Çok teşekkür ederim.Beni üzen mesele aslında hepimizin hayatında olan şeyler.Ozel aile meseleleri fakat eşim ya da çocuğum değil .Hamd olsun onlarla çok iyiyim çok şükür.Kendi annem ve kardeşlerim.Kadir kıymetin bilinmemesi .İnsanlar arasında hep olabiliyor tabi .En çok tabi annem inşallah duzelir aramız ne diyeyim.Zamana bırakmak gerekiyor bazen.Zamanla duzelicegine inanıyorum.Onun için şu anda pek keyifli değilim açıkçası.Neyse buranın da keyfini kaçırmak istemiyorum.Zaten zayıflama platformunda benim bunu yazmam bile yanlış.Sadece az aldığım kaloriler bilinçli olarak yaptığım bir şey değil yani.Bunu belirtmek isterim.Hepinize çok teşekkür ederimSeni üzen şey her ne ise inşallah sağlığını bozmaz canım. Çabucak kendine gelmen dileğiyle ❤
Hepimizin hayatında oluyor gerçekten. hep iyi ol canım benim. Azimle yolumuza devamÇok teşekkür ederim.Beni üzen mesele aslında hepimizin hayatında olan şeyler.Ozel aile meseleleri fakat eşim ya da çocuğum değil .Hamd olsun onlarla çok iyiyim çok şükür.Kendi annem ve kardeşlerim.Kadir kıymetin bilinmemesi .İnsanlar arasında hep olabiliyor tabi .En çok tabi annem inşallah duzelir aramız ne diyeyim.Zamana bırakmak gerekiyor bazen.Zamanla duzelicegine inanıyorum.Onun için şu anda pek keyifli değilim açıkçası.Neyse buranın da keyfini kaçırmak istemiyorum.Zaten zayıflama platformunda benim bunu yazmam bile yanlış.Sadece az aldığım kaloriler bilinçli olarak yaptığım bir şey değil yani.Bunu belirtmek isterim.Hepinize çok teşekkür ederim ❤
Çok teşekkür ederim.Elbette öyle sonuçta sorumlu olduğumuz evlatlarımız varHepimizin hayatında oluyor gerçekten. hep iyi ol canım benim. Azimle yolumuza devam
benim o da yokÇok teşekkür ederim.Elbette öyle sonuçta sorumlu olduğumuz evlatlarımız var ☺❤
Canım benzer şeyleri ben de zaman zaman yaşıyorum ebeveynler yaş aldıkça maalesef daha bencilleşip bizden kapasitemizin üzerinde maddi manevi efor bekleyebiliyorlar.Düzeleceğine hiç şüphen olmasın.İletişimde kalmaya ve konuşmaya çalış sakın içine kapanmaÇok teşekkür ederim.Beni üzen mesele aslında hepimizin hayatında olan şeyler.Ozel aile meseleleri fakat eşim ya da çocuğum değil .Hamd olsun onlarla çok iyiyim çok şükür.Kendi annem ve kardeşlerim.Kadir kıymetin bilinmemesi .İnsanlar arasında hep olabiliyor tabi .En çok tabi annem inşallah duzelir aramız ne diyeyim.Zamana bırakmak gerekiyor bazen.Zamanla duzelicegine inanıyorum.Onun için şu anda pek keyifli değilim açıkçası.Neyse buranın da keyfini kaçırmak istemiyorum.Zaten zayıflama platformunda benim bunu yazmam bile yanlış.Sadece az aldığım kaloriler bilinçli olarak yaptığım bir şey değil yani.Bunu belirtmek isterim.Hepinize çok teşekkür ederim ❤
Olacak canım bugünleri unutacaksın bile bebeğini severkenbenim o da yokben de ona çabalıyorum
Teşekkür ederimCanım benzer şeyleri ben de zaman zaman yaşıyorum ebeveynler yaş aldıkça maalesef daha bencilleşip bizden kapasitemizin üzerinde maddi manevi efor bekleyebiliyorlar.Düzeleceğine hiç şüphen olmasın.İletişimde kalmaya ve konuşmaya çalış sakın içine kapanma
Cnm 800e alıştıysa bünyen 1200 bile ilk başta kilo yapabilir o yüzden artırmak istersen yavaş yavaş yap bence ,günlük kendine göre menü oluşturarak ama bu da depresyonda olmaz tabii .Çok teşekkür ederim.Beni üzen mesele aslında hepimizin hayatında olan şeyler.Ozel aile meseleleri fakat eşim ya da çocuğum değil .Hamd olsun onlarla çok iyiyim çok şükür.Kendi annem ve kardeşlerim.Kadir kıymetin bilinmemesi .İnsanlar arasında hep olabiliyor tabi .En çok tabi annem inşallah duzelir aramız ne diyeyim.Zamana bırakmak gerekiyor bazen.Zamanla duzelicegine inanıyorum.Onun için şu anda pek keyifli değilim açıkçası.Neyse buranın da keyfini kaçırmak istemiyorum.Zaten zayıflama platformunda benim bunu yazmam bile yanlış.Sadece az aldığım kaloriler bilinçli olarak yaptığım bir şey değil yani.Bunu belirtmek isterim.Hepinize çok teşekkür ederim ❤
Hiç denemedim. Protein ağırlıklımıydı sanki. Ben katı kuralları olan diyetleri yapamıyorum. O yüzden kalori saymak bana en uygun olanı. Geçen hafta içinde yarışma gruplarından birine katılayım diye niyetlendim. Ama vazgeçtim sıkıya gelemiyorum artıkKızlar birkaç gün de olsa isveç diyeti deneyeniniz var mı?
