Kalori sayarak zayıflıyoruz

Göreceğine eminim canım ilk sayfadaki tabloda kilonu güncelledim canım

Birde çok tuaf ben bir yere gidince ya da dışarı çıkınca çok yemek yiyesim geliyor .Ama evde öyle olmuyorum.Sadece ben mi böyleyim acaba
Bende öyleyim. Görevim gereği zaman zaman başka şehirlere gidiyorum her gidişimde kilo alıp dönüyorum. Sanırım nedeni kıtlık psikolojisi. Evden uzaklaşınca aç kalacakmışım istediğim zaman yiyecek bulamayacakmışım güdüsüyle fazla yiyorum.

Herkese günaydın kizlar.Dunden itibaren telefonumdaki kilo takip programımi sıfırladım ve yeniden 66 kilo ile başladım.Kendime 6 veya 7 ay gibi bir hedef koydum . İnşallah eşimin dönüşünü tarih aldım.O zamana kadar 11 kilo vermeliyim.Yani hedefim Şubat Mart gibi 55 olmak.Umarim görürüm artık şu 5 li rakamı .Yapıştı vucuduma gitmek bilmedi

Emin ol rahatlıkla verirsin canım. 6 nisanda 83.5 kilo ile başladım. Çok veremem 75e insem dünyalar benim olur diyordum. 6lı rakamlara inmek imkansız derken şimdi yaklaştım. 5 ayda 13 kilo. Çok da aç kalmadım, kalorilere dikkat ettim ve muhakkak yürüdüm.

Süpermiş. Darısı bizim başımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…