Kalori sayarak zayıflıyoruz

Akşam yoğurt kürü mü yapıodun acaba cnm
Yok canım hiç bişey yapmadım. Keşke ne yedimde iyi geldi bilsem aynısını yiyeceğimde malesef hatırlamıyorum.
çok sağol canım benim
Allah gönlünüze göre versin canım. En kısa zamanda güzel haberler alırsın, bizlerede verirsin inşallah.
Günaydıııın prensesler
Geçen cuma 69.9
Bugün 68.4
Fark -1.5 kg
% 2.1
inanmıyorum çok güzel kilo veriyorsun maşallah aynı kiloda sayılıırz. haftaya beni geçersin sen yaa yarışalım mı diyeceğim de senle yarışmak cesaret ister valla
İnşallah yarar cnm o probiyotik :) şifa olsun
Ne ki o ben kaçırmışım İngiliz tuzu mu? Bana da ilazım acele

Bugün tartıldım 67.9 kg geldim. Reglimin 2 buçugu ncu günündeyim. Bende sabah WC ye çıktıktan sonra darasız tartılıyorım

Darasız Allah iyiliğini versin
İngiliz karbonatı da deneyebilirsin kuzum ama ben önce burda gördüm sonra alışveriş sitelerinde de baktım memnun kalan çok :
Microbiome markasının Lactobacillus Gasseri probiyotiği cnm
Ben bu hafta çok veremem 2 ödül günü yapcm birini bugün yaptm 4000 kalori

Güncel tablomuz bu şekilde hanımlar
Haftanın birincisi tabii ki @amatordiyetci adı amatör ama aslında profesyonel

Eki Görüntüle 2702612
Yaaa canlarım benimmm sizleri çok seviyorum ve kk yı inanılmaz güzel bi ortam, gerçekteki diyet arkadaşlarından çok daha iyi
Seviyorum burayı teşekkür ederim
Pro olmama biraz daha var

Arkadaşlar ne kadar bozuk cümleler kurarak yazmışım Kusura bakmayın insanın aklı başka yerde olunca ne yazdığını bile bilmiyor.

Günaydın arkadaşlar.Regli olmadan bir gün önce tartildigimda 63.75 gelmiştim.Sonra regli boyunca her gün kilomu takip etmeye başladım.Nasil bir değişiklik oluyor diye.Daha sonra ilk gün yüksek ikinci gün az 3.gun aynı ve bugün 4 günü sabah tartı reglimin bir gün öncesi kilo değerini gösterdi 63.85 geldim.100 gram fazla sadece .Aslında bu takip iyi oldu .Bakalım Reglim bitince kaç gün sonra kilom stabil değerde kalmış olucak.Tabi çok stabil kalması mümkün değil çünkü vücudun o günkü durumu da önemli .En azından çok inişler çıkışlar olucagini pek düşünmüyorum.Yani benim regli dönemimde 1 kilo gibi bir oran değişiklikleri günler içerisinde 300 500 gram gibi bir oynamalar ile reglimin bitimine kadar devam ediyor.Aslinda bende merak ediyordum .Regli boyunca kilomda nasıl bir değişiklik olduğunu .Bu takip benim için kesin olmasa da belli bir oranlara yakın bir analiz oldu .

Arkadaşlar şu da bir gerçek ki .Dr.Novzarada nin dediği gibi tartılar yalan söylemez.Eger doğru bir tartı ise .Tartilmadan önce hep 4 kiloluk ağırlık tartiyorum.O ağırlık hep tartinin yanındadır.Evet tartı yalan söylemiyor.Ama tartı istenilen görüntüyü de vermiyor.Su anda 63 ,85 her ne kadar çok kilolu durmasa da bu benim için yeterli değil.Belki 5 li rakamları gördüğümde kendimi çok daha iyi hissedebilirim.☺

Yüreğime su serptin valla şekerim. Bende geçen haftanın üç günü 4 bin kalori civarında aldım. Ohaaaa diye kızıyordum kendime. Şimdi senden de duyunca çokta fazla değilmiş gibi geldi

Olucak olucak tatlım

Darasız tartılmak nedir O kadar çok güldüm ki anlatamam, mutfağa gittim, orada da kıkırdadım aklıma geldikçe. Bundan sonra hem kendim her tartıldığımda hem de mutfak tartısıyla bir şeyler tarttığımda seni ve bu lafını hatırlayacağım.

Herkese günaydın bayanlar.Bu sabah bir tartilayim dedim Reglim iki gün oldu biteli duruma bir bakayım dedim .Kilom 63.80 geldi.Yediklerime dikkat etmiyorum.Ama çok çok az yiyormusum bir gün tartayim dedim de yediklerim malesef en fazla 800 kalori bu da her gün değil .Tabi bunu derdim zayıflamak olsun diye yapmıyorum.Canim hiç istemiyor.Bazen o gün aç bile kalabilirim her hâlde ama yiyorum.Direncim düşmesin diye.Bakalim cuma günü tartı ne gostericek.Bu şekilde dirençli kilodan inebilecekmiyim gorucez artık.

Seni üzen şey her ne ise inşallah sağlığını bozmaz canım. Çabucak kendine gelmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…