- 31 Temmuz 2020
- 20.448
- 60.384
- 598
Sağol cnm ama midem küçülmemiş içtiğim sulardan çaylardan mıdırAfiyet olsun çok abartmamışsın bence ayarında olmuş
Kesinlikle katılıyorum tatlım. Kesin zayıflarsın, zayıflanılmasa ben zayıflayamazdımToplam
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
- 80 kcal
1.00 x 1 Adet Domates
14 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) İnci̇r
32 kcal
0.50 x 1 Porsi̇yon Domates Soslu Makarna
166 kcal
1.25 x 1 Porsi̇yon Yaz Türlüsü
277 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Mantar Çorbası
125 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (100gr) Yeşi̇l Salata (Yağsız)
18 kcal
1.00 x 1 Di̇li̇m (30gr) Kek Çeşi̇tleri̇
113 kcal
1.00 x 1 Adet Lokum (Sade)
50 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) İnci̇r
32 kcal
0.75 x 1 Su Bardağı (200ml) Kefi̇r (Yarım Yağlı)
90 kcal
997 kcal
Toplam
0.75 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)
150 kcal
0.25 x 1 Saat Eli̇pti̇k Bi̇si̇klet Egzersi̇zi̇ Yapmak
125 kcal
275 kcal
Bugün 997- 275=722 kcal
Bu kalori sayma yönteminde canının istediği her şeyi yiyorsun ya o çok güzel oluyor. Yasak yok yayiyeceklere özlem çekmiyorsun o yüzden daha uzun süre devam edebiliyorsun zayıflamaya. Baklava yiyorum lokum yedim kek yedim pilav yedim makarna yedim 3 gündür gülüyorum ama bi de zayıflayamıyormuşum
süper cnm yağ yerine kas geldi demek harika
Öyle bir tartım olsa kafayı bozarım, yemekleri falan da koyar tartarımKızlar günaydınlar bugün Tanitaya çıktım yağ artmış kas azalmış ve 1200 kaloriyle daha hızlı veriyodum ve glutenli.O yüzden ona döncem glutensiz ekmek de bitti rahatladım
Bu da acılı bi deney oldu diyelim 9 gün ama bi daha yapar mıyım? sanmıyorum
13 bin, oooon üç biiiiin, 13.000Dün ben de abarttım kızlar. 1600 kalori aldım. 13bin de adım attım. Bugün hem kaloriyi sınırlandıracağım hem de fazla yürüyüş yapacağım.
Bu on binleri kim kaybediyor da siz bulup atıyorsunuzKızlar kalorim 1200. 10bini tempolu akşamüstü, geri kalan kısmı da bahçede 15bin adım attım.
Bana en kolay gelen şey yürümek canım. Başka spordansa onu kolay yapıyorumÜmidim o yönde, giydim pantolonu ama oturamam, otursam kalkamam o haldeÜstlerden de pırtladı Olsun, 1-2 ay önce dizimden yukarı çekemiyordum, 1-2 demeyeyim de 2-3 diyeyim daha doğru.
Öyle bir tartım olsa kafayı bozarım, yemekleri falan da koyar tartarımKöpeğimi tartarım yağına bakarım
13 bin, oooon üç biiiiin, 13.000Nazar değmesin
Bu on binleri kim kaybediyor da siz bulup atıyorsunuzBenim yine 8000 bugün
Babanın olmaması büyük bi fırsat eşim olmasa ben hiç abur cubura girmeden düzenli beslenirim biliyorum.Sen de hem bu fırsatı değerlendirip hem de eşine güzel bir sürpriz yapabilirsin.Merhabalar kızlar.Sabah kahvaltim 400 500 kalori.Akssma bilmiyorum ne yiycegimizi.Bir tek oğlum ve ben varım.Babamiz yanımızda yok 7 ay gibi .Az yiyoruz oğlum ile ikimiz onun için biraz biraz yemek yapıyorum bazen atıştırmalık gibi oluyorspor olayina henüz gecemedim.Bu hafta misafirlerim gelebilir.Dedim onları yolcu edip öyle düzene girerim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?