Kalori sayarak zayıflıyoruz

Seni üzen şey her ne ise inşallah sağlığını bozmaz canım. Çabucak kendine gelmen dileğiyle ❤
Çok teşekkür ederim.Beni üzen mesele aslında hepimizin hayatında olan şeyler.Ozel aile meseleleri fakat eşim ya da çocuğum değil .Hamd olsun onlarla çok iyiyim çok şükür.Kendi annem ve kardeşlerim.Kadir kıymetin bilinmemesi .İnsanlar arasında hep olabiliyor tabi .En çok tabi annem inşallah duzelir aramız ne diyeyim.Zamana bırakmak gerekiyor bazen.Zamanla duzelicegine inanıyorum.Onun için şu anda pek keyifli değilim açıkçası.Neyse buranın da keyfini kaçırmak istemiyorum.Zaten zayıflama platformunda benim bunu yazmam bile yanlış.Sadece az aldığım kaloriler bilinçli olarak yaptığım bir şey değil yani.Bunu belirtmek isterim.Hepinize çok teşekkür ederim

Hepimizin hayatında oluyor gerçekten. hep iyi ol canım benim. Azimle yolumuza devam

Canım benzer şeyleri ben de zaman zaman yaşıyorum ebeveynler yaş aldıkça maalesef daha bencilleşip bizden kapasitemizin üzerinde maddi manevi efor bekleyebiliyorlar.Düzeleceğine hiç şüphen olmasın.İletişimde kalmaya ve konuşmaya çalış sakın içine kapanma

Teşekkür ederim

Cnm 800e alıştıysa bünyen 1200 bile ilk başta kilo yapabilir o yüzden artırmak istersen yavaş yavaş yap bence ,günlük kendine göre menü oluşturarak ama bu da depresyonda olmaz tabii .
Bi uzmanla görüştün mü cnm? Ailenin davranışı değişmese de bakış açın değiştiğinde hayat kolaylaşıyor :)

Kızlar birkaç gün de olsa isveç diyeti deneyeniniz var mı?
Hiç denemedim. Protein ağırlıklımıydı sanki. Ben katı kuralları olan diyetleri yapamıyorum. O yüzden kalori saymak bana en uygun olanı. Geçen hafta içinde yarışma gruplarından birine katılayım diye niyetlendim. Ama vazgeçtim sıkıya gelemiyorum artık

Evet cnm bayağı sıkı ve protein ağırlıklı ama onda da çok veren olmuş .HAftada 1-2 gün denesem mi diye düşündüm de

Protein ağırlıklı diyetlerden karbonhidrat diyeti, dukan diyeti ve Karatay diyetini yaptım daha önce. Özellikle direk karın bölgesindeki yağları yakıyor protein ağırlıklı diyetler o yönüyle süper ama ben sürekli et yemekten bıktığım için bu aralar yapamıyorum. Bence şu anda kilo verme hızın gayet iyi. Duraklama döneminde de yapabilirsin.

Teşekkür ederim.Zamanla düzeleceğine inanıyorum.Kilo olayına gelince şu an için önemsemiyorum açıkçası .Ama tabi vücudumun güçsüz kalmaması için çok yemek yemeden bile bazen kuru incir ceviz gibi atıştırmalık yapıyorum .

Cnm isveç diyeti sana göre o zmn başından beri okuyorum hep düşük kalori ve vejetaryen. Vejetaryen misin ? Değilsen kesin yap zaten 800 filan alıyosun o da 600-700 kalori. Bitince de birkaç gün tatlı filan yiyip metabolizmanı hızlandırıp 1200 civarıyla git bence.Yine sen bilirsin tabii

Ohaaa techizata bak ve yatıyorlar mı ayıp ayıp

et de yiyormuşsun tmm canım
Ay canım bende diyorum bunları ne zaman yazdım eski yazdiklarimmis.Simdi hiç keyfim yok ki .Vejeteryan değilim ama açıkçası eti arayan biri de değilim.Bir türlü 65 lerden kurtulamamışim yani Sürekli bu sayıda takılı kalmışım .Bari 55 olsaydı .

Herkese günaydın.Sabah tartıldım 64.50 geldim .Geçen haftadan 200 gr fazla hatta.Regli dönemleri bir eksiler bir artılar oldu.Ama şu anda o dönemde değilim.Bu kiloyu doğru kabul ediyorum.30 günde 2 kilo civarı vermişim .Buna da şükür sonuçta iki kilo iki kilodur.Gerci ugrasmiyorum bu kendi halinde giden kilolar.Tabi daha çok beslenmeme dikkat edip spor yapsam çok daha iyi sonuçlar alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…