Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar kalori sayıyoruz ama gıdalardan dengeli beslenebiliyor muyuz hangi gıdadan ne kadar tüketmeliyiz diye araştırdım şöyle bir sayfa buldum kendim menüm de dikkate alıcam siz de bi bakıverin

Hoş geldin canım.Benim tatil daha bitmedi bakalım tartıda beni neler bekliyor

Boyunu ve başlangıç kilonu yazarsan seni tabloya ekleyeyim

Aramıza hoşgeldin

Hoş geldin cnm

Bugünü 770 kaloriyle kapatıyorum. Spor olarak sabah plank ve bölgesel çalışmıştım serinlikte,akşam hiç bişey yapasım gelmedi hava çok sıcak kılımı kıpırdatasım gelmiyor, bi de okul açılacak bakıcım yok çok stresliyim onunda etkisi olabilir hiç bişi yapmak istemememde

Buarada Hedef60kgolmak tebrik ediyorum canım

Eklentiler

• Screenshot_20200818-202906.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 17
Hoş bulduk umarım benim gibi olmaz nasıl olsa yuzuyorum ve haraketliyim diye diye ne varsa yedim sonuç 4 kilo
Aynı benAslında ben vicdan azabıyla ve başıma kötü şeyler geleceğini bile bile yapıyorumCtesi bıraktığım yerden başlıycam inş
Toparlıycaz canım merak etme ben 3 yıldır kalori sayıyorum en azından kilomu koruyabiliyorum

oku
Okul uzaktan olacak ama seminerde de yanında götürürsün olmaz mı

oku

Okul uzaktan olacak ama seminerde de yanında götürürsün olmaz mı
Ya tam laftan anlamadığı bi dönemde dısarda yerlerdr yuvarlanıyor her yeri elliyor her aldığını ağzına götürüyor , bi de terliğe ayakkabıya ilgisi başladı kimi görse ayakkabısını elliyor, kucağına gitmek istiyor Zaptedebilir miyim emin değilim. Aslında eve birinin girmesi fikri de çok cazip değil ama ne bileyim,eve temizliğe gelen bir kadın vardı pandeminin başından beri almadım aklıma o geldi onu çağırsam seminer süresince diye ama oda yarı zamanlı hastane de çalışıyor çekiniyorum tam yerinde çalışıyor diye

Çok teşekkürler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…