- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
- 113
Bugünkü kalorim 1300...spor yapmadım fakat tüm gün aktiftim okulda
Bu sabah ben de regl oldum bakalım pazartesiye kadar neler olucak..Daha vardı aslinda reglime sanırım uzun sureden sonra yoğun iş temposundan olduKızlar regl başladı bugün yarım kilo ödemverebilcek miyim 2 günde bakalım
Çak kardeşimBu sabah ben de regl oldum bakalım pazartesiye kadar neler olucak..Daha vardı aslinda reglime sanırım uzun sureden sonra yoğun iş temposundan oldu
çaktım bile...bu arada ayni okulda gorev yaptığım üstelik zümrem ve yan kapı komşum olan arkadaşımız covid çıktı.Çak kardeşim
Üzüldüm canım inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmazsınız.çaktım bile...bu arada ayni okulda gorev yaptığım üstelik zümrem ve yan kapı komşum olan arkadaşımız covid çıktı.çok üzgünüm ustelik bir haftadır kötüymüş ve hep beraber okulda oturup durduk.maskemiz var dı fakat bir çok ortak alanda birlikteydik.
Tüh yaa inşallah kimseye bulaşmamıştır kuzumçaktım bile...bu arada ayni okulda gorev yaptığım üstelik zümrem ve yan kapı komşum olan arkadaşımız covid çıktı.çok üzgünüm ustelik bir haftadır kötüymüş ve hep beraber okulda oturup durduk.maskemiz var dı fakat bir çok ortak alanda birlikteydik.
Sıkıntı olmaz inşallah canım. Stres yapma. Bulaş olsan çıkardı sanki.çaktım bile...bu arada ayni okulda gorev yaptığım üstelik zümrem ve yan kapı komşum olan arkadaşımız covid çıktı.çok üzgünüm ustelik bir haftadır kötüymüş ve hep beraber okulda oturup durduk.maskemiz var dı fakat bir çok ortak alanda birlikteydik.
inşallah canımÜzüldüm canım inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmazsınız.
ne zaman bulaşır bilinmezki..meğer 1 haftadır kötüymüş beyefendi...öyle dolandı durdu yanımızdaSıkıntı olmaz inşallah canım. Stres yapma. Bulaş olsan çıkardı sanki.
valla umarım bulaşmamışdır...Bir de ığrencilerin dibinde soru çözüp duruyordu.Ben uzaktan uzaktan aldım çocukların sorularını hep.Bizi korkutan akıllı tahtalara herkes dokundu ..ne kadar da dezenfektan kullansak da illaki bir önceki derste giren öğretmenin havası illaki kalır.dua edin de olmasın.okulumuzda bu 2 .öğretmenimiz ..Tüh yaa inşallah kimseye bulaşmamıştır kuzumdikkat et vitamin takviyesi filan al
benim de iştahım çok arttı 2000 olcak bugün sanırım
İnşallah kimse olmaz kuzum 3 kulhü elham okudum şimdivalla umarım bulaşmamışdır...Bir de ığrencilerin dibinde soru çözüp duruyordu.Ben uzaktan uzaktan aldım çocukların sorularını hep.Bizi korkutan akıllı tahtalara herkes dokundu ..ne kadar da dezenfektan kullansak da illaki bir önceki derste giren öğretmenin havası illaki kalır.dua edin de olmasın.okulumuzda bu 2 .öğretmenimiz ..
Ya canım ben yazdım Play Store ama maalesef 3-4 tane böyle elma sembolü uygulama çıktı Bir de beslenme olarak da geçmiyor bir sürü isimleri var net olarak bizi ismini ve net olarak bize sembolünü ayrıntılı olarak söyler misin rica etsek"Beslenme" adinda bir program.Cok güzel .elma sembolü var ve her marka ürün var.Bir de not almadığında uyarıyor..öneririm
Ben de reglimin 4. günündeyim bu hatta yine rahat geçirdim saymadım hiç.Motivasyonum yok nedense yarını merakla bekliyorum2000 i gördüm evetama regl ilk günü ve öncesi gün acayip iştahım açılıyor sizin de öyle mi
Sporum 1 saat leslie, yürüyüş 8300 adım,20 dk kol,10 dk bacak ve 10 dk karın videosu yaptım
Her okulda var artık bir de dışlanmamak için gizleyenler olduğunu da duydum.İnş bulaş olmamıştır moralini yüksek tut canımvalla umarım bulaşmamışdır...Bir de ığrencilerin dibinde soru çözüp duruyordu.Ben uzaktan uzaktan aldım çocukların sorularını hep.Bizi korkutan akıllı tahtalara herkes dokundu ..ne kadar da dezenfektan kullansak da illaki bir önceki derste giren öğretmenin havası illaki kalır.dua edin de olmasın.okulumuzda bu 2 .öğretmenimiz ..
umarım olmamıştır.ama göğüs ve boğaz ağrım var.bekliycem bakalım.Yarin okulda herkesten uzak köşelerde oturucam.pozitifmişim gibiHer okulda var artık bir de dışlanmamak için gizleyenler olduğunu da duydum.İnş bulaş olmamıştır moralini yüksek tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?