şeyler de denemek istiyorum
Teşekkür ederim cnm deniyim bunuCanım aşağıdakini karışımı ayran gibi yapıp 10 gün sabahları aç karnına kahvaltıdan yarım saat kadar önce iç. Çok çok etkili bir kür hem yağ yakıyor hem bağışıklığı da güçlendiriyor. Bende çok etkisi olmuştu.
1 maden suyu
1 çay kaşığı zencefil
3 yemek kaşığı yoğurt
Yarım limon
Ay çok mutluyum çok teşekkürlerKızlar bu haftaki tablomuz bu şekilde
Haftanın birincisiHedef60kgolmak tebrikler canım Eki Görüntüle 2676806
Tebrikler cnmAy çok mutluyum çok teşekkürlerdevamı gelir inşallah amin
Hassas değil şükür cnm bunu sadece sabah bal yeri e az limonla yapıyorum 3 4 gündür faydasi varmi bilmiyorum dahadaBi de miden hassas değilse yıllar önce yine kalori sayarak 11 kilo verip 61 den 50 ye düştüğümde elma sirkesi kürü yapıyordum sabah aç karnına bir bardak gece yatmadan önce 1 bardak acayip iştah kesiyor ve yağ yaktırıyordu. O da;
1yemek kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı bal
1 bardak sıcağa yakın ılık su
Tabi miden de bi problem yoksa canım.
Cnm etkili önerebileceğim detox içeceği varmi ben tarçın karanfil nane limon madensuyu yapıyorum aradada farklı şeyler de denemek istiyorum
Cnm etkili önerebileceğim detox içeceği varmi ben tarçın karanfil nane limon madensuyu yapıyorum aradada farklı şeyler de denemek istiyorum
tebrikler canım. Bol bol eksiler görmen dileğiyleAy çok mutluyum çok teşekkürlerdevamı gelir inşallah amin
afiyet olsun canım..aman dikkat kalabalık tehlikeli biliyorsun tatlimBugün öğlen bir arkadaşın veda yemeği olduğu için kalorim fazla olacak kızlar. Kahvaltı yapmadım, Çöp şiş yedim öğlen, akşama hafif geçiririm inşallah.
nezih ve sakin bir yer seçtik canım. Kişi olarak da az kişiydik. İnşallah virüs almamışızdır. Gayet tedirgin oluyor insan maalesef.afiyet olsun canım..aman dikkat kalabalık tehlikeli biliyorsun tatlim
aynen insan tedirgin oluyor..Dün ben de öğretmen arkadaşımın sonucunun pozitif çıktiğını öğrendim.Sitelerinde vaka vardı.O kadar dikkat etmesine rağmen bulaşmiş.Kadıncağiz şoktanezih ve sakin bir yer seçtik canım. Kişi olarak da az kişiydik. İnşallah virüs almamışızdır. Gayet tedirgin oluyor insan maalesef.
Alıyorum hamur ve tatlı hariç her şey yiyorum.Hareket desen sabah 8 akşam 6Et tavuk yumurta tarzı protein alıyo musun cnm nasıl geçiyor bir günün
Tmm cnm teşekkür ederim aşağı yukarı böyle besleniyorum ama yeşil çaya ağırlık vereyim onu çok içmiyorum bu hafta sıkı tutmam lazım direnci kırmak için 68 i görmek istiyorum artık adımlarında 2 3 gündür fazlasıyla arttırdım inşallah fayda ederCnm bir iki gün şöyle yapabilirsin: sabah aç karna ve akşam yemeğinden sonra yeşil çay,limon demle,miden iyiyse çay kaşığı ucuyla zencefil ekleyebilirsin
kahvaltı 1 yumurta,1 dilim peynir ya da 1 yumurta daha,zeytin,bol yeşillik
ara öğün yeşil çay yine,aç hissedersen çaya 1 çay kaşığı çiya tohumu karıştırabilirsin
öğlen et tavuk balık salata maden suyu
ara türk kahvesi,yanına tuzsuz sossuz fındık,ceviz vs
akşam yoğurt,hurma,tarçın
Afiyet olsun cnm kaçamak günün olsun oda.bende evden çıktığım an düzenim bozuluyor diyetteyken biryerlere gitmekten hiç hoşlanmıyorum tam herşey yolundayken niye bilmiyorum alt üst oluveriyorKızlar ben dün ipin ucunu biraz kaçırdımBolu’ya gitmiştik yöresel yemekler derken ipin ucu kaçtı. Mantılar gözlemeler havada uçuştu. O yüzden sesim çıkmıyor dünden beri itiraf ettim rahatladım. Bugün tekrar dikkat etmeye başladım. Bugünkü toplam kalorim 1300 oldu.
Allah korusun ya bi bitse su gunleraynen insan tedirgin oluyor..Dün ben de öğretmen arkadaşımın sonucunun pozitif çıktiğını öğrendim.Sitelerinde vaka vardı.O kadar dikkat etmesine rağmen bulaşmiş.Kadıncağiz şokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?