- 31 Temmuz 2020
- 20.439
- 60.349
- 598
Sağol canım evet çok şükür bu kilolar benim için hayaldi.Bi şekilde bu kilolarda kalmalıyımAllah kabul etsin canım. Tabi ki yaz 200 gramı vermek için neler yapıyoruz. Güzel toparladın canım. Koruman gayet iyi gidiyor.
Sen başlangıçta kaç kiloyla başladım sevgili Seinfeld1Sağol canım evet çok şükür bu kilolar benim için hayaldi.Bi şekilde bu kilolarda kalmalıyım
Canım bana kızma ama 54 tümSen başlangıçta kaç kiloyla başladım sevgili Seinfeld1
ben 54 olsam fazlasıyla yeter..Bu arada kuzum gelemedim birtürlüCanım bana kızma ama 54 tüm
Ama o 54 ün içinde bir türlü gitmeyen son 3 kilom vardı ne yaptıysam kurtulamamıştım. Şimdi üst sınırım 52
52 yi görünce frene basıp geri dönmeye çalışıyorum 54 benim için kabus çünkü yıllardır takılıp kalmıştım orada
Canım bana kızma ama 54 tüm
Ama o 54 ün içinde bir türlü gitmeyen son 3 kilom vardı ne yaptıysam kurtulamamıştım. Şimdi üst sınırım 52
52 yi görünce frene basıp geri dönmeye çalışıyorum 54 benim için kabus çünkü yıllardır takılıp kalmıştım orada
Herkes cuma gününde hemfikir sanki o zaman bu cuma tekrar bildirim günümüz olsun hanımlarben 54 olsam fazlasıyla yeter..Bu arada kuzum gelemedim birtürlü..çünkü internet problemimiz var sitede.Paket de okul işlerine ancak yetiyor.
Bu arada ben yine 57.5 olmuşum.yarım kilo al yarim kilo ver valla sıkıldım
tartı günü için cumaya karar verdiniz mi
Tamam canım süper oldu. 68li rakamı görmem şartHerkes cuma gününde hemfikir sanki o zaman bu cuma tekrar bildirim günümüz olsun hanımlar
150 gr helvaya 270 kalori demiş benim baktığım site. Diyet arkadaşım ismi. Baya doğru aslında genelde ama bilemiyorum. Bnm bağırsakları düzene sokmam gerekiyor kesinlikle.Kalori hesabına hangi programdan bakıyorsun çünkü geçen gün menünü paylaştığında birşey dikkatimi çekti. Ben genelde diyetkolikten bakıyorum emin olmak için diğerlerinden de kontrol ediyorum. Mesela irmik helvası 100 gramı 530 kalori yazıyor. Senin geçen günkü menünde irmik helvasının 100 gramı için 230 kalori gibi bir rakam hesaplamıştın diye dikkatimi çekmişti.
Herkes cuma gününde hemfikir sanki o zaman bu cuma tekrar bildirim günümüz olsun hanımlar
cnm cuma mı yapıcaz sadece artık25 Eylül cuma tekrar bildirim yapıyoruz hanımlar
Canım içindeki yağı şekeri çok etkiliyor kaloriyi, o dondurmalı satılanlar çok yağlı mesela150 gr helvaya 270 kalori demiş benim baktığım site. Diyet arkadaşım ismi. Baya doğru aslında genelde ama bilemiyorum. Bnm bağırsakları düzene sokmam gerekiyor kesinlikle.
siz şimdi görün bakalım cumaya nasıl kilo vermiş olucam bence cuma bu kadar kilo verdik geri almamalıyız diye haftasonu daha az yeriz
Banada uyar..Cuma olabilir bence de. Haftasonu kaçırsak da cumaya kadar toparlayabiliriz. Diğerleri de kabul ederse cuma olsun.
Seinfeld benim kiyafetleri yenilemem gerekti bircogu cok bollastti hos durmuyor...insallah geri almam o kadar para doktum yeni bedenlere...Canım bana kızma ama 54 tüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?