- 4 Eylül 2020
- 10
- 16
- 3
- 29
Ay çok tesekur ederim cnmmerhaba canım şimdi fotosunu yolluyorum
Eki Görüntüle 2686133
Hic gitmesen okula teste gitsen filyasyondan..biz isyerinde poztitif cikanlarin temasta olduklarini eve gonderiyoruz 2-3 gun sonra da teste sokup sonuc negatif olmadan ise getirmiyoruzumarım olmamıştır.ama göğüs ve boğaz ağrım var.bekliycem bakalım.Yarin okulda herkesten uzak köşelerde oturucam.pozitifmişim gibi
Bende adetimin 2. Gunundeyim valla yogun calisma icinde bende hic dikkat etmedim bu hafta ....sporda 1 kere 45 dak eliptik yaptim sadeceBen de reglimin 4. günündeyim bu hatta yine rahat geçirdim saymadım hiç.Motivasyonum yok nedense yarını merakla bekliyorum
canım benim nasıl oldunmerhaba canım şimdi fotosunu yolluyorum
Eki Görüntüle 2686133
eh işte..moral yok.Hocamızın öksurük sesi geliyor..üzülüyorum.öğrenciler sus pus..yerinden kıpirdamıyor.Ben kendimi uzak tutuyorum herkesten neolur ne olmaz..idare ediyorum iste canimcanım benim nasıl oldun
Sen beni çıkarmayın dedin diye bekledim ama bildirim yapmadın bu hafta ile 5 oldu o yüzden çıkardım ama sen olmak istiyorsan eklerim tekrar.Ben buraları bıraktığını düşündüm devam edeceksen eklerim.sıkma sen canını
Kızlar ben diyetisyene gittim, ama liste istemedim, yani biz yemekten hoşlanan bir aileyiz, bana almam gereken kaloriyi söylemesini istedim sadece.
1650 vermek için almam gereken kaloriymiş, bana çok geldi bu ama adam her ne kadar şu an belli olmasa da kaslarımın olduğunu, onların beni kurtardığını söyledi. Kilom 77 ama sadece 9 kilo yağ varmış vücudumda. Sadece diyorum çünkü 77 kilo için bana çok iyi geldi, 9 kilo gidince 68 kilo oluyor, e 68 de öyle zayıf bir kilo değil bence. Neyse, yine de 1600 tamamlamamaya çalışıyorum.
Eğer verebilirsem bu 9 kiloyu vücudumun aldığı şekle göre tamam ya da devam diyeceğim.
Canım bak yazdığım bu mesajlardaki ismime tıkla, biri salı günü biri 29 ağustos.Ay yapmıştım, 77 idim, 76yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?