Kalori sayarak zayıflıyoruz

Sen başlangıçta kaç kiloyla başladım sevgili Seinfeld1
Canım bana kızma ama 54 tüm
Ama o 54 ün içinde bir türlü gitmeyen son 3 kilom vardı ne yaptıysam kurtulamamıştım. Şimdi üst sınırım 52
52 yi görünce frene basıp geri dönmeye çalışıyorum 54 benim için kabus çünkü yıllardır takılıp kalmıştım orada

ben 54 olsam fazlasıyla yeter..Bu arada kuzum gelemedim birtürlü..çünkü internet problemimiz var sitede.Paket de okul işlerine ancak yetiyor.
Bu arada ben yine 57.5 olmuşum.yarım kilo al yarim kilo ver valla sıkıldım
tartı günü için cumaya karar verdiniz mi

Yok canıııııımmmmm hiç kızarmıyım.

Herkes cuma gününde hemfikir sanki o zaman bu cuma tekrar bildirim günümüz olsun hanımlar

150 gr helvaya 270 kalori demiş benim baktığım site. Diyet arkadaşım ismi. Baya doğru aslında genelde ama bilemiyorum. Bnm bağırsakları düzene sokmam gerekiyor kesinlikle.
Herkes cuma gününde hemfikir sanki o zaman bu cuma tekrar bildirim günümüz olsun hanımlar
siz şimdi görün bakalım cumaya nasıl kilo vermiş olucam bence cuma bu kadar kilo verdik geri almamalıyız diye haftasonu daha az yeriz

Canım içindeki yağı şekeri çok etkiliyor kaloriyi, o dondurmalı satılanlar çok yağlı mesela

Seinfeld benim kiyafetleri yenilemem gerekti bircogu cok bollastti hos durmuyor...insallah geri almam o kadar para doktum yeni bedenlere...
55 ile baslamistim bildigin gibi 6 kilo bayagi fark ettirdi sende durumlar nasil

Kızlar ya bu tartıda bir anormallik var ,ya da benim vücut değerlerinde .Sabah alktığımda tartıldım 65.70 geldim .Şimdi tartıldım 65.90 geldim şaka gibi yani ben sabahtan beri 300 gram mi yemiş icmisim .Çok tuafHatta sabah kiyafetsiz,şimdi bir de kıyafetli tartıldım.

Tartida kesinlikle yanlış yok çünkü 4 kiloluk dambıl (ağırlık) tartiyorum tam 4 kilo geliyor.Sanirim sabah uyanır uyanmaz tartilmak yanlış vücut şişkin oluyor galiba .Aklıma bu geldi .Bir daha sabah uyandıktan biraz zaman geçtikten sonra tartilmaya düşünuyorum.Ayrica cuma tartı günü olmasının benim için bir mahsuru yok arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…