Yeni kıyafetlerini güle güle giy canım ben sana güveniyorum daha kilo almazsın inş çok güzel olmuşlardır üzerindeSeinfeld benim kiyafetleri yenilemem gerekti bircogu cok bollastti hos durmuyor...insallah geri almam o kadar para doktum yeni bedenlere...
55 ile baslamistim bildigin gibi 6 kilo bayagi fark ettirdi sende durumlar nasil
Benim daha önce gittiğim diyetisyen doğru ölçüm için sabah kalktıktan 1 saat sonra tartılması gerektiğini söylemişti. Yine yolculuk yapmışsak 2 gün sonra tartılmamız gerekirmiş bunlar aklımda kalmış.Tartida kesinlikle yanlış yok çünkü 4 kiloluk dambıl (ağırlık) tartiyorum tam 4 kilo geliyor.Sanirim sabah uyanır uyanmaz tartilmak yanlış vücut şişkin oluyor galiba .Aklıma bu geldi .Bir daha sabah uyandıktan biraz zaman geçtikten sonra tartilmaya düşünuyorum.Ayrica cuma tartı günü olmasının benim için bir mahsuru yok arkadaşlar.
Ah ahhh bir zamanlar bende 38 bedendim hanımlar hatta 36 beden etek giyiyordum. Manken gibi dolanıyordum ortalıklardaYeni kıyafetlerini güle güle giy canım ben sana güveniyorum daha kilo almazsın inş çok güzel olmuşlardır üzerinde
Eskilerden beğendiklerini ve eskimemiş olanları elden çıkarma canım zaten 38 bedendir onlar her ihtimale karşı dursunlar bi köşede
Benim kıyafetler 36 genelde ama birkaç 38 olan üstüm var onlardan daralttırdım ve bir iki tane daha daralttırmayı düşünüyorum.İyi bir terzim var sağolsun her istediğimi yapıyor.Tabii biraz sıkan kıyafetlerim vardı onlar da çok rahat oluyor artık.
Kıyafete o kadar para dökmüşüm ki sırf o yüzden de kilo alamıyorum desem
Şu an tek sıkıntımız bence bazı markalarda ve mağazalarda bedenler 38de bitiyor onları giyince de içine düşüyorsun işte keşke giyince cuk diye otursa
Senin boyun da uzun gerçekten manken gibisindir ne güzelAh ahhh bir zamanlar bende 38 bedendim hanımlar hatta 36 beden etek giyiyordum. Manken gibi dolanıyordum ortalıklardaYine o günlere dönmek istiyorum
Uzun boyun avantajı kilo verince manken gibi görünüyorsun kilo alınca da insan azmanı gibi iri yarı maalesefSenin boyun da uzun gerçekten manken gibisindir ne güzelO günlere dönmek elinde canım başaracağına eminim buralardan medet umduğumuza göre hepimiz halimizden rahatsızız ve sonuç alıcaz inş
Kilo ne kısaya ne de uzuna yakışmıyor aslındaUzun boyun avantajı kilo verince manken gibi görünüyorsun kilo alınca da insan azmanı gibi iri yarı maalesefBen şimdi ikinci gruptayım
Herkese günaydın sabah tartıldım.64.70 geldim.Bes defa tartıldım.Tartıda sorun yok yani ☺ Şaşırıyorum uzun zamandan sonra kalori azaltıp takip yapınca biraz hizlimi gidiyor acaba Neyse bunu en iyi haftaya cuma anlarız artık
Harikasınız hanımlarBende 81.7 geldim kızlarSon tartımdan 800 gram eksik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?