- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
- 113
Valla tebrikler ben aksam 9 larda geliyorum eve anca spor falan hakgetireKalorim 1200 kızlar. Yürüyüşte zirve yaptım bugünöğlen yemeğe yürüyerek gidip geldim. 8bin adım. 1 saat de tempolu yürüdüm. 8bin de o tuttu. 16 bin adım oldu.
Çok güzel tebrik ederim.İnsallah bende çok istiyorum 5 li rakamları görmeyi.Bu akşam annem gelicek .Bir hafta yanımda kalıcak inşallah yine dikkat edicem ama bu aşure işi bozucak biraz çokta severim .Sanırım bütün kaloriyi asureden alicamEmin ol rahatlıkla verirsin canım. 6 nisanda 83.5 kilo ile başladım. Çok veremem 75e insem dünyalar benim olur diyordum. 6lı rakamlara inmek imkansız derken şimdi yaklaştım. 5 ayda 13 kilo. Çok da aç kalmadım, kalorilere dikkat ettim ve muhakkak yürüdüm.
Ben aşura hiç sevmiom o yüzden yırttım her yer kaynarkenÇok güzel tebrik ederim.İnsallah bende çok istiyorum 5 li rakamları görmeyi.Bu akşam annem gelicek .Bir hafta yanımda kalıcak inşallah yine dikkat edicem ama bu aşure işi bozucak biraz çokta severim .Sanırım bütün kaloriyi asureden alicam
Kolay gelsin canımKızlar çok yoğunum ...12 lere kurs, digerlerine uzaktan eğitim bayağı dersim var..Kalori sayımina dikkat ediyorum lakin buraya girmekte gecikiyorum..
Bravo çok güzel gidiyor canımBugün de yaklaşık 1000 kalori oldu
Spor: 45 dk leslie,30 dk step aerobik ,yürüyüş 6.250 adım
NedenDün banlıydım kızlar. 10bin adım +1200 kaloriydi dün.
Hiç ban yememiştim.kural ihlali yaptım. Suçluydum yani
Çok sağol cnm bugün bayağı aç hissettim yedim ama sporu da artırdım yine :) bakalm pzts ne olckBravo çok güzel gidiyor canım
Aynı benBen de mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum ama sizler kadar kısamıyorum yediklerimi maalesef bugün 1600 kalori oldu kızlar dün de pek kısamdım
Aynı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?