- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Yok canım hiç bişey yapmadım. Keşke ne yedimde iyi geldi bilsem aynısını yiyeceğimde malesef hatırlamıyorum.Akşam yoğurt kürü mü yapıodun acaba cnm
Allah gönlünüze göre versin canım. En kısa zamanda güzel haberler alırsın, bizlerede verirsin inşallah.çok sağol canım benim
inanmıyorum çok güzel kilo veriyorsun maşallahGünaydıııın prensesler
Geçen cuma 69.9
Bugün 68.4
Fark -1.5 kg
% 2.1
Ne ki o ben kaçırmışım İngiliz tuzu mu? Bana da ilazım aceleİnşallah yarar cnm o probiyotik :) şifa olsun
DarasızYok canım hiç bişey yapmadım. Keşke ne yedimde iyi geldi bilsem aynısını yiyeceğimde malesef hatırlamıyorum.
Allah gönlünüze göre versin canım. En kısa zamanda güzel haberler alırsın, bizlerede verirsin inşallah.
inanmıyorum çok güzel kilo veriyorsun maşallahaynı kiloda sayılıırz. haftaya beni geçersin sen yaa yarışalım mı diyeceğim de senle yarışmak cesaret ister valla
Ne ki o ben kaçırmışım İngiliz tuzu mu? Bana da ilazım acele
Bugün tartıldım 67.9 kg geldim. Reglimin 2 buçugu ncu günündeyim. Bende sabah WC ye çıktıktan sonra darasız tartılıyorım
Yaaa canlarım benimmm sizleri çok seviyorum ve kk yı inanılmaz güzel bi ortam, gerçekteki diyet arkadaşlarından çok daha iyiGüncel tablomuz bu şekilde hanımlar
Haftanın birincisi tabii ki @amatordiyetciadı amatör ama aslında profesyonel
Eki Görüntüle 2702612
Arkadaşlar ne kadar bozuk cümleler kurarak yazmışımBen de iç camasirlarimla tartiliyorum.Bir de kızlar bu diyet olayın cidden kalori onliymus mesela ben hiç ne yediklerime tarttim ne de şunu yiycen bunu yiycek demedim.Ne varsa yedim ekmek ,tost vs .Ama canım istemediği için sadece çok iştahlı yemedim.Birbde gergin oğlumu kursa götürüyorum gerçi araba kullanıyorum .Ama her gün 4 kat merdiven inip cikiyorum belki az da olsa onun da faydası olmuştur.Regli başında veya şu anda hiç tatlı çekmedi canım.Sadece kendime peynir tatlısı aldım biraz yedim .Akşam yemek yemedim tatlıyı bile zoraki yedim enerji oldun biraz dedim.Yani kısacası iş az yemekte bitiyor .Sanırsam ben günlük 800 kaloriyi geçmiyorum gibime geliyor.Tabi istemeden .
Yüreğime su serptin valla şekerim. Bende geçen haftanın üç günü 4 bin kalori civarında aldım. Ohaaaa diye kızıyordum kendime. Şimdi senden de duyunca çokta fazla değilmiş gibi geldiDarasızAllah iyiliğini versin
İngiliz karbonatı da deneyebilirsin kuzum ama ben önce burda gördüm sonra alışveriş sitelerinde de baktım memnun kalan çok :
Microbiome markasının Lactobacillus Gasseri probiyotiği cnm
Ben bu hafta çok veremem 2 ödül günü yapcm birini bugün yaptm 4000 kalori
Olucak olucak tatlımArkadaşlar şu da bir gerçek ki .Dr.Novzarada nin dediği gibi tartılar yalan söylemez.Eger doğru bir tartı ise .Tartilmadan önce hep 4 kiloluk ağırlık tartiyorum.O ağırlık hep tartinin yanındadır.Evet tartı yalan söylemiyor.Ama tartı istenilen görüntüyü de vermiyor.Su anda 63 ,85 her ne kadar çok kilolu durmasa da bu benim için yeterli değil.Belki 5 li rakamları gördüğümde kendimi çok daha iyi hissedebilirim.☺
Tan35 en son sitedeki internet bağlantısında sıkıntı olduğu için giremediğini yazmıştı. Sanırım hala çözülmedi sorun. Bende merak ettim şimdiRoka35 nerelerdesin canım sen inşallah ciddi bir şey yoktur.
2 gün bu civarda diğer günler 1200 düşünüyorum şekerimYüreğime su serptin valla şekerim. Bende geçen haftanın üç günü 4 bin kalori civarında aldım. Ohaaaa diye kızıyordum kendime. Şimdi senden de duyunca çokta fazla değilmiş gibi geldi
Sen yaparsın senden korkulur valla2 gün bu civarda diğer günler 1200 düşünüyorum şekerim
Valla bu kilo nankor nerdeyse 3 aydir auni kilolardayim ama yemeyi abartinca hemen artiyor ibreÇok iyi gidiyorsun200 g ın lafı mı olur
Araştırayım bendeDarasızAllah iyiliğini versin
İngiliz karbonatı da deneyebilirsin kuzum ama ben önce burda gördüm sonra alışveriş sitelerinde de baktım memnun kalan çok :
Microbiome markasının Lactobacillus Gasseri probiyotiği cnm
Ben bu hafta çok veremem 2 ödül günü yapcm birini bugün yaptm 4000 kalori
Darasız tartılmak nedirYok canım hiç bişey yapmadım. Keşke ne yedimde iyi geldi bilsem aynısını yiyeceğimde malesef hatırlamıyorum.
Allah gönlünüze göre versin canım. En kısa zamanda güzel haberler alırsın, bizlerede verirsin inşallah.
inanmıyorum çok güzel kilo veriyorsun maşallahaynı kiloda sayılıırz. haftaya beni geçersin sen yaa yarışalım mı diyeceğim de senle yarışmak cesaret ister valla
Ne ki o ben kaçırmışım İngiliz tuzu mu? Bana da ilazım acele
Bugün tartıldım 67.9 kg geldim. Reglimin 2 buçugu ncu günündeyim. Bende sabah WC ye çıktıktan sonra darasız tartılıyorım
Seni üzen şey her ne ise inşallah sağlığını bozmaz canım. Çabucak kendine gelmen dileğiyleHerkese günaydın bayanlar.Bu sabah bir tartilayim dedim Reglim iki gün oldu biteli duruma bir bakayım dedim .Kilom 63.80 geldi.Yediklerime dikkat etmiyorum.Ama çok çok az yiyormusumbir gün tartayim dedim de yediklerim malesef en fazla 800 kalori bu da her gün değil .Tabi bunu derdim zayıflamak olsun diye yapmıyorum.Canim hiç istemiyor.Bazen o gün aç bile kalabilirim her hâlde ama yiyorum.Direncim düşmesin diye.Bakalim cuma günü tartı ne gostericek.Bu şekilde dirençli kilodan inebilecekmiyim gorucez artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?