Kalori sayarak zayıflıyoruz

Canım çok teşekkür ederim.Abur cubur genelde yemem ama eşim olduğunda yemek olayında dikkat etmekte zorlanirdim açıkçası.Evet umarım o gelene kadar bari 60 olsam

Önce bir Yarabbi Şükür diyorum.Acaip doydum .Bazen inanamıyorum bu şekilde kilo verdigime evet uzun süre de kilo veriyoruz ama cidden hiç bırakınca da öyle almıyoruz.70 ten düştüm mesela 65 kiloya sadece 1 kilom fazlaydı geçen hafta aslında geçen hafta Reglim yeni bitmişti yani şişkinlik falan da olabilir.Yani demem o ki yine 65 lerdeyim .Ahhhh bir 60 i görseydim ucundan O da olur inşallah.Bugun1244 kalori aldım.Haftalik raporlarda günlük kalorim 1200 .Bakalım yarın kaç kilo gelicem

Sabah klasik kahvaltı, sabah dediğim öğle.
Acıkınca meyve 2 tane.
Akşam yemeğim taze fasulye ve yoğurt.
Arada şeftali kurusu yedim.

900 kalori toplam. Tartıda çok çıkıyorum, çoktan kastım 1-2 gün öncesine göre. Bilmiyorum neden böyle oldu.
Bir de sıkıldım yumurta yemekten ben. Onun yerine kahvaltı için öneriniz var mı kızlar?

Kızlar günaydın bu sabah 65.70 geldim geçen hafta 66.60 gelmiştim.900 Gr fena değil.Gun içinde biraz düşmeler oluyor ama ben yinede 65.70 olarak ele alıyorum.Bu hafta da yine aynı şekilde devam edicem bu şekilde ac kalmıyorum.Kendimi iyi de hissediyorum.Bakalim haftaya pazartesi tartı bana ne gostericek

Bu aralar çok yazamadım kızlar. Kalori de düzenli sayamadım. Ama tahmini olarak bir iki gün kaçamak dışında abartmadım. Ben de suç yok, köyde ceviz, badem,kavun, üzüm, şeftali zamanı dayanması zor oluyor. Yürüyüşte hiç firem yok şükür. Hala 10bin adım ve üzeri yürüyorum. 69 kilo geldim sabah -500çok hızlı gitmese de gram gram gidiyor işte.

Merhabalar. Bugün tartı günü değil mi
Ben cuma günü ne güzel zayıflamış görünüyordum ama haftasonu 1100 kallori artı spor yapmama rağmen anlamış değilim kilo almış görünüyorum. Çünkü günlük alınan kalori yakılandan azsa kilo alma ihtimali sıfır. Herhalde ödem falan. Bi de WC ye çıkamadım 2 gündür ondan da olabilir.
Sonuç olarak
Geçen pztsi 69.0 kg
Bugünkü 68.7 kg
Ama yılmadan devam edicem bi de nacizane önerim tartı gününü cuma mı yapsak haftasonu yiyoruz pztsi az kilo vermiş görünüyoruz

Tartı günü cuma olmalı bence de
Ben de cuma günleri ptesiden daha az çıkıyorum gerçekten
Ama tartı gününü geçirdik diye daha çok salar mıyız acaba

Kalori hesabına hangi programdan bakıyorsun çünkü geçen gün menünü paylaştığında birşey dikkatimi çekti. Ben genelde diyetkolikten bakıyorum emin olmak için diğerlerinden de kontrol ediyorum. Mesela irmik helvası 100 gramı 530 kalori yazıyor. Senin geçen günkü menünde irmik helvasının 100 gramı için 230 kalori gibi bir rakam hesaplamıştın diye dikkatimi çekmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…