Kalori sayarak zayıflıyoruz

Seinfeld benim kiyafetleri yenilemem gerekti bircogu cok bollastti hos durmuyor...insallah geri almam o kadar para doktum yeni bedenlere...
55 ile baslamistim bildigin gibi 6 kilo bayagi fark ettirdi sende durumlar nasil
Yeni kıyafetlerini güle güle giy canım ben sana güveniyorum daha kilo almazsın inş çok güzel olmuşlardır üzerinde
Eskilerden beğendiklerini ve eskimemiş olanları elden çıkarma canım zaten 38 bedendir onlar her ihtimale karşı dursunlar bi köşede
Benim kıyafetler 36 genelde ama birkaç 38 olan üstüm var onlardan daralttırdım ve bir iki tane daha daralttırmayı düşünüyorum.İyi bir terzim var sağolsun her istediğimi yapıyor.Tabii biraz sıkan kıyafetlerim vardı onlar da çok rahat oluyor artık.
Kıyafete o kadar para dökmüşüm ki sırf o yüzden de kilo alamıyorum desem
Şu an tek sıkıntımız bence bazı markalarda ve mağazalarda bedenler 38de bitiyor onları giyince de içine düşüyorsun işte keşke giyince cuk diye otursa

Benim daha önce gittiğim diyetisyen doğru ölçüm için sabah kalktıktan 1 saat sonra tartılması gerektiğini söylemişti. Yine yolculuk yapmışsak 2 gün sonra tartılmamız gerekirmiş bunlar aklımda kalmış.

Ah ahhh bir zamanlar bende 38 bedendim hanımlar hatta 36 beden etek giyiyordum. Manken gibi dolanıyordum ortalıklarda Yine o günlere dönmek istiyorum

Ah ahhh bir zamanlar bende 38 bedendim hanımlar hatta 36 beden etek giyiyordum. Manken gibi dolanıyordum ortalıklarda Yine o günlere dönmek istiyorum
Senin boyun da uzun gerçekten manken gibisindir ne güzel O günlere dönmek elinde canım başaracağına eminim buralardan medet umduğumuza göre hepimiz halimizden rahatsızız ve sonuç alıcaz inş

Senin boyun da uzun gerçekten manken gibisindir ne güzel O günlere dönmek elinde canım başaracağına eminim buralardan medet umduğumuza göre hepimiz halimizden rahatsızız ve sonuç alıcaz inş
Uzun boyun avantajı kilo verince manken gibi görünüyorsun kilo alınca da insan azmanı gibi iri yarı maalesef Ben şimdi ikinci gruptayım

Kızlar bu zayifla işi galiba fazla kafaya takmayip sitres yapmayınca daha iyi sonuç veriyor.Onceden çok sitres yapardım inanın böyle kolay gitmiyordu.Simdi hiç farketmez ayda 1 kilo bile gitse olur diyorum..Yani hiç sitres yapmıyorum kısacası.Yarin misafirlerim var bir gece yatılı artık Allah ne verdiyse yiyip icicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…