- 13 Eylül 2020
- 13
- 13
- 3
- 51
Ben de diyete başlıyorum 3 gün sonra hamur işleri tatlılar burnuma kokuyor nasıl kurtulacam bilmem akapunktur faydalı olurmu acabaSen çoktan hakettin o kadar şımarıklığında olsun boşver sefan olsun
Aynen 38 den basliyor ve kaliplarda genis...ben su an 34 beden oldum eskiler 36 ve 38.bu da kiyafet bulmami kisitladiYeni kıyafetlerini güle güle giy canım ben sana güveniyorum daha kilo almazsın inş çok güzel olmuşlardır üzerinde
Eskilerden beğendiklerini ve eskimemiş olanları elden çıkarma canım zaten 38 bedendir onlar her ihtimale karşı dursunlar bi köşede
Benim kıyafetler 36 genelde ama birkaç 38 olan üstüm var onlardan daralttırdım ve bir iki tane daha daralttırmayı düşünüyorum.İyi bir terzim var sağolsun her istediğimi yapıyor.Tabii biraz sıkan kıyafetlerim vardı onlar da çok rahat oluyor artık.
Kıyafete o kadar para dökmüşüm ki sırf o yüzden de kilo alamıyorum desem
Şu an tek sıkıntımız bence bazı markalarda ve mağazalarda bedenler 38de bitiyor onları giyince de içine düşüyorsun işte keşke giyince cuk diye otursa
Yüzün için bir şey yaptırdın mı ya da niyetin var mıAynen 38 den basliyor ve kaliplarda genis...ben su an 34 beden oldum eskiler 36 ve 38.bu da kiyafet bulmami kisitladi
Ben kaliplari bozulur diye terzi isine girmedim ama eskileri de atmam tekrar alabilirim belki hemde kiyamam
Süpeeeeer1400 kalori, 16 bin adım yürüyüş
Çok sağol şekerimSüpeeeeerçok motive gördüm seni tatlım.
Maşallah diyorum şekerim. Ben hep inişte görüyorum seni. Bir kaç güne kalmaz görürsün 60 larıÇok sağol şekeriminişlerle çıkışlarla gidiyo işte 60ları da görsem
İngiliz tuzunu bir araştırmanızı tavsiye ederim bu durum için. İnternette baya videoları da var. Sabah aç karnına suya katılarak içiliyor. Bende daha önce bir kez denemiştim tüm gün bağırsakları boşaltıyor gerçekten.Kızlar ben özellikle tartılmadım çünkü 6 gündür tuvalet ihtiyacımı gideremiyorum, lavman almayı bile düşünür oldum, çok rahatsızım. 2-3 gündür tartıya bakmıyorum bile. 6 gün diyorum ama ben saymaya 6 gün önce başladım, öncesinden de 1-2 gün var ama tam günü bilmiyorum. Size bunu yazmak için girdim siteye de. Kendinize iyi bakın.
Dene bakalım canım, işe yararsa aklımızda bulunsun. Benim de midem küçülmüş sanırım. Erken doyuyorum.Kızlar günaydın.Ben cumartesi ve pazar günlerini kendime kalori saymadigim istediğimi yiyip içme günü ilan ettimHafta sonları gaza basicam hafta içleri frenleme yapicam .Bakalım neler olucak
Cnm hızlı kilo verme döneminde mi kullanmıştınİngiliz tuzunu bir araştırmanızı tavsiye ederim bu durum için. İnternette baya videoları da var. Sabah aç karnına suya katılarak içiliyor. Bende daha önce bir kez denemiştim tüm gün bağırsakları boşaltıyor gerçekten.
Sağol aşkm inşallah amatör yerine pro diyetçi olcam 1 yılaMaşallah diyorum şekerim. Ben hep inişte görüyorum seni. Bir kaç güne kalmaz görürsün 60 ları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?