- 2 Ocak 2015
- 6.453
- 15.489
- 448
Çok teşekkürler tatlm.Reglden dolayı fark olmaz sanmıştm ama spor kurtardı galibaKızlar tablomuzun güncel hali bu şekilde
Haftanın birincisiHedef60kgolmak tebrikler
Eki Görüntüle 2686866
Ceza alıyorum da bazencanım ptesi bildirim yapabilirsen iyi olur galiba farklı günlerde yaptığın için araya kaynamış.tamam eklerim tekrar
Tablomuzun son hali ilk sayfada
Bence 72 yi gelecek hafta görürsün tatlım tatilin araya girmesi seni sekteye uğrattı biraz onun dışında çok iyi gidiyorsun. Ben de yerimde sayıyorum nerdeyse bir aydır. Benimde işi daha sıkı tutmam lazım artık.Çok teşekkürler tatlm.Reglden dolayı fark olmaz sanmıştm ama spor kurtardı galibaherkesi de tebrik ederim inşallah ileriki hatalarımız çok daha güzel olsun :)
2 ileri 1 geri gidiyorum bakalım nolcakinşallah 72 yi görürüm artık
Bence 72 yi gelecek hafta görürsün tatlım tatilin araya girmesi seni sekteye uğrattı biraz onun dışında çok iyi gidiyorsun. Ben de yerimde sayıyorum nerdeyse bir aydır. Benimde işi daha sıkı tutmam lazım artık.
Haklısın canım. Ama yinede dünkü kadar kısma kalorileri. Malum bağışıklık sistemimizin güçlü olması gerekiyor koronaya karşı.Akşam yemeği yerine soda limon yoğurt içtim dün bayağı hafifletti cnm deneyebilirsin bugün limon yerine haşlanmış pancar koycam bulursam
İnşallah bebekim çok sağol güzel sözler için sen de biraz dişini sıksan su gibi akıcak80lerden inmek daha kolay bak gör
Cnm inanır mısın şu an daha dinç hissediyorum gluten ve şeker çıkardım 2 gündürHaklısın canım. Ama yinede dünkü kadar kısma kalorileri. Malum bağışıklık sistemimizin güçlü olması gerekiyor koronaya karşı.
Orası öyle. Zaman zaman bende çıkardım her ikisini de hayatımdan iki üç ay ama maalesef sonrasında tekrar eski düzene döndüm.Cnm inanır mısın şu an daha dinç hissediyorum gluten ve şeker çıkardım 2 gündür.Esas bağışıklığı bozan onlar zaten
Nasil oldun...+400 çıktım.Sanirim regl doneminde oldugumdadir.guncel kilom 57.5
Selam Teolog8579 sen tup bebek icin tedaviye baslayabildin mi?Paylaşım yapmasam da bu haftayı iyi geçirdim kızlar. 69.7 geldim.Sonunda 6lı rakalmları gördüm şükür. Kalori olarak1200ün altına düşmedim neredeyse. Ama gitmiş yine de. Yürüyüşe devam tabi.
Kalıcı değil cnm yapamam zatenOrası öyle. Zaman zaman bende çıkardım her ikisini de hayatımdan iki üç ay ama maalesef sonrasında tekrar eski düzene döndüm.
Maalesef canım. Gideceğim doktor korona oldu. Kendi şehrimde başka doktor da yok. Başka bir şehirde bu ayın sonuna randevu aldım. Aksilik olmazsa oraya gideceğim inşallahSelam Teolog8579 sen tup bebek icin tedaviye baslayabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?