Kalori sayarak zayıflıyoruz

Aynen 38 den basliyor ve kaliplarda genis...ben su an 34 beden oldum eskiler 36 ve 38.bu da kiyafet bulmami kisitladi
Ben kaliplari bozulur diye terzi isine girmedim ama eskileri de atmam tekrar alabilirim belki hemde kiyamam

merhaba kızlar geç kaldım bildirimde ama bilinçli yaptım. çünkü en son salı günü sabah wc ye çıktım 3 gündür yediklerimin 1 gramını bile boşa götürtmeden sindirmeye devam ediyorum. o kadar para veriyorum cnm ziyan olmasın der gibi bağırsaklarımbu saate kadar bekleme sebebim belki wc ye çıkarım diyeydi ama az önce yaklaşık 15 dk bekledim yine gelmedi. tartıda sabah 68.7 ydim. yani pazartesi ile aynı kilo verememişim. wc ye çıkarsam 1 kilo falan gidecek herhalde sizler güzel kilo vermişsiniz hepinizi tebrik ederim

Kızlar ben özellikle tartılmadım çünkü 6 gündür tuvalet ihtiyacımı gideremiyorum, lavman almayı bile düşünür oldum, çok rahatsızım. 2-3 gündür tartıya bakmıyorum bile. 6 gün diyorum ama ben saymaya 6 gün önce başladım, öncesinden de 1-2 gün var ama tam günü bilmiyorum. Size bunu yazmak için girdim siteye de. Kendinize iyi bakın.

İngiliz tuzunu bir araştırmanızı tavsiye ederim bu durum için. İnternette baya videoları da var. Sabah aç karnına suya katılarak içiliyor. Bende daha önce bir kez denemiştim tüm gün bağırsakları boşaltıyor gerçekten.

Kızlar günaydın.Ben cumartesi ve pazar günlerini kendime kalori saymadigim istediğimi yiyip içme günü ilan ettimHafta sonları gaza basicam hafta içleri frenleme yapicam .Bakalım neler olucak
Dene bakalım canım, işe yararsa aklımızda bulunsun. Benim de midem küçülmüş sanırım. Erken doyuyorum.

Cnm hızlı kilo verme döneminde mi kullanmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…