Kalori sayarak zayıflıyoruz

Haftada 1 kilo verdim kızlar, üstelik aldığım kaloriyi çoğaltarak
Diyetisyene gittim demiştim, liste için değil de almam gereken kaloriyi bileyim diye, 1600 demişti, neyse 1600 bana fazla geliyor, ben en az 1300de tutarak yiyorum, 1400-1500 de oluyor, bu şekilde haftada 1er kilo verdim son 2 haftada, daha az kalori alırken (1100-1200) daha az veriyordum.

Bence 72 yi gelecek hafta görürsün tatlım tatilin araya girmesi seni sekteye uğrattı biraz onun dışında çok iyi gidiyorsun. Ben de yerimde sayıyorum nerdeyse bir aydır. Benimde işi daha sıkı tutmam lazım artık.

Akşam yemeği yerine soda limon yoğurt içtim dün bayağı hafifletti cnm deneyebilirsin bugün limon yerine haşlanmış pancar koycam bulursam
İnşallah bebekim çok sağol güzel sözler için sen de biraz dişini sıksan su gibi akıcak 80lerden inmek daha kolay bak gör

Haklısın canım. Ama yinede dünkü kadar kısma kalorileri. Malum bağışıklık sistemimizin güçlü olması gerekiyor koronaya karşı.

Cnm inanır mısın şu an daha dinç hissediyorum gluten ve şeker çıkardım 2 gündür.Esas bağışıklığı bozan onlar zaten
Orası öyle. Zaman zaman bende çıkardım her ikisini de hayatımdan iki üç ay ama maalesef sonrasında tekrar eski düzene döndüm.

Selam Teolog8579 sen tup bebek icin tedaviye baslayabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…