Hoş geldin canım.Benim tatil daha bitmedi bakalım tartıda beni neler bekliyorMerhabalar herkese bende kalori sayım yöntemiyle kilo vermeye karar verdim 2 gündür 900_950 kaloriyle günü tamamlıyorum saat 4 den sonra sadece sivi içiyorum 45 dakka leslie 3mil yapıp 15 dakika bölgesel çalışıyorum...başlangıç kilom 64 du bugün ise 63,5 kiloyum ,60 kiloyla çıktığım1 aylığın tatil yolculuğundan 4 kilo alarak geri döndüm malesef moralim çok bozuk(2 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı bende dahil olursam motivasyonum artar diye düşünüyorum benide araniza alırsanız memnun olurum
Boyunu ve başlangıç kilonu yazarsan seni tabloya ekleyeyimMerhabalar herkese bende kalori sayım yöntemiyle kilo vermeye karar verdim 2 gündür 900_950 kaloriyle günü tamamlıyorum saat 4 den sonra sadece sivi içiyorum 45 dakka leslie 3mil yapıp 15 dakika bölgesel çalışıyorum...başlangıç kilom 64 du bugün ise 63,5 kiloyum ,60 kiloyla çıktığım1 aylığın tatil yolculuğundan 4 kilo alarak geri döndüm malesef moralim çok bozuk(2 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı bende dahil olursam motivasyonum artar diye düşünüyorum benide araniza alırsanız memnun olurum
Aramıza hoşgeldinMerhabalar herkese bende kalori sayım yöntemiyle kilo vermeye karar verdim 2 gündür 900_950 kaloriyle günü tamamlıyorum saat 4 den sonra sadece sivi içiyorum 45 dakka leslie 3mil yapıp 15 dakika bölgesel çalışıyorum...başlangıç kilom 64 du bugün ise 63,5 kiloyum ,60 kiloyla çıktığım1 aylığın tatil yolculuğundan 4 kilo alarak geri döndüm malesef moralim çok bozuk(2 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı bende dahil olursam motivasyonum artar diye düşünüyorum benide araniza alırsanız memnun olurum
Bizde merakla bekliyoruz sevgili Seinfeld1Hoş geldin canım.Benim tatil daha bitmedi bakalım tartıda beni neler bekliyor
Amin canım.Allah korusun ya bi bitse su gunler
Hoş geldin cnmMerhabalar herkese bende kalori sayım yöntemiyle kilo vermeye karar verdim 2 gündür 900_950 kaloriyle günü tamamlıyorum saat 4 den sonra sadece sivi içiyorum 45 dakka leslie 3mil yapıp 15 dakika bölgesel çalışıyorum...başlangıç kilom 64 du bugün ise 63,5 kiloyum ,60 kiloyla çıktığım1 aylığın tatil yolculuğundan 4 kilo alarak geri döndüm malesef moralim çok bozuk(2 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı bende dahil olursam motivasyonum artar diye düşünüyorum benide araniza alırsanız memnun olurum
MaşallahBugünü 1050 kalori ile tamamladim yürüyüşü arttirdim baya insallah bu hafta olacak14 bin adim
Memnun olurum 1,62 cm boy 64 kilo:)Boyunu ve başlangıç kilonu yazarsan seni tabloya ekleyeyim
Hoş bulduk umarım benim gibi olmaz nasıl olsa yuzuyorum ve haraketliyim diye diye ne varsa yedim sonuç 4 kiloHoş geldin canım.Benim tatil daha bitmedi bakalım tartıda beni neler bekliyor
Aynı benHoş bulduk umarım benim gibi olmaz nasıl olsa yuzuyorum ve haraketliyim diye diye ne varsa yedim sonuç 4 kilo
Okul uzaktan olacak ama seminerde de yanında götürürsün olmaz mıBugünü 770 kaloriyle kapatıyorum. Spor olarak sabah plank ve bölgesel çalışmıştım serinlikte,akşam hiç bişey yapasım gelmedi hava çok sıcak kılımı kıpırdatasım gelmiyor, bi de okul açılacak bakıcım yok çok stresliyim onunda etkisi olabilir hiç bişi yapmak istemememde
BuaradaHedef60kgolmak tebrik ediyorum canım
Ya tam laftan anlamadığı bi dönemde dısarda yerlerdr yuvarlanıyor her yeri elliyor her aldığını ağzına götürüyor , bi de terliğe ayakkabıya ilgisi başladı kimi görse ayakkabısını elliyor, kucağına gitmek istiyoroku
Okul uzaktan olacak ama seminerde de yanında götürürsün olmaz mı
Çok teşekkürler cnmBugünü 770 kaloriyle kapatıyorum. Spor olarak sabah plank ve bölgesel çalışmıştım serinlikte,akşam hiç bişey yapasım gelmedi hava çok sıcak kılımı kıpırdatasım gelmiyor, bi de okul açılacak bakıcım yok çok stresliyim onunda etkisi olabilir hiç bişi yapmak istemememde
BuaradaHedef60kgolmak tebrik ediyorum canım
Hoş bulduk umarım benim gibi olmaz nasıl olsa yuzuyorum ve haraketliyim diye diye ne varsa yedim sonuç 4 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?