- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
- 113
Tebrikler tatlım. 1 ayda 2 kilo bence çok iyi. Gidişat aşağı doğru olsun yeterki.Herkese günaydın.Sabah tartıldım 64.50 geldim .Geçen haftadan 200 gr fazla hatta.Regli dönemleri bir eksiler bir artılar oldu.Ama şu anda o dönemde değilim.Bu kiloyu doğru kabul ediyorum.30 günde 2 kilo civarı vermişim .Buna da şükürsonuçta iki kilo iki kilodur.Gerci ugrasmiyorum bu kendi halinde giden kilolar.Tabi daha çok beslenmeme dikkat edip spor yapsam çok daha iyi sonuçlar alabilirim.
Evet en azından gitmesi güzel . Bir de aslında spora başlasam çok güzel olucak .Şu eliptik bisikleti salona koymak ve dizi izlerken binmek istiyorum ama yer bulamıyorum ona bir yer bulmaya calisicam.Diger oda da olunca gözden uzak olmuyor maalesefTebrikler tatlım. 1 ayda 2 kilo bence çok iyi. Gidişat aşağı doğru olsun yeterki.
Bugün chloe ting e başlıycam inş sebat edip başarırımHerkese günaydın.Sabah tartıldım 64.50 geldim .Geçen haftadan 200 gr fazla hatta.Regli dönemleri bir eksiler bir artılar oldu.Ama şu anda o dönemde değilim.Bu kiloyu doğru kabul ediyorum.30 günde 2 kilo civarı vermişim .Buna da şükürsonuçta iki kilo iki kilodur.Gerci ugrasmiyorum bu kendi halinde giden kilolar.Tabi daha çok beslenmeme dikkat edip spor yapsam çok daha iyi sonuçlar alabilirim.
Senin yürüyüş yapabileceğin bir alan yok mu tatlım. Yürüyüş yaptığını yazdığını hatırlamıyorum hiç. Yürümek insanın kafasını da boşaltıyor hem de en kolay spor.Evet en azından gitmesi güzel . Bir de aslında spora başlasam çok güzel olucak .Şu eliptik bisikleti salona koymak ve dizi izlerken binmek istiyorum ama yer bulamıyorum ona bir yer bulmaya calisicam.Diger oda da olunca gözden uzak olmuyor maalesef.Yoksa eliptik çok güzel.Aslinda günde 20 dj eliptik 20 dakika koşu bandında yürüyüş yapsam çokta daha iyi olur.Ama ahh işte o çılgınlık bir gelse Sürekli boylu boyunca uzanıyorum .Spora başlasam vücut olarak olsun psikolojik olarak olsu kendimi daha iyi hissedicegimi biliyorum aslında .Ama bir türlü adım atamıyorum
Geçen cuma 68.4
Bugün 68.2
Fark -200 gr
3 gün bozdum bu hafta
Sağol cnm bnm darısı herkeseİyi yapmışsın şekerim. Çok yüklenme kendine. 8 kilo verdikten sonra vücudun baya toparlanmıştır zaten. Acil olanlar gitmiş zaten.
Olur cnm ama 2 porsiyon meyve ve 2 dilim ekmek eklerimKızlar bu hafta hem karatay hem de spor yapmaya çalışcam
Çünkü kaloriyi kısamıyorum kıssam bile orada duran bir göbeğim var ondan kurtulmak için karatay yapıp karbonhidratı azaltıp bir de chloe yapıcam.Tabii bu hedefim umarım başarırım
Karatay ve chloe konusunda bana eşlik etmek isteyen var mı
Sudem_mmm Hedef60kgolmak A Asya-Hedef 65 kilo ve diğer hatunlar
Ben kendim tek yapmaya çalışcam katılmak isteyen varsa düzenli bir şekilde karatay ve chloe hedefim
İlk hedefim 1 hafta başarabilirsem 2.haftaya devam edicem
Meyve de zaten sıkıntı yok canım ekmek normalde yok biliyorsun ama yapmanı kolaylaştıracaksa ekle tabiiOlur cnm ama 2 porsiyon meyve ve 2 dilim ekmek eklerim
Ben diyet yapamıyorumKızlar bu hafta hem karatay hem de spor yapmaya çalışcam
Çünkü kaloriyi kısamıyorum kıssam bile orada duran bir göbeğim var ondan kurtulmak için karatay yapıp karbonhidratı azaltıp bir de chloe yapıcam.Tabii bu hedefim umarım başarırım
Ben kendim tek yapmaya çalışcam katılmak isteyen varsa düzenli bir şekilde karatay ve chloe hedefim
Zaten bu karatay modu 1 ya da 2 haftalık bir süreç olacak ben de uzun vadede yapamamBen diyet yapamıyorumher şey yiyorum ama az .Hiç şunu kisayim şunu yemiyeyim demiyorum.Fakat bende ek olarak spor yapmak istiyorum.Bakalim ne zaman başlarım işte onu bilmiyorum
Ben geçmişte üç dört kez Karatay yaptım tatlım. En uzunu 3 ay süreliydi. Eşimle birlikte yapmıştık hatta. Ben 76 dan 70 e inmiştim 3 ayda eşimde 8 kilo kadar vermişti. Karatay aslında sağlıklı yaşamda olması gereken beslenme şekli. Ama ben yaşam tarzı haline getiremedim. Şu aralar canım biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenmek istediği için ben kalori sayımıyla bir süre daha devam edicem. Belki bir süre sonra katılırım.Kızlar bu hafta hem karatay hem de spor yapmaya çalışcam
Aynen ben de bi zaman 2 ay kadar yapmıştım ve göbeğim dümdüz olmuştu.Kalori hesabı iyi güzel ama kilo verdirse de göbeğin gitmesine yardımcı olmuyorBen geçmişte üç dört kez Karatay yaptım tatlım. En uzunu 3 ay süreliydi. Eşimle birlikte yapmıştık hatta. Ben 76 dan 70 e inmiştim 3 ayda eşimde 8 kilo kadar vermişti. Karatay aslında sağlıklı yaşamda olması gereken beslenme şekli. Ama ben yaşam tarzı haline getiremedim. Şu aralar canım biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenmek istediği için ben kalori sayımıyla bir süre daha devam edicem. Belki bir süre sonra katılırım.
Olur cnm ama 2 porsiyon meyve ve 2 dilim ekmek eklerim
Cnm menülerine baktım geçmişteki,hergün makarna pilav tarzı yemişsin geneldeBen diyet yapamıyorumher şey yiyorum ama az .Hiç şunu kisayim şunu yemiyeyim demiyorum.Fakat bende ek olarak spor yapmak istiyorum.Bakalim ne zaman başlarım işte onu bilmiyorum
Sen bir de Dukan diyetini gör. Cayır cayır göbek yakıyor valla. Bel falan incecik oluyor.Aynen ben de bi zaman 2 ay kadar yapmıştım ve göbeğim dümdüz olmuştu.Kalori hesabı iyi güzel ama kilo verdirse de göbeğin gitmesine yardımcı olmuyor
Tamam o zaman eper istersen katılırsın tabii ben de umarım devam edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?