Göreceğine eminim canımCanım ben sabah tartıldım kendi evimde dijital tartı ile 66 kilo geldim.Yanin1 kilo fazla donmusum.Buna da şükür.Bugün kalori saymaya mutfak tartim ile başlıyorum.Bu hafta sanırım çabuk gider.Odem vs derken.İlk iki hafta kadar dinlenip sonra sporuna da başlarım.İnsallah bir türlü kısmet olmayan 5 li rakamları görmek kısmet olur ☺
Ay yapmıştım, 77 idim, 76yımkavun kokusu 4 haftadır bildirim yapmamışsın canım.Devam edecek misin bizimle
Bu haftaki tablomuz böyle hanımlar
Haftanın 1.si @teolog8579tebrikler canım
Eki Görüntüle 2683401
Teşekkür ederimGöreceğine eminim canımilk sayfadaki tabloda kilonu güncelledim canım
Bende öyleyim. Görevim gereği zaman zaman başka şehirlere gidiyorum her gidişimde kilo alıp dönüyorum. Sanırım nedeni kıtlık psikolojisi. Evden uzaklaşınca aç kalacakmışım istediğim zaman yiyecek bulamayacakmışım güdüsüyle fazla yiyorum.Birde çok tuaf ben bir yere gidince ya da dışarı çıkınca çok yemek yiyesim geliyor .Ama evde öyle olmuyorum.Sadece ben mi böyleyim acaba
Benim de öyle oluyor canım. Ev de frenleme yapabiliyor insan.Birde çok tuaf ben bir yere gidince ya da dışarı çıkınca çok yemek yiyesim geliyor .Ama evde öyle olmuyorum.Sadece ben mi böyleyim acaba
Dönüşün muhteşem olmuş canımMerhabalar 1.200 kalori aldım.Sporum 30 dk leslie, 30 dk da step aerobic yaptım birazdan yüricem 6 bin adım kadar
Dönüşün muhteşem olmuş canım
Allah kolaylık versin canım. Zaten bayağı enerji harcamışsınBugünkü kalorim 1300...akşama kadar 8 saat dersim vardı bittim vallayarın da var
Emin ol rahatlıkla verirsin canım. 6 nisanda 83.5 kilo ile başladım. Çok veremem 75e insem dünyalar benim olur diyordum. 6lı rakamlara inmek imkansız derken şimdi yaklaştım. 5 ayda 13 kilo. Çok da aç kalmadım, kalorilere dikkat ettim ve muhakkak yürüdüm.Herkese günaydın kizlar.Dunden itibaren telefonumdaki kilo takip programımi sıfırladım ve yeniden 66 kilo ile başladım.Kendime 6 veya 7 ay gibi bir hedef koydum . İnşallah eşimin dönüşünü tarih aldım.O zamana kadar 11 kilo vermeliyim.Yani hedefim Şubat Mart gibi 55 olmak.Umarim görürüm artık şu 5 li rakamı .Yapıştı vucuduma gitmek bilmedi
Süpermiş. Darısı bizim başımıza inşallah.Emin ol rahatlıkla verirsin canım. 6 nisanda 83.5 kilo ile başladım. Çok veremem 75e insem dünyalar benim olur diyordum. 6lı rakamlara inmek imkansız derken şimdi yaklaştım. 5 ayda 13 kilo. Çok da aç kalmadım, kalorilere dikkat ettim ve muhakkak yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?