Canım çok teşekkür ederim.Abur cubur genelde yemem ama eşim olduğunda yemek olayında dikkat etmekte zorlanirdim açıkçası.Evet umarım o gelene kadar bari 60 olsamBabanın olmaması büyük bi fırsat eşim olmasa ben hiç abur cubura girmeden düzenli beslenirim biliyorum.Sen de hem bu fırsatı değerlendirip hem de eşine güzel bir sürpriz yapabilirsin.
Bu arada güle güle kavuşun
Ya aynı ben diyorum boşa demiyorumBugün 1200 kaloriyi geçmemeyi planlıyorum. Yine pek başarılı bir hafta geçirmedim çünkübugün kurtarmaya çalışıcam biraz.
Sen sonuca ulaşmışsın ama tatlım haketmişsin bende senin gibi koruma safhasına bir gelebilsemYa aynı ben diyorum boşa demiyorumHer yazdığının altına imzamı atarım o derece
Tartı günü cuma olmalı bence deMerhabalar. Bugün tartı günü değil mi
Ben cuma günü ne güzel zayıflamış görünüyordum ama haftasonu 1100 kallori artı spor yapmama rağmen anlamış değilim kilo almış görünüyorum. Çünkü günlük alınan kalori yakılandan azsa kilo alma ihtimali sıfır. Herhalde ödem falan. Bi de WC ye çıkamadım 2 gündür ondan da olabilir.
Sonuç olarak
Geçen pztsi 69.0 kg
Bugünkü 68.7 kg
Ama yılmadan devam edicembi de nacizane önerim tartı gününü cuma mı yapsak haftasonu yiyoruz pztsi az kilo vermiş görünüyoruz
Kızlar bugün oruçluyumKilom 51.6
Kalori hesabına hangi programdan bakıyorsun çünkü geçen gün menünü paylaştığında birşey dikkatimi çekti. Ben genelde diyetkolikten bakıyorum emin olmak için diğerlerinden de kontrol ediyorum. Mesela irmik helvası 100 gramı 530 kalori yazıyor. Senin geçen günkü menünde irmik helvasının 100 gramı için 230 kalori gibi bir rakam hesaplamıştın diye dikkatimi çekmişti.Merhabalar. Bugün tartı günü değil mi
Ben cuma günü ne güzel zayıflamış görünüyordum ama haftasonu 1100 kallori artı spor yapmama rağmen anlamış değilim kilo almış görünüyorum. Çünkü günlük alınan kalori yakılandan azsa kilo alma ihtimali sıfır. Herhalde ödem falan. Bi de WC ye çıkamadım 2 gündür ondan da olabilir.
Sonuç olarak
Geçen pztsi 69.0 kg
Bugünkü 68.7 kg
Ama yılmadan devam edicembi de nacizane önerim tartı gününü cuma mı yapsak haftasonu yiyoruz pztsi az kilo vermiş görünüyoruz
Allah kabul etsin canım. Tabi ki yaz 200 gramı vermek için neler yapıyoruz. Güzel toparladın canım. Koruman gayet iyi gidiyor.Kızlar bugün oruçluyum
ayıptır söylemesi sabahtan beri 200 g daha azalmış gözüküyorum.yazmasam olmazdı
Kilomun son durumu 51.4
Cuma olabilir bence de. Haftasonu kaçırsak da cumaya kadar toparlayabiliriz. Diğerleri de kabul ederse cuma olsun.Tartı günü cuma olmalı bence de
Ben de cuma günleri ptesiden daha az çıkıyorum gerçekten
Ama tartı gününü geçirdik diye daha çok salar mıyız acaba
Cuma bana uyar hatta hemen bu cuma başlayabiliriz bildirimeTartı günü cuma olmalı bence de
Ben de cuma günleri ptesiden daha az çıkıyorum gerçekten
Ama tartı gününü geçirdik diye daha çok salar mıyız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?