Evet cnm bayağı sıkı ve protein ağırlıklı ama onda da çok veren olmuş .HAftada 1-2 gün denesem mi diye düşündüm deHiç denemedim. Protein ağırlıklımıydı sanki. Ben katı kuralları olan diyetleri yapamıyorum. O yüzden kalori saymak bana en uygun olanı. Geçen hafta içinde yarışma gruplarından birine katılayım diye niyetlendim. Ama vazgeçtim sıkıya gelemiyorum artık
Teşekkür ederim.Zamanla düzeleceğine inanıyorum.Kilo olayına gelince şu an için önemsemiyorum açıkçası .Ama tabi vücudumun güçsüz kalmaması için çok yemek yemeden bile bazen kuru incir ceviz gibi atıştırmalık yapıyorum .Cnm 800e alıştıysa bünyen 1200 bile ilk başta kilo yapabilir o yüzden artırmak istersen yavaş yavaş yap bence ,günlük kendine göre menü oluşturarak ama bu da depresyonda olmaz tabii .
Bi uzmanla görüştün mü cnm? Ailenin davranışı değişmese de bakış açın değiştiğinde hayat kolaylaşıyor :)
Neyin var cnmSağol canım otoimmün bi hastalığım var ikincisi de gelecek gibi duruyor ve biraz araştırma yaptım karatay tek çare gibi gözüküyor
Cnm isveç diyeti sana göre o zmnKizlar benim kahvaltı yapma alışkanlığım yok maalesefzaten benim tek başıma sofra kurup yemek yeme aliskanligimda yok .Ancak birileri olmalı yanımda.Oglumda kahvaltı yapmayı sevmiyor hele erken saatte hayatta Ama eşim çok sever Her gün rutin kahvaltim kahvedir.Aralarda ceviz veya leblebiler gibi.Reglime 3 gün kaldı .Umarım cuma günü 65 leri ucundan görürüm.
Kesinlikle aslında benim eskiden evlenmeden önce 10 yılım spor salonunda geçti ☺badi,step ,aletli çalışma vs .O zamanlar işte yine 50 kiloların altında değildim.Haftanin 3 günü giderdim ,ayrıca bazen otobüse biner çok yorgun olduğum zamanlar genelde yururdum.Hatta bir arkadaş ile iddiaya girmistik Kilo almıştım bir ayda 13 kilo vermek için tabi çok güzel diyet ve spor ile verdim.Uzun yıllar yani şöyle diyim ben 16 yaşında spora başladım 26 yaşımda eşimle tanıştım.Hep fit bir vücudum vardı .Zaten ben kilo alınca basenden alıyorumama basenlerim öyle çökük falan değil yani popom kalkıktir hala öyle 40 yaşında olmama rağmen Eşimle tanıştıktan sonra spor aksadı Nisan düğün derken evlendik.Dedim böyle yapamam ben sporsuz evi spor salonu yaptım kişi bandı ,bisiklet,dambıl,plates topu yer minderi .Ama ne olduysa bir türlü o eski enerji istek kalmadı bende Bu arada ben doğuma 87 ile girdim 11 yıl önce doğum yaptım.Gebelik sekirim vardı ve dikkatsiz yedim.Sonra zayıfla kilo al derken 10 yıldır da 65 70 arası gidip geldim.Simdi inşallah 55 e hedefliyim.Ama artık öyle gençlikte ki iddalar gibi 13 kilo gitmiyor. Ayyy ne kadar çok yazmışım kusura bakmayın ☺Yani spor vücudu zorlayarak yapilicak bir şey değil.İstediginde yap istediğinde yapma ama hiçte bırakma.Ben hiç bırakmadım ara ara da olsa mutlaka yaptım.
et de yiyormuşsun tmm canımSelam kizlar tavuk sote,cacık,pirinç pilavı ( çok az )839 kalori aldım.
et de yiyormuşsun tmm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?