Kalori sayarak zayıflıyoruz

Toplam
997
kcal
Toplam
275
kcal

Bugün 997- 275=722 kcal
Bu kalori sayma yönteminde canının istediği her şeyi yiyorsun ya o çok güzel oluyor. Yasak yok yayiyeceklere özlem çekmiyorsun o yüzden daha uzun süre devam edebiliyorsun zayıflamaya. Baklava yiyorum lokum yedim kek yedim pilav yedim makarna yedim 3 gündür gülüyorum ama bi de zayıflayamıyormuşum

Kesinlikle katılıyorum tatlım. Kesin zayıflarsın, zayıflanılmasa ben zayıflayamazdım Neler yiyorum neler. Menüde hemen incirler dikkatimi çekti. Tam bir incir delisiyim. Ağustos ta incir ayı olunca hemen hergün 5-6 tane yiyorum bir aydır.

süper cnm yağ yerine kas geldi demek harika

Ümidim o yönde, giydim pantolonu ama oturamam, otursam kalkamam o halde Üstlerden de pırtladı Olsun, 1-2 ay önce dizimden yukarı çekemiyordum, 1-2 demeyeyim de 2-3 diyeyim daha doğru.
Öyle bir tartım olsa kafayı bozarım, yemekleri falan da koyar tartarım Köpeğimi tartarım yağına bakarım
Dün ben de abarttım kızlar. 1600 kalori aldım. 13bin de adım attım. Bugün hem kaloriyi sınırlandıracağım hem de fazla yürüyüş yapacağım.
13 bin, oooon üç biiiiin, 13.000 Nazar değmesin
Kızlar kalorim 1200. 10bini tempolu akşamüstü, geri kalan kısmı da bahçede 15bin adım attım.
Bu on binleri kim kaybediyor da siz bulup atıyorsunuz Benim yine 8000 bugün

Bana en kolay gelen şey yürümek canım. Başka spordansa onu kolay yapıyorum

Herkese günaydın.Sabah merak edip tartıldım.65.35 geldim.Acaba tartıda mi sorun var dedim 4 kiloluk ağırlık koydum ve tam 4 kilo geldi.Emin olmak için ağırlığı da kendimi de bir kaç defa denedim .Sonuç aynı.Yani çok böyle abartılı bir dikkat etmedim.Elimden geldiğince 1100 1200 kaloriyi dengeliyorum.Bu pazartesi güzel bir sonuç olucak gibi .

Ben bir tarif buldum, kurabiye tarifi, bulmaz olaydım.
Hiç de sevmem kurabiye, o yüzden yaptım zaten. Nereden bilebilirdim bu kadar güzel olacağını.
8 tane yedim. Allah affetsin.
Dün 1500den sonrasını saymadım.

Hala bitmedi, evde terör estiriyorum bitsin bu kurabiyeler diye. Sağa sola, komşulara da veremiyorum, her mutfağa girişim tehlike.

Bugün klasik kahvaltı, öğlen meyve, akşama da nohut, salata ve yoğurt ile günü kapatmayı planlıyorum, umuyorum.

Kizlar size esimin diyetini paylasim inat diyeti bi inati var zayiflicam dedi inat etti o inattan yemek dahi yemiyo yese bile gozu yemekde kaliyo ama yemeden kalkiyo gram ekmek surmuyo agzina ac ac isede gider gelir inat ettiya inat deilmi diyo karnina yemicem ekmek iste senin canin ekmek istiyo ama oysaki pek fazla kilon yok desemde anlamiyo 190 boyunda 100kilo kendisi

Merhabalar kızlar.Sabah kahvaltim 400 500 kalori.Akssma bilmiyorum ne yiycegimizi.Bir tek oğlum ve ben varım.Babamiz yanımızda yok 7 ay gibi .Az yiyoruz oğlum ile ikimiz onun için biraz biraz yemek yapıyorum bazen atıştırmalık gibi oluyor spor olayina henüz gecemedim.Bu hafta misafirlerim gelebilir.Dedim onları yolcu edip öyle düzene girerim dedim.

Babanın olmaması büyük bi fırsat eşim olmasa ben hiç abur cubura girmeden düzenli beslenirim biliyorum.Sen de hem bu fırsatı değerlendirip hem de eşine güzel bir sürpriz yapabilirsin.
Bu arada güle güle kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…